Yoga Festival Romania, a 5-a editie

COUNT-DOWN pana la inceputul festivalului

Invitam toti iubitorii de Yoga sa participe si sa se antreneze impreuna in Romania la unul dintre cele mai apreciate evenimente;

Vor veni unii dintre cei mai cunoscuti profesori de yoga si vei avea sansa sa incerci noile lor concepte;

Nu e necesar sa fii profesor de Yoga pentru a participa. Este nevoie doar sa fii open minded si sa ai o atitudine pozitiva;

Vezi program

Locatie festival

Ramada Plaza,
Bulevardul Poligrafiei 3-5, București

Orele evenimentului

Sambata (09-21)

Duminica (9-18)

Pret special

310.00 RON(TVA inclus)

pentru inscrieri pana la data de 10 noiembrie. Dupa aceasta data pretul va fi 498 RON

Inregistrare

PARTENERI MEDIA

Program

SELECTIE CLASE / SEMINARII

Va rugam bifati clasele / seminariile la care doriti sa participati.

Puteti alege doar 1 clasa / seminar pentru acelasi interval.

Sâmbătă, 02 Decembrie 2023

HALL 1 (Terra)

HALL 2 (Mincu)

HALL 3 (Europa)

09:00
10:15
Detalii Detalii Detalii
10:30
11:45
Detalii Detalii Detalii
12:00
13:15
Detalii Detalii Detalii
13:30
14:45
Detalii Detalii Detalii
15:00
16:15
Detalii Detalii Detalii
16:30
17:45
Detalii Detalii Detalii
18:00
19:15
Detalii Detalii Detalii
19:30
20:45
Detalii

Body Awakening Himalayan Hatha Yoga

Sâmbătă, 02 Decembrie 2023 - 09:00 - 10:15

Această practică îți va permite să experimentezi esența și autenticitatea adevăratei Hatha Yoga cu stilul semnătură al lui Yogi Ashokananda, Himalayan Hatha Yoga. În timpul acestei sesiuni, vei înțelege alinierea precisă și efectul acesteia în asane pentru a stimula angajarea corectă a mușchilor și importanța atenției acordate respirației pentru a deschide corpul pentru trezire. Corpul trezit prin practicile de Himalayan Hatha Yoga aduce ușurință în viața ta de zi cu zi, permițând corpului să canalizeze energia și să îmbrățișeze emoțiile pentru a trăi cu atenție în activitățile zilnice. Un corp trezit este ancorat și echilibrat fizic, mental și emoțional. Această sesiune este potrivită pentru toate nivelurile, concentrându-se pe sănătatea articulațiilor și ligamentelor, aliniere și întărirea sistemului muscular prin practica echilibrată de Himalayan Hatha Yoga.
Himalayan Hatha Yoga este o formă puternică, dar de susținere a yoga, care lucrează întregul corp, curățând și revitalizând prin combinarea practicilor fizice și subtile și secvențierea specială, fiecare secvență având propria sa accentuare. Accentul din Himalayan Hatha Yoga este pe forța internă a corpului, respirație, acuratețe și alinierea asanelor, cu respect constant pentru o practică sigură, sănătoasă și echilibrată. Pentru a realiza acest lucru este necesară o conexiune puternică cu respirația și corpul, care evoluează în timp prin disciplină și practică. Filozofia este încorporată în practică însăși, iar beneficiile spirituale apar prin fizicalitatea acesteia.
Nivel: Toate nivelele, inclusiv pentru cei noi la practica pranayama și kriya Context: 90% Asane, respirație, mudre și bandhe / 10% discuție

Avidya (ignorance)

Sâmbătă, 02 Decembrie 2023 - 09:00 - 10:15

Alătură-te nouă pentru o clasă de yoga profundă, care explorează conceptul de Avidya, sau ignoranță, și impactul său asupra percepției noastre asupra realității. Avidya este una dintre cele cinci kleshas, sau afecțiuni, care pot împiedica creșterea spirituală și ne pot împiedica să experimentăm adevărata fericire și împlinire. În această clasă, ne vom concentra asupra activării "cunoașterii interioare" și obținerii unei înțelegeri mai profunde a naturii noastre adevărate. Prin intermediul unei serii de asane, pranayama și meditație, vom lucra pentru a depăși neînțelegerile și credințele limitative care ne țin captivi într-o stare de ignoranță. Fiecare participant va avea oportunitatea să exploreze propriile credințe și percepții și să descopere adevărul care stă la baza ființei lor. Această clasă este potrivită pentru practicanți de toate nivelele, și nu este necesară nicio experiență anterioară cu yoga sau meditație. În timpul clasei, vom folosi o varietate de tehnici pentru a ne conecta cu înțelepciunea și intuiția noastră interioară. Acestea pot include exerciții de vizualizare, recitarea mantrelor și meditații ghidate. Fiecare participant va fi încurajat să se miște în ritmul propriu și să asculte nevoile propriului corp. În plus față de beneficiile spirituale ale acestei clase, există și multe beneficii fizice. Prin practica yoga, putem îmbunătăți flexibilitatea, forța și echilibrul nostru. De asemenea, putem reduce stresul și anxietatea, îmbunătăți funcția imunitară și promova sănătatea și bunăstarea generală. Alătură-te nouă pentru această clasă transformatoare de yoga și descoperă puterea cunoașterii interioare și a adevăratei cunoașteri. Renunță la credințele și neînțelegerile tale limitative și pășește într-o nouă stare de conștiință în care orice este posibil.

Slow Power Yoga

Sâmbătă, 02 Decembrie 2023 - 09:00 - 10:15

Acesta este un flow strong insa un pic diferit diferență - puțin mai mult suflet și puțin mai lent. Această clasă accentuează puternic respirația și vă va invita să vă mișcați cu atenție prin posturi. Vei fi încurajat să te onorezi exact acolo unde esti in acest moment, în timp ce ramai curios despre granita dintre suficient și prea mult. Excelent pentru toate nivelurile de experiență. Clasa condusa in engleza.

