Termeni si Conditii

Cursuri

Odata inregistrat, cursantul se obliga sa participe la curs.

Prezenta este obligatorie la toate orele in toate weekend-urile acestui curs.

Aveti la dispozitie 5 zile pentru a achita pretul cursului ca sa va puteti asigura locul. Taxa de participare nu este returnabila, exceptie facand cazurile de boala. In aceste cazuri solicitam un certificat medical eliberat de un medic competent. Ultima zi in care participarea poate fi anulata in caz de boala este cu 14 zile inainte de inceperea cursului. Dupa acest termen, taxa de participare este nereturnabila.

In cazul aparitiei unei boli sau afectiuni pe parcursul cursului sau pana la inceperea cursului, taxa nu va va fi returnata dar vi se va oferi posibilitatea de a participa la un alt curs dupa cum urmeaza: in cazul unei afectiuni va vom putea reprograma la un alt curs/ eveniment intr-o perioada de maxim 6 luni; in cazul sarciniiva vom putea reprograma la un alt curs/ eveniment intr-o perioada de maxim un an si jumatate. In acest caz solicitam un certificat medical eliberat de un medic competent care sa ateste situatia medicala.

Nu ne facem responsabili in nici un fel de boala sau afectiune aparuta in timpul cursului.

Va recomandam ca pentru inscrierea la curs sa fiti in forma si sa aveti o stare generala a sanatatii buna. Prin inscrierea dvs. la curs va exprimati acordul privind recomandarea noastra si confirmati faptul ca sunteti apti din punct de vedere fizic si al sanatatii pentru a participa la curs si ca sunteti de acord cu faptul ca nu ne facem responsabili de nici o boala sau afectiune pe care ati putea sa o dobanditi in timpul cursului.

Ne rezervam dreptul de a schimba continutul, orele, datele, locatia si profesorii acestui curs.

Va rugam sa respectati regulile si regulamentul pe parcursul intregii durate a cursului.

Frecventarea programului de formare profesionala pe intreaga perioada este obligatorie. Participarea la toate orele cursului este obligatorie si absenta conduce la pierderea dreptului cursantului de a sustine examenul de absolvire. In cazul aparitiei unei boli sau afectiuni pe parcursul cursului, limita de absenta este de maxim doua zile din cele opt, participantul obligandu-se sa aduca o scutire medicala eliberata de un medic competent.

Prin acceptarea termenilor si conditiilor se considera automat ca ati citit, ati inteles si ati acceptat continutul acestui curs.

Workshops

Inregistrarea este obligatorie  

Pentru toate Workshop-urile si Master-class-urile se aplica o taxa de anulare de 200 RON. Ultima data la care inscrierile pot fi anulate este cu 14 zile inainte de inceperea workshop-ului sau master-class-ului .

In caz de boala sau ranire in mai putin de  14 zile pana la inceperea workshop-ului/master-class-ului va va fi facturata suma integral. Veti avea insa asigurat un loc la un workshop /masterclass in intervalul unui an.

In caz de boala sau ranire va fi nevoie sa prezentati certificat medical.  In caz de boala sau ranire in timpul unui workshop sau a unui master-class suma achitata nu va fi restituita . In schimb veti avea posibilitatea sa terminati workshop-ul/master-class-ul respectiv la o data ulterioara disponibila. Participarea dvs trebuie sa aiba loc in termen  de 1 an de la inceperea workshop-ului/master-class-ului.

Fitness Scandinavia isi rezerva dreptul de a anula un workshop/master-class in cazul in care este un numar prea mic de participanti sau instructorul este bolnav. In aceste cazuri vom restitui integral  taxa workshop-ului/master-class-ului.

Conventii

Inscrierea este obligatorie

Aveti la dispozitie 5 zile pentru a achita taxa de participare la conventie care va va asigura locul la cursurile pe care le-ati ales la inscriere. Taxa de participare nu este returnabila.

In cazul aparitiei unei boli sau afectiuni pe parcursul conventiei, taxa nu va va fi returnata. Nu ne facem responsabili de niciun fel de boala sau afectiune aparuta in timpul conventiei.

Va recomandam ca pentru inscrierea la conventie sa fiti in forma si sa aveti o stare generala de sanatate buna. Prin inscrierea si participarea dvs. la conventie va dati consimtamantul pentru recomandarea noastra. Prin inscrierea si participarea dvs la conventie confirmati faptul ca sunteti apti din punct de vedere fizic si al sanatatii pentru a participa la conventie si ca sunteti de acord cu faptul ca nu ne facem responsabili de nicio boala sau afectiune pe care ati putea sa o dobanditi in timpul conventiei.

Pe durata conventiei, ce este considerata un eveniment public, in legatura cu activitatile publice desfasurate se dumneavoastra in cadrul acestora, se pot face poze si filmari, care sunt considerate materiale promotionale ce apartin de drept scolii Fitness-Scandinavia, astfel incat sa se poata folosi de acestea in diverse scopuri de promovare si marketing. Acceptand termenii si conditiile, se considera ca sunteti de acord sa apareti in aceste materiale indiferent de mediul prin care sunt distribuite. In cazul in care nu doriti acest lucru, va trebui sa ne trimiteti o notificare scrisa in acest sens, pe adresa de e-mail workshop[a-rond]fitness-scandinavia punct ro. Imaginea dumneavoastra este considerata ca fiind data cu caracter personal si pentru mai multe detalii, puteti accesa politica de confidentialitate.


