Fitness Scandinavia Blog

Arhiva: Aprilie 2017 (4 postari)

Care sunt carentele din nutritie primavara

Joi, 27 Aprilie 2017 / Postat de Fitness Scandinavia in: Nutritie

Odata cu venirea primaverii organismul incepe sa isi revina din starea de hinbernare in care a fost pe parcursul iernii. Metabolismul ni se accelereaza asa ca vom avea nevoie de doze mai mari de vitamine si minerale. Daca nu reusim sa tinem pasul cu aceste noi nevoi ale corpului nostru, riscam sa dezvoltam o afectiune destul de grava denumita “avitaminoza”.
Cine nu a auzit de astenia de primavara?... Acea stare generala proasta pe care vocea poporului o pune pe seama unor fenomene greu de identificat. Ei bine, ea poate fi datorata deficientelor nutritionale care ne pot afecta corpul in acest anotimp cand parca totul ar trebui sa prinda mai multa viata.
Citeste continuarea

Cum sa te ingrasi sanatos? Este corect termenul ingrasare?

Marti, 25 Aprilie 2017 / Postat de Fitness Scandinavia in: Nutritie

“Vreau sa ma ingras”, o fraza pe care chiar daca o auzim poate mai rar decat pe cea legata de slabire, poate reprezenta sursa frustrarii multora. Am decis ca astazi sa vorbim despre persoanele care vor sa puna cateva kilograme (ectomorfi denumiti stiintific) si nu reusesc orice ar face, fie ca e vorba de un consum prea mic de mancare sau de arderi foarte rapide.
Problema ingrasatului este prea putin abordata intr-o societate in care aparent toata lumea vrea sa slabeasca. De multe ori este nedrept sa vezi cata frustrare poate aduna o persoana care vrea sa isi creasca numarul de kilograme. Este adevarat ca cei care sunt subponderali reprezinta o minoritate insa asta nu justifica in niciun fel faptul ca nici macar studiile nu prea le acorda atentie. Exista insa cateva teorii referitoare la motivele pentru care unii nu reusesc sa se ingrase, dar nu foarte multe studii despre cum se poate rezolva problema “sunt prea slab(a)”.
Sa incercam sa ne lamurim impreuna si sa vedem mai ales daca ideea de ingrasare este abordarea corecta.
Citeste continuarea

7 sfaturi pentru a avea de Succes

Luni, 10 Aprilie 2017 / Postat de Fitness Scandinavia in: Stil de viata sanatos

Cu totii ne dorim o viata plina de succes. Ca si mine cu totii aveti vise si dorinte pe care doriti sa le impliniti. Indiferent de ceea ce va doriti in cariera, a avea o atitudine construita in aceasta directie este secretul. Daca iti setezi o atitudine potrivita, vei atinge orice scop mult mai repede si astfel vei avea posibilitatea de a trece la alt nivel. Fiecare succes are la baza un plan de pasi mici sau mai mari pentru a reusi. Fiecare pas te duce mai aproape de ceea ce ti-ai propus insa nu vei reusi niciodata daca nu ai o atitudine indreptata catre succes
Citeste continuarea

Cele mai bune exercitii pentru cresterea masei musculare executate la cabluri

Luni, 03 Aprilie 2017 / Postat de Fitness Scandinavia in: Jurnal PT

Rutina este probabil una dintre componentele cele mai importante ale scaderii motivatiei. Ni se intampla la job, in relatii si chiar in sala de sport. Ca sa iesim putin din zona noastra de confort sportiv care nu ne prea aduce beneficii, am zis sa iti prezint si cateva alternative la clasicele exercitii cu greutati sau la aparate: exercitiile la cabluri. Nu trebuie neaparat sa inlocuiasca intregul tau antrenament, dar le poti include in programul actual sau le poti introduce pe rand in zilele in care simti nevoia de ceva nou.
Citeste continuarea
Facebook Messenger
WhatsApp