IYENGAR® Twists and Forward Extensions

Sâmbătă, 02 Decembrie 2023 - 10:30 - 11:45

Alătură-te nouă la o sesiune transformațională de yoga, care se va concentra pe aprofundarea extensiilor către față prin lucrul sistematic pe torsionare. Această clasă este potrivită pentru practicanții de toate nivelele și va începe cu o secvență de torsionare pentru a pregăti corpul pentru munca mai profundă în extensiile către față. În timpul clasei, fiecare participant va avea nevoie de 2 blocuri de lemn și o curea, dar simțiți-vă liber să aduceți propriile suporturi și echipamente. Bărbații sunt recomandați să poarte șorturi și un tricou cu mâneci scurte, în timp ce femeile pot practica mai bine cu șorturi sau colanți din bumbac sau alte țesături naturale și un tricou cu mâneci scurte. Vă rugăm să informați profesorii înainte de curs dacă aveți orice afecțiuni de sănătate, inclusiv perioadele menstruale.
În plus față de beneficiile fizice ale creșterii flexibilității și a forței, această sesiune oferă multe beneficii mentale și emoționale. Iată câteva dintre beneficiile acestei clase de yoga:
1.    Calmarea minții: Extensiile către față și torsionarea sunt excelente pentru calmarea minții și reducerea stresului și a anxietății. Această practică ajută la liniștirea minții și aduce o senzație de pace interioară și liniște.
2.    Creșterea elementului de apă: Această clasă se concentrează pe creșterea elementului de apă din corp, care este asociat cu flexibilitatea, adaptabilitatea și o senzație de ușurință. Aceasta poate ajuta la echilibrarea celorlalte elemente din corp și la promovarea sănătății și bunăstării generale.
3.    Îmbunătățirea digestiei: Torsionarea din această clasă poate ajuta la stimularea digestiei și la ameliorarea problemelor digestive, cum ar fi balonarea și constipația.
4.    Îmbunătățirea capacității pulmonare: Extensiile către față pot ajuta la deschiderea pieptului și plămânilor, îmbunătățind capacitatea pulmonară și promovând o respirație mai bună.
5.    Reducerea tensiunii din zona gâtului și a umerilor: Concentrarea pe extensiile către față poate ajuta la eliberarea tensiunii din zona gâtului și a umerilor, ceea ce poate fi deosebit de benefic pentru cei care petrec mult timp la birou sau în fața unui calculator.
6.    Îmbunătățirea posturii: Această clasă poate ajuta la îmbunătățirea posturii prin întinderea și întărirea mușchilor care susțin coloana vertebrală.
7.    Stimularea nivelurilor de energie: Această sesiune poate oferi o stare de încărcare cu energie, lăsându-vă cu o senzație de vitalitate și entuziasm pentru viață.

Călătorie în lumea chakrelor

Sâmbătă, 02 Decembrie 2023 - 10:30 - 11:45

Chakrele sunt centri energetici prezenți în corpul uman. Ele sunt localizate de-a lungul coloanei, de la bază până în creștetul capului. Sunt responsabile de diferite funcții, de la reglarea proceselor corpului la întărirea sistemului imunitar. Dacă una sau mai multe chakre sunt blocate sau dezechilibrate, apar dezechilibre la nivel fizic, mental, emotional și spiritual.
Explorând și lucrând să activăm și să echilibrăm chakrele, viața noastră poate deveni mai vibrantă, mai bogată, mai liberă.
Te invit într-o scurtă călătorie să integrăm uniunea dintre corp, minte și spirit în timp ce încorporăm practica asana-elor, pranayama, mudre, mantre și meditație să pătrundem adânc în fiecare chakra de la rădăcină până în creștetul capului. O clasă care ne reîncarcă și ne sporește nivelul de energie.

Soma Therapeutic Breathwork

Sâmbătă, 02 Decembrie 2023 - 10:30 - 11:45

Aceasta este perfectă pentru oricine care își dorește să atingă obiective specifice, cum ar fi reducerea stresului, relaxare, obținerea unui somn de calitate, având energie optimă sau sporirea motivației.
Cum funcționează: Prin terapia SOMA Breath®, vă ghidăm prin tehnici eficiente de pranayama, dovedite științific, care trezesc farmacia interioară a corpului și activează propria capacitate de vindecare a corpului.
Beneficii: Printre unele dintre beneficiile pe care le puteți experimenta se numără creșterea nivelului de energie, curățarea și detoxifierea, activarea răspunsurilor de relaxare, stimularea sistemului imunitar și promovarea longevității și a performanței maxime.

Love&Light: Kundalini Yoga for positive vibes

Sâmbătă, 02 Decembrie 2023 - 12:00 - 13:15

Bun venit la "Love&Light: Kundalini Yoga pentru vibrații pozitive" - o clasă specială de yoga care îmbină tehnicile tradiționale ale Kundalini Yoga cu atitudinea pozitivă și deschiderea inimii pentru a vă ajuta să vă dezvoltați vibrații pozitive și să vă conectați cu energia iubirii și luminii din univers.
În această clasă, veți explora mișcări ale corpului și tehnici de respirație care vă vor ajuta să vă eliberați de stresul și tensiunea acumulate și să vă îmbunătățiți starea de spirit. Prin intermediul acestor exerciții fizice și respiratorii, veți reuși să eliberați energiile negative și să atrageți energiile pozitive în viața dumneavoastră.
Vom explora, de asemenea, meditații și tehnici de concentrare care vă vor ajuta să vă relaxați profund, să vă eliberați de gândurile negative și să vă concentrați asupra a ceea ce este important pentru voi. Aceste tehnici vă vor ajuta să vă concentrați asupra momentului prezent și să vă conectați cu energia iubirii și a luminii din univers.
În timpul clasei, veți fi încurajați să vă deschideți inima și să eliberați toate emoțiile și blocajele care vă împiedică să vă bucurați de o viață armonioasă și plină de iubire. Vom explora, de asemenea, tehnici de respirație și meditații care vă vor ajuta să vă conectați cu sursa interioară de iubire și să o împărtășiți cu cei din jur.
Indiferent de nivelul dvs. de experiență în practica yoga, această clasă este potrivită pentru toți cei care doresc să își îmbunătățească starea de spirit, să experimenteze o mai mare conectare cu energia universală a iubirii și a luminii și să se bucure de o experiență profundă și relaxantă.
"Iubirea este energia care te menține în viață, energia care te face să te simți bine, energia care te face să trăiești viața la intensitate maximă" Yogi Bhajan
Așadar, vă invit să experimentați această clasă specială de Kundalini Yoga și să vă bucurați de energia iubirii și a luminii din univers!

Embrace Fluidity

Sâmbătă, 02 Decembrie 2023 - 12:00 - 13:15

Prin această practică vreau sa aduc pentru noi blândețe în mișcare, conectare la fluiditate si curgere si constientizare a acestui spațiu al creativității din corpul nostru.

Te invit să te descoperi prin intermediul corpului și să îl asculti in timpul acestei practici, să vezi cum iti este să te exprimi din spațiul cele de-a 2 chakre.

Vom face la nivel fizic mișcări de dans imbinate cu yoga și balet, aceste imbinari vin sub numele de Portdebras; apoi vom continua cu o meditație de conexiune cu Swadhisthana , chakra a 2-a și vom termina cu sunetele vindecatoare create de Koshi și Hangdrum.

