Fitness Scandinavia Blog

Cum slabesti mai rapid cu un antrenament scurt si intens?

Joi, 21 Mai 2020 / Postat de Fitness Scandinavia in: Cum slabim sanatos?

   Un antrenament intens este mult mai eficient decat un antrenament lung, care nu face altceva decat sa te conduca mai rapid pe drumul supraantrenamentului si intarzierii rezultatelor. Din acest motiv, am ales sa iti prezint astazi cateva modele de antrenamente metabolice, menite sa te ajute sa iti accelerezi metabolismul si, in cele din urma, sa iti atingi obiectivul final de a slabi.
Citeste continuarea

Exercitii cu ajutorul carora obtii un abdomen plat acasa

Marti, 31 Martie 2020 / Postat de Fitness Scandinavia in: Cum slabim sanatos?

Nu exista vreun set de exercitii care realmente ard grasimea de pe abdomen, la fel cum niciun alt exercitiu care targeteaza o anumita zona corporala nu va arde efectiv grasimea din respectiva regiune. Ceea ce fac intr-adevar este sa iti intareasca zona de core si sa iti dezvolte muschii, iar in eventualitatea in care vei arde grasimea prin deficit caloric, acestia vor fi mult mai usor vizibili.
Citeste continuarea

Care sunt cele mai bune surse de antioxidanti pentru intarirea organismului?

Miercuri, 18 Martie 2020 / Postat de Fitness Scandinavia in: Stil de viata sanatos

In ultima perioada a inceput sa ma preocupe din ce in ce mai mult felul in care as putea sa combat efectele nocive ale poluarii, implicit a radicalilor liberi care ne invadeaza organismul si ii slabesc imunitatea. Am decis sa vedem impreuna exact ce sunt acesti antioxidanti si care sunt alimentele cu cel mai puternic efect antioxidant, menite cresterii fortei organismului.
Citeste continuarea

Simptomele si remediile pentru o circulatie proasta si deficitara

Miercuri, 04 Martie 2020 / Postat de Fitness Scandinavia in: Stil de viata sanatos

Poate nu numai o singura data ti s-a intamplat sa simti furnicaturi sau amorteala la nivelul membrelor. La fel cum poate nu esti strain nici de senzatia de de maini si picioare reci. Acestea ar putea arata ca sangele circula la extremitati cu o viteza mai redusa decat cea normala. La temperaturi scazute, fenomenul apare instantaneu la oricine. Insa, daca se intampla mai des, cum ar fi inclusiv la trezirea din pat, cauza trebuie investigata pentru ca ar putea avea ca factor determinant o circulatie periferica deficitara.
Citeste continuarea

Vitamine si minerale care iti intaresc imunitatea

Marti, 18 Februarie 2020 / Postat de Fitness Scandinavia in: Stil de viata sanatos

Un sistem imunitar puternic  este foarte important.  Din pacate, in zilele noastre alimentatia devine din ce in ce mai deficitara si uitam ce rol esential joaca in sanatatea noastra. Din fericire, organismul mai poate fi ajutat si pe calea suplimentelor alimentare. Chiar si asa, e bine sa retinem ca acestea trebuie sa ramana “arma” noastra secunda, alimentele fiind in continuare cele mai potrivite surse pentru o imunitate de fier si un organism sanatos.
Citeste continuarea
Facebook Messenger
WhatsApp