Fitness Scandinavia Blog

Arhiva: Octombrie 2012 (7 postari)

DICTIONAR DE PT - partea a II-a

Miercuri, 31 Octombrie 2012 / Postat de Fitness Scandinavia in: Jurnal PT

Voi continua Dictionarul de PT cu alt exercitiu de baza: Flotarile
Multi dintre noi nu le putem face sau le consideram nefolositoare. Iata cateva sfaturi despre cum putem face corect si la ce ajuta flotarile.

Flotarile fac parte din categoria exercitiilor calistenice executate din culcat frontal, prin ridicarea si coborarea corpului cu ajutorul bratelor.
Citeste continuarea

ORZUL VERDE

Luni, 29 Octombrie 2012 / Postat de Fitness Scandinavia in: Stil de viata sanatos

Orzul verde (Hordeum vulgare), ca plantă cu efecte remarcabile asupra organismului, a fost folosit în medicina tradiţională a mai multor popoare din Europa şi Asia îndepărtată, încă din antichitate.
Citeste continuarea

OBEZITATEA -TRATAMENT DIETETIC SI MEDICAMENTOS

Vineri, 26 Octombrie 2012 / Postat de Fitness Scandinavia in: Nutritie

Obezitatea este o boala nutritional-metabolica, larg raspandita, in special in tarile dezvoltate din punct de vedere financiar si in ultimul timp intalnita si la noi intr-un numar extrem de ingrijorator.   Se caracterizeaza prin exces ponderal, ce depaseste cu 20% greutatea ideala si este produsa printr-un aport alimentar crescut.
 
Citeste continuarea

DIETELE PRIN ÎNFOMETARE; ADEVĂRURI SPUSE DAR MAI ALES NU !

Marti, 23 Octombrie 2012 / Postat de Fitness Scandinavia in: Stil de viata sanatos

Mâncăm ca să trăim, sau trăim ca să mâncăm? Departe de retorica acestui cunoscut dicton, tipul de trai cotidian face ca farfuriile cu diametru sub 25 cm. sau mesele cu fel unic fără desert sau nestropite cu nimic să pară desuete. Mai mult decât atât, discuțiile circumscrise dieteticii se rezumă de multe ori la aspectele cantitative și mai puțin la cele calitative culminând cu jenante exemple de dive care ar fi în stare să jure pe toate stelele de pe cer că au slăbit mâncând doar un anume baton de slăbit nicidecum că s-ar fi înfometat.
Citeste continuarea

STAGNAREA DIN PROCESUL DE SLABIRE

Luni, 15 Octombrie 2012 / Postat de Fitness Scandinavia in: Cum slabim sanatos?

De cele mai multe ori se intampla ca in procesul de slabire sa intampini dificultati, iar una dintre acestea este stagnarea la o anumita greutate sau la un anumit moment din transformarea fizica. Este foarte clar faptul ca in acea perioada trebuie sa schimbi ceva in viata sau alimentatia ta. Hai sa vedem impreuna cateva metode ce te pot ajuta sa depasesti acele momente
Citeste continuarea

BAG BOXING: VENI, VIDI, VICI

Joi, 11 Octombrie 2012 / Postat de Fitness Scandinavia in: Concepte fitness

Toamna se numara bobocii…dar si surprizele placute cu care iubitorii de fitness au fost intampinati la reintoarcerea dupa concedii in salile de antrenament. Una dintre ele, cu siguranta este noua clasa de Bag Boxing adusa in Romania de profesionistii de la Fitness Scandinavia, care timp de cateva saptamani au organizat un turneu demo de prezentare a acestei clase in cele mai importante sali din Bucuresti.
Citeste continuarea
Facebook Messenger
WhatsApp