Yoga Beyond Asana

Sâmbătă, 02 Decembrie 2023 - 12:00 - 13:15

Yoga dincolo de asana este o stare a mintii care priveste cu atentie desavarsita orice lucru in totalitatea sa, si nu doar anumite parti ale acestuia. Aceasta stare este meditatia, iar ca sa o accesam vom practica Antar Mouna, care iti pregateste mintea pentru a putea intra in starea de liniste, de Pratyahara - stare in care mintea este retrasa din informatiile pe care le primeste senzorial si astfel devine linistita si capabila sa observe cu calm energia din tine. Vom da profunzime practicii prin pranayama si japa meditation | mantra chanting. Folosind mantra iti reglezi atat respiratia, cat si mintea si astfel poti sa ajungi mai usor in starea de liniste, de meditatie. Depasind toate constructiile mentale, esti absorbit de aceasta experienta fara niciun fel de intrerupere, regenerand complet energia din tine.

Asmita (I-am-ness)

Sâmbătă, 02 Decembrie 2023 - 13:30 - 14:45

Alătură-te nouă pentru o clasă transformatoare de yoga care explorează conceptul de Asmita, și impactul acestuia asupra imaginii noastre de sine și a percepției despre noi înșine. Asmita este una dintre cele cinci kleshas, sau afecțiuni, care pot împiedica dezvoltarea noastră spirituală și ne pot împiedica să experimentăm adevărata fericire și împlinire.
În această clasă, vom lucra pentru a ne elibera de identificarea noastră cu ego-ul și cu imaginea noastră de sine. Prin intermediul unei secvențe de asane, pranayama și meditație, vom explora "cel mai bun" din noi înșine, dincolo de limitările proiecțiilor noastre auto-impuse.
Fiecare participant va avea ocazia să renunțe la prejudecățile și la credințele limitative și să intre într-o nouă stare de conștiință în care se poate conecta cu adevăratul său sine. Această clasă este potrivită pentru practicanți de toate nivelurile, fără a fi necesară experiența anterioară cu yoga sau meditație.
În timpul clasei, vom folosi o varietate de tehnici pentru a ne conecta cu adevăratul nostru sine și pentru a ne elibera de constrângerile ego-ului nostru. Acestea pot include exerciții de vizualizare, recitări de mantre și meditație ghidată. Fiecare participant va fi încurajat să se miște în ritmul propriu și să asculte nevoile propriului corp.
În plus față de beneficiile spirituale ale acestei clase, există și multe beneficii fizice. Prin practicarea yoga, putem îmbunătăți flexibilitatea, forța și echilibrul nostru. Putem reduce, de asemenea, stresul și anxietatea, îmbunătăți funcția noastră imunitară și promova sănătatea și bunăstarea generală.
Alătură-te nouă pentru această clasă puternică de yoga și descoperă puterea de a te elibera de ego și de a te conecta cu adevăratul tău sine. Stai în picioare și îmbrățișează "cel mai bun" din tine, dincolo de limitele proiecțiilor tale auto-impuse.

Flow with the Prana to Pranayama

Sâmbătă, 02 Decembrie 2023 - 13:30 - 14:45

Clasa de Flow cu Prana in Pranayama este o formă de yoga care se concentrează pe mișcare fluidă și sincronizată cu respirația controlată (Pranayama). Clasa cuprinde incălzire - posturi ușoare de yoga pentru a încălzi mușchii și a pregăti corpul pentru practică. După partea de încălzire vom face Asane în flux - o  serie de posturi de yoga care se succed una după alta într-un ritm continuu și sincronizat cu respirația controlată. Aceste posturi pot fi adaptate în funcție de nivelul de experiență al practicantului. Înainte de final, vom experimenta Pranayama (inclusiv Kumbhaka), care se concentrează pe respirația controlată,  și apoi vom intra in relaxarea profundă.
Este important să îți asculți corpul și să nu depășești limitele tale în timpul practicii.

Gestionarea imbatranirii premature cauzate de stres

Sâmbătă, 02 Decembrie 2023 - 13:30 - 14:45

Care este rolul hormonilor de stres si cum anume afecteaza ei tesuturile corpului, inclusiv modul in care grabesc procesul de imbatranire, explicat dpdv ayurvedic.

Care sunt remediile si terapiile prin care putem regla secretia hormonilor de stres si intarzia procesele de imbatranire si uzura.

Flow Dance meditation 1

Sâmbătă, 02 Decembrie 2023 - 15:00 - 16:15

Flow Dance Meditation este un program de dans conștient, conceput să fie accesibil pentru toți. Este primul program de dans conștient din industria wellness-ului, de acest fel, care abordează meditația într-un mod nou și interesant. Lindsay a lucrat la Flow Dance Meditation împreună cu un creator de muzică și DJ numit Nathan, timp de patru ani și este cu adevărat ceva special.

Yoga Talk with Erica and Vlad

Sâmbătă, 02 Decembrie 2023 - 15:00 - 16:15

Oare putem moderniza tradiția și în loc de Satsanga tradițională să o denumim Yoga talk?
Ce reprezenta Satsanga înainte și ce valoare are pentru noi un așa zis Yoga talk astăzi?
Ce a mai rămas din tradiție și ce se mai poate păstra în Yoga modernă?
De ce ne este cel mai la îndemână să relaționăm cu posturile (asana) și mai puțin cu alte practici din Yoga?
Oare transformarea înseamnă pierderea esenței din Yoga?
Se poate pierde esența cu adevărat?
Ce este de fapt esența Yoga?

Acestea sunt câteva dintre întrebările pe care le vom aborda și discuta în sesiunea propusă.
Bineînțeles că discuția poate ajunge în multiple unghere ale acestui subiect așa că te invit să participi la acest eveniment, căci întrebările auditoriului și energia participanților vor face ca această sesiune să fie cu adevărat de folos.

