Cu toţii ştim regulile unui stil de viaţă sănătos. Alimentaţie echilibrată, odihnă suficientă, sport cu regularitate, timp pentru relaxare – cine le poate însă respecta cu adevărat? Ritmul rapid
al vieţii, lipsa de timp şi energie transformă deseori stilul de viaţă sănătos într-un simplu
deziderat. Corpul nostru are nevoie de nutrienţi, vitamine şi minerale, pe care deseori nu le luam in dozele zilnice necesare.  
Aceste substanțe sunt indispensabile în desfășurarea unor procese vitale, iar corpul nostru nu le poate sintetiza, fiind necesar sa le procuram din alimentatie.
De la absorbţia fierului, la sănătatea oaselor, de la formarea imaginii pe retină, la apărarea antiinfecțioasă, vitaminele și mineralele joacă un rol crucial în buna funcționare a organismului.
Vitaminele și mineralele ar trebui luate dintr-o alimentație corectă, așa cum este descrisă de piramida alimentelor. Dar uităm să luăm în calcul factori extrem de importanți în această ecuație: lipsa timpului, disciplina unei alimentatii corecte si alimentele care nu mai sunt atât de naturale ca altădată. Gândiți-vă doar la legumele și fructele crescute artificial sau la diversele alimente tratate cu pesticide. Suficient să spunem că perele pe care le culegeam de la bunici acum 20 de ani nu se mai aseamănă cu cele pe care le cumpărăm astăzi din piață.
Și totuși cum acoperim aportul zilnic de minerale și vitamine? Cea mai simplă și eficientă variantă este folosirea unui supliment alimentar care să completeze necesarul de vitamine și minerale.
Noul Vitamax Efervescent este un complex de vitamine și minerale cu adaos de Ginseng ce alungă oboseala și revitalizează organismul, dar și principalul tău aliat în perioadele încărcate de stres. Contribuie la creșterea rezistenței fizice, la îmbunătățirea performanțelor intelectuale și la stimularea imunitatii.
Cu o aromă plăcută de portocale, Vitamax Efervescent îți oferă toate motivele să te întreci cu energia și să îți menții tonusul ridicat doar cu un singur comprimat pe zi!
Gama Vitamax mai contine si Vitamax capsule moi, cat si Vitamax Q10.Produsele sunt disponibile in farmacii sau online pe site-ul www.vitamax.ro