Fitness Scandinavia Blog

Arhiva: Martie 2016 (4 postari)

Pentru că iubești mișcarea!

Marti, 15 Martie 2016 / Postat de Fitness Scandinavia in: Stil de viata sanatosCeladrin™ este un produs inovator, care a ajutat milioane de oameni din intreagă lume să se bucure din nou de mobilitatea și sănătatea articulațiilor! Celadrin™ ajută la formarea normală a lichidului sinovial. Are la bază extracte naturale într-o formulă standardizată. Substantă activă din Celadrin™ a fost testată clinic, cu rezultate pozitive, iar produsul este creat de către specialiștii canadieni, conform unei metodologii științifice patentate (brevet SUA 5,569,676).  Celadrin™ este recomandat tuturor categoriilor de varstă precum și sportivilor amatori sau de performantă și este partenerul oficial al FIMS (Federația Internatională de Medicină Sportivă).  
Citeste continuarea

Uleiul de cocos - Remediu natural pentru crampele musculare

Marti, 15 Martie 2016 / Postat de Fitness Scandinavia in: Stil de viata sanatos

Uleiul de Nuca de Cocos este, fara indoiala, o sursa de grasimi sanatoasa care aduce beneficii sportivilor dupa antrenament.
Are un nivel ridicat de trigliceride cu lant mediu, care ofera calorii pentru energie fara a crea exces de grasimi in corp.
Acesta este digerat si absorbit rapid, prin urmare, ajunge foarte repede la muschii.
De asemenea, stimuleaza sistemul imunitar ajutand la prevenirea supraantrenamentului.
Citeste continuarea

Energie pentru corp si minte

Vineri, 11 Martie 2016 / Postat de Fitness Scandinavia in: Stil de viata sanatos

Cu toţii ştim regulile unui stil de viaţă sănătos. Alimentaţie echilibrată, odihnă suficientă, sport cu regularitate, timp pentru relaxare – cine le poate însă respecta cu adevărat? Ritmul rapid
al vieţii, lipsa de timp şi energie transformă deseori stilul de viaţă sănătos într-un simplu
deziderat. Corpul nostru are nevoie de nutrienţi, vitamine şi minerale, pe care deseori nu le luam in dozele zilnice necesare.  
Aceste substanțe sunt indispensabile în desfășurarea unor procese vitale, iar corpul nostru nu le poate sintetiza, fiind necesar sa le procuram din alimentatie.
Citeste continuarea
Facebook Messenger
WhatsApp