Power of Prana Kriya Yoga

Sâmbătă, 02 Decembrie 2023 - 15:00 - 16:15

Această sesiune vă va permite să experimentați esența și autenticitatea adevăratei Kriya Yoga cu stilul semnătură Prana Kriya Yoga a lui Yogi Ashokananda. Indiferent de forța și abilitatea dumneavoastră fizică, Yogi vă va ghida cu experienta, astfel încât să puteți experimenta nivelul cel mai înalt al conștiinței prin concentrarea asupra principiilor fundamentale ale practicii. În această sesiune energizantă și motivatoare, vom merge în detalii fascinante și vom experimenta Prana Kriya Yoga, alinierea corpului fizic și subtil, stimulând energia cu respirația pentru a se canaliza în tot corpul. Sesiunea este potrivită pentru toate nivelurile, concentrându-se pe Kriyas ușoare și subtile în combinație cu respirația, sunetele primordiale și mudrele, pentru a crea un efect de vindecare asupra corpului fizic și subtil. Prana Kriya Yoga armonizează și unește fluxul mișcărilor fizice în corpul nostru (kriya) cu puterea sa energetică, ajutându-vă să deveniți conștienți de potențialul dumneavoastră creativ.
Această formă de yoga este unul dintre cele mai eficiente mijloace prin care puteți atinge obiectivele și aspirațiile dumneavoastră materiale, emoționale și spirituale și să vă aliniați acțiunile cu starea dumneavoastră mentală și emoțională. Prana Kriya Yoga este, de asemenea, de mult timp considerată de mulți mari maeștri și yoghini drept cheia pentru încetinirea procesului de îmbătrânire. Ea realizează acest lucru reîncărcând sângele cu oxigen și decarbonizându-l, reînnoind astfel creierul și centrul spinal și prevenind descompunerea țesuturilor din corp. Ea trezește energia ascunsă (kundalini) din interiorul dumneavoastră, permițându-vă să vă transformați și să vă eliberați de credințele limitative și de modelele comportamentale vechi care vă țin în loc.
Nivel: Toate nivelurile, inclusiv pentru cei care sunt noi în practica pranayama și kriya Context: 90% Kriyas / 10% discuție

Intuiția, Inima și Prosperitatea

Sâmbătă, 02 Decembrie 2023 - 16:30 - 17:45

Sesiunea este orientata către descoperirea și explorarea conexiunii noastre cu noi înșine, prin practici puternice de Kundalini Yoga, mantre, meditație și baie de gong.  

Practica se concentreaza pe eliminarea blocajelor, eliberarea stagnării la nivel fizic și energetic, deschiderea centrului inimii, echilibrarea energiilor karmice, activând intuiția și accesând cele mai prețioase resurse interioare care vizează compasiunea, echilibrul interior și prosperitatea.

Sunetul și vibratia gongului completează practica, inducând o stare de relaxare totală menită să refacă și să liniștească în profunzime sistemul nervos.

Mindful Self-Care: A Yoga Toolkit for Daily Renewal

Sâmbătă, 02 Decembrie 2023 - 16:30 - 17:45

Te invităm la o clasă specială de yoga, concepută pentru oricine este interesat să dezvolte o practică personală de yoga. În această clasă, vom împărtăși informații, tips & tricks despre cum să-ți dezvolți  și să menții o practică zilnică de yoga, tehnici și practici pentru curățarea, energizarea și protecția energiei tale și multe altele. Bazându-ne pe experiența proprie, te vom ajuta să îți dezvolți propria practică scurtă zilnică, ce va include, pe lângă altele și mișcări blânde, exerciții de respirație și meditație.  

Vino pregătit să înveți, să crești și să împărtășești propriile tale perspective cu grupul. Toate nivelurile sunt binevenite.

Vei pleca cu un set de instrumente care te vor ajuta să rămâi centrat, împământat și să îți dezvolți disciplina și perseverența.

Yoga of Presence

Sâmbătă, 02 Decembrie 2023 - 16:30 - 17:45

Yoga of Presence, o combinație de ashtanga yoga, hatha yoga și Pilates, este o practică care aduce armonie atât în corp cât și în minte, permițându-ne să percepem, să observăm și să fim interesați de Prezență, "curentul" invizibil dincolo de tot ceea ce există.

Bending Back into Bliss: Exploring the Art of Backbends

Sâmbătă, 02 Decembrie 2023 - 18:00 - 19:15

Bending Back into Bliss: Explorând arta backbend-urilor" este o clasă unică de yoga care se concentrează pe practica backbend-urilor. Backbend-urile sunt o modalitate puternică de a elibera tensiunea și de a crește flexibilitatea coloanei vertebrale, în timp ce deschid inima și extind plămânii.
În această clasă, veți învăța alinierea corectă și tehnica pentru o varietate de poziții de backbend, de la backbend-uri ușoare pentru începători, la poziții mai avansate precum roata sau cămilele. Clasa este potrivită pentru toate nivelurile, deoarece vor fi oferite modificări și variații pentru a se potrivi diferitelor niveluri de abilitate.
Prin practica backbend-urilor, veți fi încurajați să lăsați deoparte frica și rezistența și să abordați pozițiile cu un sentiment de curiozitate și deschidere. Veți învăța, de asemenea, cum să utilizați respirația pentru a vă susține practica backbend-urilor și cum să cultivați un sentiment de calm și relaxare chiar și în poziții mai dificile.
Clasa va începe cu o secvență de încălzire pentru a pregăti corpul pentru backbend-uri și va include suficiente oportunități pentru a vă întinde și a elibera tensiunea în șolduri, umeri și coloana vertebrală. Clasa va încheia cu o secvență de răcire blândă pentru a aduce corpul înapoi la o stare de relaxare și echilibru.
Indiferent dacă doriți să vă aprofundați practica backbend-urilor, să eliberați tensiunea și stresul sau pur și simplu să explorați arta backbend-urilor, "Bending Back into Bliss" este clasa perfectă pentru voi. Vino și experimentează puterea transformatorie a backbend-urilor și descoperă un nou sentiment de libertate, deschidere și fericire în corp și minte.

YinVibes

Sâmbătă, 02 Decembrie 2023 - 18:00 - 19:15

In yin yoga ești tu cu tine. Îți poți seta intenția, poți pune întrebarea care îți da bătăi de cap și apoi in timp ce petreci următoarele 40 min tu cu corpul tău in variate posturi asculta mesajele pe care ti le transmite.
Ești tu care îți observi corpul in posturi. Este despre a creea acest camp al conștiinței tale prin care tu sa permiți sistemului tău nervos sa te vindece.
Este o invitație sa îți observi corpul si ce mesaje are pentru tine. Este depsre a observa tot ce se petrece si sa Primești aceste mesaje așa cum vin ele.