Va rugam  sa respectati regulamentul nostru pe parcursul conventiei. Va rugam sa participati numai la cursurile la care v-ati inscris pentru a evita supra-aglomerarea cursurilor si a seminariilor.

Magazin Online

Conditii de utilizare

Folosirea sau comandarea produselor prin intermediul acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos, indiferent daca respectiva comanda este facuta online, telefonic sau pe mail.  Recomandam citirea cu atentie a acestora. Proprietarul are dreptul de a modifica orice prevedere fara o notificare ulterioara.

Dreptul de autor

Reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site (text, grafica, logo-uri, butoane, imagini, cod sursa si software), de catre orice persoana este interzisa.

Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a vi se procesa comanda.

Preturi si disponibilitatea produselor

Produsele precum si ofertele prezentate pe site-ul www.fitness-scandinavia.ro sunt disponibile in limita stocului; Fitness-Scandinavia nu se obliga sa livreze un produs , in cazul in care acesta nu se afla pe stoc, chiar daca pe site apare informatia "in stoc" si nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor, aceasta descrieri fiind identice cu cele comunicate de catre reprezentantii fiecarei marci.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu informativ, produsele livrate insa pot diferi de imaginea de pe site in diferite moduri, din cauza modificarii caracteristicilor si aspectului fara notificarea prealabila a producatorilor.

Preturile produselor aflate pe www.fitness-scandinavia.ro sunt exprimate in RON si contin TVA 19%, dar nu includ cheltuielile de livrare si pot fi modificate fara o comunicare prealabila. La produsele care au deja reduceri nu se pot cumula sau aplica alte reduceri.

Datele clientului

Autentificarea, actualizarea, pastrarea confidentialitatii datelor personale si a parolei de acces pe site-ul www.fitness-scandinavia.ro ii revine utilizatorului. Dumneavoastra sunteti direct raspunzator pentru a restrictiona accesul altor persoane la calculatorul pe care il folositi pentru accesul pe contul www.fitness-scandinavia.ro.

Fitness-Scandinavia se obliga sa pastreze confidentialitatea si securitatea datelor cu caracter personal in conformitate cu politica de confidentialitate afisata in site. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

Plata, facturarea si livrarea

Termenul de livrare obisnuit este intre 1 si 5 zile, insa acesta poate varia in functie de produs si disponibilitatea acestuia. In cazul in care alegeti plata prin OP sau card bancar, termenul de livrare se va masura din momentul dovedirii platii (OP cu stampila bancii) sau dupa intrarea banilor in contul Fitness-Scandinavia. Mentionam ca in cazul comenzilor ce depasesc 3000 lei va trebui platit un avans prin OP. In cazul in care la sosirea coletului observati ca pachetul dumneavoastra este avariat sau desigilat va rugam sa-l refuzati (mentionand motivul refuzului pe borderoul de livrare) si sa ne contactati in cel mai scurt timp pentru remedierea problemei. Orice defect sau neconformitate a produsului cu cel comandat se notifica vanzatorului in scris in termen de 48 ore , altfel se considera ca produsul este 100% conform cu cel comandat. Solicitari ulterioare nu se iau in considerare.

Factura pentru produsele comandate va fi trimisa ulterior in plic prin posta, in termen de maxim 15 zile de la primirea produsului, deoarece produsele sunt trimise direct din depozite (pentru a grabi procesul) iar factura este trimisa de la sediul central. Chitanta pentru valoare achitata este emisa de curier.

Conform politicilor curieratelor la coletele ce depasesc 25 kg, sau nu pot fi duse de o persoana, va trebui ca agentul curierului sa fie ajutat pentru a putea duce coletul de la masina la usa clientului.

Taxa de livrare se calculeaza in functie de destinatie si de greutatea coletului. Curierul va va anunta telefonic ziua si ora livrarii. Plata se poate face si curierului la livrare. Curierul nu este angajat Fitness Scandinavia si nu are dreptul sa desigileze coletul.

Daca nu ati primit nici o confirmare la e-mailul trimis de dvs. timp de 24 de ore, va rugam sa ne contactati sau sa ne retrimiteti comanda deoarece exista posibilitatea unei defectiuni tehnice.

Daca plasati o comanda in zilele de sambata si duminica sau in timpul sarbatorilor nationale, veti fi contactat de echipa noastra de vanzari cel mai devreme luni sau in prima zi lucratoare dupa respectivele sarbatori.

Garantie, retur si erori in sistem

Toate produsele cumparate de pe site-ul www.fitness-scandinavia.ro beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service autorizat pentru produsul respectiv. Pentru a beneficia de garantie trebuie sa pastrati cutia originala si toate accesoriile. Confirmarea comenzii de catre vanzator se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului ( factura ) astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia. In cazul in care un produs nu mai poate fi reparat, clientului i se va returna valoarea produsului ( valoarea platita de catre client, indiferent ce valoare are produsul in momentul returului ) mai putin taxele de transport.

Returul produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 :

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului."

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditiile in care a fost primit, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, softul sa nu fi fost modificat sau adaugate noi softuri. Dorinta de returnare a produselor se face numai in scris. Cheltuielile de transport (dus - intors) vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 15 de zile de la primirea coletului, prin transfer bancar. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu permite revinderea ca si produs nou, ne rezervam dreptul de a refuza returul sau de a solicita o taxa ( intre 10% si 50% ) pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Proprietar va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.              

Va multumim.
Echipa Fitness ScandinaviaFacebook Messenger
WhatsApp