Fitness Scandinavia Blog

Arhiva: Decembrie 2011 (7 postari)

BOSU BALANCE TRAINER

Marti, 27 Decembrie 2011 / Postat de Fitness Scandinavia in: Antrenament


Ce este Bosu?

Inventat de David Weck, BOSU Balance Trainer a aparut  în anul 2000 şi a devenit rapid un produs(accesoriu) de antrenament  pentru sportivi de performanta,  cu mare succes folosit apoi si in fitness.

Cum actioneaza BOSU?
Citeste continuarea

STRETCHING

Duminica, 18 Decembrie 2011 / Postat de Fitness Scandinavia in: Stil de viata sanatos

Alege sa faci STRETCHING!

Stretchingul practicat zilnic, in timp, reduce riscul accidentarilor. Unele dintre metodele de stretching sunt mai usor de aplicat, altele mai dificil.  Toate ar trebui efectuate sub supraveghere, aparitia unor senzatii neplacute indicand faptul ca pozitiile utilizate au fost alese gresit. Acestea trebuie revazute . Exercitiile de intindere sunt efectuate cu scopul imbunatatirii supletei si nu pentru a solicita in vreun fel articulatiile si ligamentele!
Citeste continuarea

INCALZIREA, UN GEST ABSOLUT NECESAR!?

Sambata, 17 Decembrie 2011 / Postat de Fitness Scandinavia in: Antrenament


Incalzirea, un gest absolut necesar!?

In orice sport, inainte de un antrenament trebuie facuta incalzirea. Acest lucru ajuta sa evitam eventualele accidentari, permite masei musculare sa lucreze eficient prin ridicarea temperaturii corpului si pregateste inima, plamanii, sistemul nervos pentru antrenamentul propriu-zis.
Citeste continuarea

FOLOSESTE FIECARE SECUNDA PETRECUTA IN SALA DE FITNESS

Miercuri, 14 Decembrie 2011 / Postat de Fitness Scandinavia in: AntrenamentFoloseste fiecare secunda in sala!


Cum poti avea antrenamente mai bune, mai intense, mai distractive? Am uitat sa precizez in doar 45 de minute. Practic nu este nevoie sa iti rezervi zilnic 2-3 ore pentru a veni la sala, nu este nevoie sa-ti dai peste cap tot programul in incercarea de a scapa de cateva kilograme in plus.
Citeste continuarea

ALEARGA CATRE UN ABDOMEN DEFINIT!

Vineri, 09 Decembrie 2011 / Postat de Fitness Scandinavia in: AntrenamentAlearga catre un abdomen definit!


Ai reusit in sfarsit sa construiesti o masa musculara impresionanta de care poti fi mandru, dar ai ramas cu un strat considerabil de “budinca” care te impiedica sa profiti din plin de munca ta. Cum putem scapa de stratul adipos acumulat in timpul constructiei de masa musculara?
Citeste continuarea

ANTRENAMENT PERSONAL IN AER LIBER

Joi, 08 Decembrie 2011 / Postat de Fitness Scandinavia in: Antrenament


Antrenament personal in aer liber

Pe langa sala de forta, exista multe locuri in care putem face “miscare” pentru a ne pastra organismul sanatos. Un astfel de loc ar fi intr-un parc , apropriat locuintei tale , in care poti face putina miscare alaturi de un antrenor specializat care sa iti ofere cele mai bune sfaturi pentru a ajunge la cele mai bune rezultate.
Citeste continuarea

ALIMENTATIA IN SEZONUL RECE

Joi, 08 Decembrie 2011 / Postat de Fitness Scandinavia in: Nutritie


Alimentatia in timpul sezonului rece


Corpul nostru are nevoie de energie pentru a supravietui in bune conditii. Alimentele pe care le consumam nu reprezinta altceva decat rezerve de energie stocata in legaturi biochimice, pe care organismul uman este pregatit sa le desfaca si sa extraga aceasta energie pentru a o folosi in interes propriu.
Citeste continuarea
Facebook Messenger
WhatsApp