ZEN-ISH – PRACTICA RECUNOȘTINȚEI ȘI A COMPASIUNII, PE SALTEAUA DE YOGA ȘI DINCOLO DE EA

Sâmbătă, 02 Decembrie 2023 - 18:00 - 19:15

Atât yoga, cât și neuroștiința ne învață că practica recunoștinței și a compasiunii au impact asupra vieții noastre și a altora; ne simțim mai bine în general, emoțiile noastre sunt predominant pozitive, privim viața mai optimist, îi ajutăm pe ceilalți mai mult și, la fel de important, dormim mai bine.
Recunoștința și compasiunea pot fi practicate atât formal, pe salteaua de yoga, cât și informal, dincolo de spațiul sigur al studioului, în viața de zi cu zi.
Te invit să explorăm împreună practicile formale de recunoștință și compasiune și cum pot fi acestea duse dincolo de salteaua de yoga.
Ne vom pregăti corpul, inima și mintea cu o practică blândă de pranayama și asane, urmată de practici de mindfulness care ne vor permite să experimentăm deplin cum se simt recunoștința și compasiunea în inimă, corp și minte.
Și pentru cei care, asemenea mie, vor să știe “de ce”-ul din spatele fiecărui “ce”, vom afla, pe scurt, ce spune neuroștiința despre aceste practici.
Cred cu tărie că pașii mici, perseverenți (mai degrabă decât schimbările dramatice) sunt calea către rezultate de durată. Așa că voi împărtăși și câteva tehnici de mindfulness informal, usor de aplicat oriunde și oricând, astfel încât, atunci când vei părăsi spațiul armonios și magic de la Yoga Festival și vei reveni la programul zilnic, acestea să devină un obicei care îți poate schimba viața pentru totdeauna.
Hai să fim ZEN-ISH împreună!
*Și, în caz că te întrebi de ce ZEN-ISH și nu zen; zen = relaxat, fără a se îngrijora de lucruri pe care nu le poate schimba.
Ei bine, nu vreau să fac promisiuni pe care nu le pot îndeplini. Efectul zen al unei clase de yoga are o durată limitată = ZEN-ISH. Zen ca stil de viață necesită mai multă practică și depinde în mare parte de fiecare dintre noi.

Sound healing journey

Sâmbătă, 02 Decembrie 2023 - 19:30 - 20:45

Caluzitorii in aceasta practica vor fi:
Ana Popescu
Veronica Miona
Erica Nagy
Georgiana Buta
Gloria Tone

Sound Journey este o incursiune deosebită în care vom experimenta efectele terapeutice ale sunetelor. Vom începe printr-o practică simplă de deschidere a corpului, prin intonarea mantrelor și vom continua cu o meditație pe sunete de Gong, boluri tibetane si alte instrumente minunate.

În tradițiile de vindecare vedice și spirituale, sunetele specifice mantra au fost dezvoltate pentru a crea echilibru și armonie între corpul fizic, minte și sufletul omului. In muzica Indiana melodia sau fraza muzicala nu pleacă și nu se sfârșește niciodată din și în liniște ci e o dezvoltare naturală dintr-o dronă, adică sunet, vibrație continuă, care conține note sau sunete de bază, armonie fundamentală, măsură, ritm sau tempo iar în cazul Indiei cel mai cunoscut instrument dedicat este tanpura.
Fiecare parte a corpului nostru funcționează într-un anumit ritm și puls și când toate sistemele noastre sunt echilibrate și reglate unul cu celălalt, experimentăm armonie perfectă și sănătate. Pe de altă parte, orice dezechilibru din corpul nostru poate duce la o disfuncție mentală, fizică sau emoțională.

Terapia cu sunet este o modalitate foarte eficientă de a ne regenera, întineri deoarece fiecare celulă din corpul nostru este compusă în principal din apă, ceea ce le face rezonatori excelenți de sunet!

Duminică, 03 Decembrie 2023

HALL 1 (Terra)

HALL 2 (Mincu)

HALL 3 (Europa)

09:00
10:15
Detalii Detalii Detalii
10:30
11:45
Detalii Detalii Detalii
12:00
13:15
Detalii Detalii Detalii
13:30
14:45
Detalii Detalii Detalii
15:00
16:15
Detalii Detalii Detalii
16:30
17:45
Detalii Detalii Detalii

Trauma and Emotional release

Duminică, 03 Decembrie 2023 - 09:00 - 10:15

Practica asanelor poate avea mai multe valente si beneficii in corp echilibrand astfel si corpul emotional si cel mental. Cele 3 aspecte ale noastre nu pot fi tratate separat, ele sunt interdependente chiar daca vrem sau nu. De data aceasta va propun o practica ce va combina tehnici yoga cu automasajul ayurvedic pentru a localiza si a indeparta blocajele cauzate de traumele traite sau de emotiile negative experimentate. Yoga si Ayurveda sunt doua instrumente care folosite impreuna ne ajuta sa ne reechilibram indiferent de experientele traite si care ne aduc in acord cu mediul in care traim, indiferent de ce se petrece in jurul nostru. Binenteles ca o practica punctuala nu va face minuni insa poate debloca ceva pentru o vindecare ulterioara.

IYENGAR® Yoga for Sports, Restorative

Duminică, 03 Decembrie 2023 - 09:00 - 10:15

Alatura-te noua pentru o sesiune de yoga revitalizanta conceputa pentru sportivi, instructori de fitness sau oricine are nevoie sa-si reechilibreze energia. Aceasta clasa este potrivita pentru practicanti de toate nivelele, inclusiv femei in timpul menstruatiei. In timpul clasei, fiecare participant va avea nevoie de 2 blocuri de lemn si o curea, dar puteti aduce si propriile accesorii si echipamente. Barbatii sunt recomandati sa practice in pantaloni scurti si tricou cu maneca scurta, in timp ce femeile pot practica mai bine in pantaloni scurti sau colanti din bumbac sau alte materiale naturale si un tricou cu maneca scurta. Va rugam sa informati profesorii inaintea cursului daca aveti orice probleme de sanatate, inclusiv perioade menstruale.
Aceasta sesiune ofera multe beneficii care sunt deosebit de relevante pentru cei cu un stil de viata activ. Iata cateva dintre beneficiile acestei clase de yoga:
•    Restabilirea energiei: Aceasta sesiune se concentreaza pe restabilirea nivelurilor de energie prin intermediul unei secvente de pozitii concepute pentru a promova relaxarea fizica si mentala, reducerea stresului si rejuvernarea corpului si mintii.
•    Cresterea flexibilitatii: Clasa include o serie de pozitii care pot ajuta la imbunatatirea flexibilitatii, cresterea amplitudinii de miscare si reducerea riscului de accidentare in timpul activitatilor fizice.
•    Intarirea corpului: Clasa incorporeaza o serie de pozitii care pot ajuta la tonifierea muschilor si cresterea fortei corpului, ceea ce poate fi deosebit de benefic pentru sportivi si instructori de fitness.
•    Ameliorarea concentrarii si a atentiei: Practica yoga poate ajuta la imbunatatirea concentrarii si a atentiei, ceea ce poate fi util pentru sportivi si oricine trebuie sa mentina atentia in timpul activitatii fizice intense.
•    Promovarea recuperarii: Aceasta sesiune include pozitii care sunt concepute pentru a promova recuperarea dupa activitatea fizica, reducerea durerii musculare si promovarea vindecarii.
•    Reducerea riscului de accidentare: Yoga poate ajuta la imbunatatirea echilibrului si coordonarii, ceea ce poate reduce riscul de accidentare in timpul activitatilor fizice.
•    Promovarea sanatatii si bunastarii generale: Practica yoga a fost demonstrata ca are o serie de beneficii pentru sanatate, inclusiv reducerea stresului, imbunatatirea sanatatii cardiovasculare si stimularea sistemului imunitar.

Power Flow & Deep Relief

Duminică, 03 Decembrie 2023 - 09:00 - 10:15

Cum treci din “Fight & flight” în relaxare profundă? Explorăm diferitele tipuri de conectare cu corpul într-o sesiune care îmbină vinyasa yoga și tehnici de activare a nervului vag. Aducem prezență și punem sângele în mișcare prin posturi dinamice, fluide, din vinyasa yoga, iar pe parcurs încetinim ritmul și relaxăm profund prin respirație și mișcări blânde.

Chakra & Sound with Prana Kriya Yoga

Duminică, 03 Decembrie 2023 - 10:30 - 11:45

Această sesiune te va ghida prin tehnici specifice de respirație și kriya, folosind respirația și sunetele pentru a stimula și trezi energia din chakre, eliberând orice energie blocată pentru a crea alinierea energetică. Este o practică simplă, dar profundă, pentru a ridica și alinia vibrația chakrelor. În timpul acestei sesiuni, vom folosi kriya, sunete primordiale și respirație pentru a stimula și liniști energia chakrelor și pentru a pregăti sistemul nervos pentru a crește kundalini. Fluxul de energie prin fiecare chakră este crescut pentru a afecta elementele din diferite părți ale corpului legate de proprietățile fiecărei chakre. Efectul final aduce numeroase beneficii fizice și psihologice care pot fi resimțite doar prin experimentarea acestei minunate procese. Rezultatul se simte la toate nivelurile - la nivel fizic, această practică este unul dintre cele mai bune antidoturi pentru depresie, stres și insomnie. Este benefic pentru echilibrarea tensiunii arteriale, pentru problemele de inimă și afectează pozitiv sistemul nervos. Practica cardiovasculară te poartă într-o stare de meditație și liniște. La nivel emoțional și spiritual, vei experimenta regenerarea și transformarea.
Nivel: Toate nivelurile, inclusiv începători în practicile de pranayama și kriya. Context: 90% Kriya și Pranayama / 10% discuție.

Handstand Essentials

Duminică, 03 Decembrie 2023 - 10:30 - 11:45

Alătură-te lui Silviu pentru un workshop de 75 de minute despre Handstand, special conceput pentru începători! Învață principiile de bază, cum ar fi dezvoltarea forței, mobilitatea încheieturilor, forma corectă și echilibrul într-un mediu distractiv, sigur și plin de susținere. Cu îndrumarea și feedback-ul personalizat oferit de Silviu, dobândește încrederea necesară pentru a realiza primul tău handstand. Nu este necesară experiența anterioară - pornește într-o aventură fascinantă în lumea posturilor de echilibru pe brațe alături de Silviu!

Abhinivesha (will to live)

Duminică, 03 Decembrie 2023 - 10:30 - 11:45

Alătură-te nouă pentru o puternică clasă de yoga care explorează conceptul de Abhinivesha, sau dorința de a trăi, și impactul acesteia asupra vieții noastre. Abhinivesha este cea mai profundă și mai universală klesha, sau aflicțiune, pe care o împărtășim cu toții. Este frica de moarte și dorința de a ne agăța de viață, chiar și atunci când știm că moartea este inevitabilă. În această clasă, vom lucra pentru a depăși frica de moarte și pentru a îmbrățișa momentul prezent. Prin intermediul unei serii de asane, pranayama și meditație, vom explora puterea de a trăi în prezent și de a renunța la atașamentul nostru față de viață. Fiecare participant va avea oportunitatea de a confrunta frica de moarte și de a descoperi libertatea care vine din îmbrățișarea momentului prezent. Această clasă este potrivită pentru practicanții de toate nivelurile, iar experiența anterioară cu yoga sau meditație nu este necesară. În timpul clasei, vom folosi o varietate de tehnici pentru a ne conecta cu momentul prezent și pentru a renunța la atașamentul nostru față de viață. Acest lucru poate include exerciții de vizualizare, cântarea mantrei și meditație ghidată. Fiecare participant va fi încurajat să se miște în propriul ritm și să asculte nevoile propriului corp. În plus față de beneficiile spirituale ale acestei clase, există și beneficii fizice. Prin practica yoga, putem îmbunătăți flexibilitatea, puterea și echilibrul nostru. De asemenea, putem reduce stresul și anxietatea, îmbunătăți funcția noastră imunitară și promova sănătatea și bunăstarea generală. Alătură-te nouă pentru această clasă de yoga transformatoare și descoperă puterea de a trăi în prezent și de a renunța la atașamentul nostru față de viață. Mergi împotriva vocilor și gândurilor tale interioare și crede "acum", deoarece acum este tot ce avem ... restul va urma. Lasă-ți frica de moarte și îmbrățișează momentul prezent cu brațele deschise.

Arhitecture of your life

Duminică, 03 Decembrie 2023 - 12:00 - 13:15

Prin fiecare postura, respirație, senzație ce apare în timpul practicii îmi aduc aminte un lucru  important, suntem arhitecții vieții noastre.

Te invit la această practică ce te duce într-o călătorie, în lumea interioară, în lumea resursele pe care le avem la dispoziție în fiecare moment: curaj, încredere, iubire, compasiune, empatie…….

Ghizii în călătorie?

Posturile de yoga, flow-uri diferite și creative, tehnicile de respirație și meditațiile ghidate.

Hai cu mine în această călătorie.

Flow Dance meditation 2

Duminică, 03 Decembrie 2023 - 12:00 - 13:15

Flow Dance Meditation este un program de dans conștient, conceput să fie accesibil pentru toți. Este primul program de dans conștient din industria wellness-ului, de acest fel, care abordează meditația într-un mod nou și interesant. Lindsay a lucrat la Flow Dance Meditation împreună cu un creator de muzică și DJ numit Nathan, timp de patru ani și este cu adevărat ceva special.

Clasa introductiva TRE: Înapoi la Armonie

Duminică, 03 Decembrie 2023 - 12:00 - 13:15

Va invitam la clasa introductiva Înapoi la Armonie in care vom explora impreuna procesul somatic TRE®!

Vom practica impreuna o serie blanda de 7 stretch-uri denumite pe scurt TRE®, stretch-uri ce au menirea de a ne reconecta la pulsatia sau vibratia naturala a organismelor noastre. Aceasta pulsatie organica ce porneste din interiorul corpului maseaza organele interne, relaxeaza muschii, fluidizeaza tesutul conectiv si aduce sistemul nervos intr-o stare de calm, impamantare si prezenta.

TRE® este un proces orientat catre corp, experiential, bland si sigur, in care nu este necesara analiza sau interpretarea cognitiva pentru a putea simti relaxare, pace interioara sau armonie.

Atunci cand percepem o situatie de potential pericol, corpul este cel care reactioneaza prin deja bine-cunoscutele mecanisme de aparare: lupta-fugi-ingheata, ceea ce presupune o cascada de evenimente somatice: eliberare de hormoni de stres, cresterea ritmului cardiac, respiratie superficiala si rapida, incordarea unor muschi esentiali in desfasurarea reactiei de aparare, incetinirea sau chiar oprirea unor functii ale organismului care nu sunt prioritare in acel moment de potential pericol ( spre exemplu sistemul imunitar si cel digestiv) si lista poate continua…

Dupa ce evenimentul a trecut, ideal ar fi sa putem iesi din starea de alerta si reveni cu usurinta la o functionare armonioasa, ritmica a organismelor noastre. Toate mamiferele de pe acest pamant ‘descarca’ surplusul de adrenalina, incordare si stres prin mecanismul natural, codat genetic de pulsatie sau vibratie. Acelasi pe care si noi il vom re-cunoaste prin intermediul TRE®
.
Va invitam sa fim impreuna asemenea prietenilor nostri necuvantatori care dau voie inteligentei corpului sa sustina revenirea lor fara de efort la armonie!


DETALII PARTICIPARE:

☆ Procesul de introducere in TRE® se face in cadrul unui grup mixt cu participare deschisa atat femeilor cat si barbatilor.

☆ TRE® este un proces somatic in care lucram direct cu corpul, intr-un mediu de siguranta in care organismul primeste permisiunea de a elibera si reorganiza fizic tensiuni musculare si tipare de contractare. Nu presupune a vorbi despre evenimentele stresante sau traumatizante.

☆ Participarea la sesiunea introductiva are ca scop familiarizarea cu propriul mecanism de vibratie prin intermediul TRE® ca metoda do-it-yourself de a restabili echilibrul si armonia organismului ca intreg.

☆ In urma acestei sesiuni, participantii pot continua practica TRE® cu un facilitator pana la invatarea procesului sau, daca se simt confortabil, pot explora pe cont propriu, si sub nici o forma NU acorda dreptul de a arata sau conduce alte persoane prin procesul TRE®

☆ Va rugam sa aveti in vedere ca acest grup nu se adreseaza femeilor insarcinate si copiilor.

☆ Daca va confruntati cu dizabilitati fizice sau daca ati avut o interventie chirurgicala in ultimele 3 luni, va rugam sa o contactati direct pe Teodora la treromania@gmail.com

Pranayama Practices and Contemplative Meditation

Duminică, 03 Decembrie 2023 - 13:30 - 14:45

Practica de pranayama va include tehnici atât de energizare, cât și de liniștire. Este important să ai stomacul gol pentru aceste practici. După aceste practici, ne vom așeza într-o meditație contemplativă ghidată pe linia Non-dualismului, filozofia Advaita-Vedanta din India.
Vă rugăm să vă alăturați dacă sunteți interesați să cunoașteți yoga mai profund decât doar prin asane.

Poetry in motion - Vinyasa Flow

Duminică, 03 Decembrie 2023 - 13:30 - 14:45

Clasa “Poetry in motion”  te va ghida spre o călătorie de cunoaștere a sinelui, într-o ora de practică Vinyasa Yoga. Vom descoperi împreună ce se întâmpla în corpul și mintea noastră, vom învăța să ne acceptăm și să ne înțelegem și ne vom descoperi forța interioară și creativitatea într-un flow plin de energie. Clasa este construită astfel încât tu să te simți la final liber, inspirat și puternic.
Explorează povestea sufletului tău alături de mine.

Codul moral și etic în practica de Yoga

Duminică, 03 Decembrie 2023 - 13:30 - 14:45

Practica de yoga are la bază un set de reguli etice și morale denumite yama și niyama care sunt menționate de Patanjali în tratatul Yoga Sutra. Aceste reguli de comportament reprezintă temelia practicii de yoga. Yama se referă la anumite restricții sau constrângeri în interacțiunea cu cei din jur iar niyama constituie regulile disciplinei interioare.

Workshopul va fi încheiat cu un kirtan, care reprezinta o cântare meditativă a mantrelor și va fi susținut de echipa Centrului de Studii Vedice.

IYENGAR® Standing poses as preparation for all poses and Back Extensions

Duminică, 03 Decembrie 2023 - 15:00 - 16:15

Join us for an invigorating IYENGAR® yoga class that focuses on standing poses as preparation for all poses, followed by a sequence of back extensions. This class is suitable for practitioners of all levels, and will begin with a review of the main alignments of the standing poses, preparing the body for an effective back extension sequence. During the class, each participant will need 2 wooden blocks and a belt, but feel free to bring your own props and equipment. Men are recommended to wear shorts and a short-sleeved t-shirt, while women can practice better with shorts or leggings made of cotton or other natural fabric and a short-sleeved t-shirt. Please inform the teachers before the course if you have any health conditions, including menstrual periods. Join us for this energizing class and discover the benefits of IYENGAR® yoga, which emphasizes precise alignment and the use of props to support the body in each pose.
IYENGAR® Standing poses as preparation for all poses and Back Extensions is a highly beneficial class that offers numerous advantages to practitioners, such as:
1.    Improving alignment: The class focuses on the main alignments of standing poses, which helps practitioners to improve their posture and alignment.
2.    Enhancing back flexibility: The back extension final sequence in the class helps to enhance flexibility and strength in the back muscles, which can alleviate back pain and improve posture.
3.    Building strength: The standing poses in the class are designed to build strength in the legs, hips, and core muscles, which can improve overall body strength and stability.
4.    Increasing endurance: The energetic nature of the class can help to increase endurance and stamina, which can be beneficial for athletes and active individuals.
5.    Promoting relaxation: The class may also promote relaxation and reduce stress, as the focus on alignment and breath can help to calm the mind and body.
6.    Boosting circulation: The practice of Iyengar yoga has been shown to improve circulation, which can benefit the entire body and promote overall health.
7.    Enhancing mental focus: The class may also enhance mental focus and concentration, as the precise alignments and attention to detail required in Iyengar yoga can help to improve mental clarity and focus.

Breathe, Hold, Free Yourself

Duminică, 03 Decembrie 2023 - 15:00 - 16:15

Holistic Therapies & Sound Healing

Breathe, Hold, Free Yourself este o clasă de yoga și terapie holistică, care integrează tehnicile de respirație, meditație, terapie cu sunete și posturi de yoga pentru a ajuta la eliberarea stresului și a tensiunii din corp și minte. În timpul clasei, vei învăța să îți controlezi respirația și să îți concentrezi atenția asupra corpului și a simțurilor tale pentru a reduce anxietatea și a îmbunătăți starea de bine. Vei fi ghidat prin posturi de yoga care să te ajute să eliberezi tensiunea din mușchi și să îți îmbunătățești flexibilitatea și mobilitatea. Tehnicile de terapie cu sunete sunt folosite pentru a ajuta la reducerea stresului și a anxietății și pentru a crește starea de relaxare și liniște interioară. Această clasă este concepută pentru a te ajuta să îți găsești echilibrul interior și să îți eliberezi tensiunea și stresul acumulat.

Ayurveda pentru echilibru emotional si sanatate fizica

Duminică, 03 Decembrie 2023 - 15:00 - 16:15

Din tot ceea ce am experimentat in cadrul sedintelor individuale de ayurveda, am strans in cadrul acestei sesiuni - concept o parte din dezechilibrele cu care ne confruntam in viata de zi cu zi pentru a le intelege cauza si a incepe sa tratam holistic. Ayurveda este 80% preventie, un angajament pe care ti-l iei pentru o viata, de a avea grija de sanatatea ta fizica si psiho-emotionala. Ayurveda este o stiinta straveche, prezenta in toate ariile vietii cotidiene. Ne invata cum sa ne indeplinim scopul vietii moderne, echilibrul dintre corp-minte-suflet prin metode simple care au rezistat de-a lungul timpului datorita puterii lor de transformare.

Vom dezbate anxietatea, insomnia, burnout-ul, dezechilibrele de la nivelul sistemului digestiv: constipatie, balonare si altele

Asteapta-te la un atelier interactiv in care vei intelege conceptele ayurvedice de baza si le vom mapa impreuna pe viata ta cotidiana. La sfarsitul acestei sesiuni vei pleca cu cel putin o idee pe care o vei putea integra in rutina ta zilnica pentru a te simti mai bine cu tine.

Inner Freedom - Atma Kriya Meditation

Duminică, 03 Decembrie 2023 - 16:30 - 17:45

Yogi te va ghida prin intermediul unei meditații, în care îți poți alinia natura interioară și exterioară, aducând energia și conștientizarea în interior cu o stare de ființă extatică și liniștită. Prin utilizarea respirației, concentrarea ușoară a minții și conștientizarea subtilă a procesului, Atma Kriya Meditation mută prana (forța vieții) prin corp în conștiința ta superioară. În Atma Kriya Meditation, îți oferi energia Sineleui tău superior. Această meditație este unul dintre cele mai bune remedii pentru îmbunătățirea concentrării și a memoriei, deoarece ajustează mințile. Afectează, de asemenea, sistemul tău nervos, care hrănește organele și te reînnoiește din interior. Este foarte eficient pentru combaterea depresiei, anxietății și stresului, oferindu-ți o mai mare conștientizare de sine și dragoste de sine. Atma Kriya Meditation nu este despre a merge undeva altundeva, despre a ne imagina pe o plajă frumoasă sau pe un vârf de munte. Suntem aici. Este despre a rămâne aici și a merge mai adânc. Mai adânc și mai adânc în adâncurile noastre. Călătorind chiar în centrul ființei (Atma). Această practică te va ajuta să-ți calmezi mintea, să-ți relaxezi sistemul nervos și să te simți pozitiv în viață, creând o vibrație pozitivă și vindecătoare pentru corpul tău. Atma Kriya Meditation îți va reînnoi energia, îți va crește inteligența prin trezirea și modificarea percepțiilor tale, te va ajuta să ai o mai mare conștientizare de sine, să simți o conexiune cu tine însuți, cu ceilalți și cu o sursă mai mare decât tine - aliniind natura ta interioară și exterioară și creând libertate interioară.
Nivel: Toate nivelele, inclusiv cei noi în meditație Context: 90% meditație / 10% discuție

Yoga pentru Copilul Interior

Duminică, 03 Decembrie 2023 - 16:30 - 17:45

Această clasă ne susține să ne conectăm la copilul interior,  să ne susțină prin zâmbet, voie bună și stare de bine.

Printre Beneficii sunt Eliminarea stresului prin râs, conectarea cu bucuria interioară și creativitatea, mișcarea și întărirea musculaturii. respirație conștientă. Conectare împreună.

Te invit să vii cu inima deschisa, să lasi curiozitatea să se exprime și să te simti bine și distrezi alaturi de noi!

Yinyasa yoga - o clasă rece/caldă

Duminică, 03 Decembrie 2023 - 16:30 - 17:45

O clasa de yoga circulară care începe cu o secvență de Yin yoga, calm, static, rece, introspectiv, continuă cu o secvență de Hatha yoga, care încălzește corpul, îl pune în mișcare și se finalizează cu un cool down care invită atât mintea cât și corpul să stea și să observe.
Accesibilă pentru orice nivel de practică (pe o scară de la 1 la 10, clasându-se undeva la 6 ca și intentisate a efortului).


Inregistrare

Pentru informatii despre conventii

Cristina Anghel

+40 727 347 761

Georgiana Ionescu

+40 735 559 252

VA RUGAM SELECTATI METODA DE PLATA:


(citeste mai mult)

Inscrie-te acum!

Se proceseaza

Comanda dumneavoastra este in curs de procesare...
Acest lucru este posibil sa dureze cateva minute, va rugam nu inchideti fereastra din browser pana la finalizarea comenzii.

Succes!

Eroare!

Unde sunt mai multi, si forta e mai mare!

Scoala Fitness Scandinavia este mandra sa aiba alaturi cei mai buni parteneri la organizarea evenimentelor sale. Le multumim sponsorilor nostri, tuturor partenerilor si expozantilor care ne sustin in ridicarea standardelor de calitate din fitness-ul romanesc.

PARTENERI MEDIA

Pentru orice intrebari, contactati-ne la unul din numerele

Cristina Anghel

+40 727 347 761

Georgiana Ionescu

+40 735 559 252

Pentru intrebari legate de parteneriate

Veronica Alexe

+40 733 591 129

Contact

Str. Putul lui Zamfir, Nr. 39,
Sector 1, Bucuresti

www.fitness-scandinavia.ro

Se proceseaza

Mesajul dumneavoastra este in curs de procesare...
Acest lucru este posibil sa dureze cateva secunde, va rugam nu inchideti fereastra din browser pana la finalizarea acestui proces.

Succes!

Mesajul a fost trimis cu succes! Va multumim ca ne-ati contactat!

Eroare!

Mesajul nu a putut fi trimis. Va rugam incercati din nou. Daca eroarea persista, contactati echipa Fitness Scandinavia

Facebook Messenger
WhatsApp