Fitness Scandinavia Blog

Categorie: Evenimente fitness(6 postari)

Catigatori la Tombola FITNESS SCANDINAVIA in cadrul evenimentui de la ROMEXPO - Tagul Expo Sport si Agrement

Luni, 29 Februarie 2016 / Postat de Fitness Scandinavia in: Evenimente fitness

FITNESS SCANDINAVIA , in urma extragerii ce a avut loc la ora 14:00 in incinta ROMEXPO, pavilion C6 in cadrul targului EXPO SPORT SI AGREMENT, si-a desemnat castigatorii la TOMBOLA FITNESS SCANDINAVIA .Cele 20 de premii ce contau in invitatii Special Guest in cadrul Conventiei Internationale de Fitness 19-20 Martie 2016 ce va avea loc la RIN GRAND HOTEL BUCURESTI li se vor acorda urmatorilor participanti:
Citeste continuarea

Echipează-te pentru sportul preferat EXPO SPORT ŞI AGREMENT se deschide pe 25 februarie, la ROMEXPO

Joi, 25 Februarie 2016 / Postat de Fitness Scandinavia in: Evenimente fitness

Expoziţia de articole sportive, echipamente şi accesorii – EXPO SPORT ŞI AGREMENT (www.exposport.ro) va avea loc între 25 şi 28 februarie, în Pavilionul C6 al Centrului Expoziţional ROMEXPO.
Evenimentul îşi doreşte promovarea sportului în rândul tuturor categoriilor de vârstă, de la cei mici până la bunici, prin crearea unui spaţiu de interacţiune între ofertanţii de articole şi servicii destinate sportului şi publicul interesat de activităţi recreative.
Pe parcursul celor patru zile ale manifestării, pasionaţii şi practicanţii diverselor sporturi vor avea acces atât la echipamente şi accesorii, cât şi la sfaturi provenind din partea producătorilor, distribuitorilor şi  profesioniştilor din domeniu.
Citeste continuarea

Evenimentele Conexe – EXPO SPORT SI AGREMENT 2016

Joi, 25 Februarie 2016 / Postat de Fitness Scandinavia in: Evenimente fitness

Evenimentele Conexe – EXPO SPORT SI AGREMENT 2016

Program

Joi, 25 Februarie 2016    
Pavilionul C6
10.00-17.00 - Locul de joaca „Iubesc Oina”
•    Tragere la tinta cu mingea de oina
•    Initiere in jocul de oina
•    Demonstratie de joc
•    Concursuri pentru spectatori
•    Demonstratie de joc

10.00-18.00 - Viva Sport Shop (www.vivasportclub.ro)
Sesiuni gratuite de ping-pong
Inscrieri tombola Viva Sport Shop

Vineri, 26 Februarie 2016    
Pavilionul C6  
10.00 - 17.00 Locul de joaca „Iubesc Oina”
•    Tragere la tinta cu mingea de oina
•    Initiere in jocul de oina
•    Demonstratie de joc
•    Concursuri pentru spectatori
•    Demonstratie de joc

10.00 - 18.00 Viva Sport Shop
Sesiuni gratuite de ping-pong
Inscrieri tombola Viva Sport Shop

10.00 - 18.00 Conventia Internationala de Fitness din Romania
        (www.fitness-scandinavia.ro)
Inscrieri tombola cu premii constand in bilete pentru accesul la conventia care va avea loc pe 19 şi 20 martie, a.c.
Loc de desfasurare: standul “Parteneri media” – Pavilion C6

Citeste continuarea

Regulament Tombola FITNESS SCANDINAVIA in cadrul evenimentui de la ROMEXPO Expo Sport

Miercuri, 24 Februarie 2016 / Postat de Fitness Scandinavia in: Evenimente fitness

Art. 1. Organizator
1.1 Organizatorul campaniei promotionale "Tombola FITNESS SCANDINAVIA" (denumita in continuare "Campania") este SC FITNESS SCANDINAVIA SRL., cu sediul în Bucureşti, Str. Virgil Madgearu nr 25DE,et 4, apart 12, sector 1, Nr. Reg. Com. J40/15284/2011, CUI: RO 29485133, având cont bancar RO 29INGB0000999902809509, deschis la BANCA ING, reprezentată de RICHMOND BACHIA, denumita in continuare " FITNESS SCANDINAVIA " sau "Organizator".
1.2 Campania este organizata de catre FITNESS SCANDINAVIA in scopul fidelizarii iubitorilor de spot si miscare si participarii acestora la Conventia Internationala de Fitness, editia a 6-a, ce va avea loc pe data de 19-20 Martie 2016 . Regulamentul va fi făcut public prin mass media, pe site-ul www.fitness-scandinavia.ro si va fi disponibil, in mod gratuit, la sediul societatii,la adresa Putul lui Zamfir, nr.39, etaj 4. Informatii privind regulamentul campaniei se pot obtine si in baza unui apel telefonic 0735.559.252 , pe întreaga durată a Campaniei.
1.3 Campania se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toți participanții.
1.4 Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare numai după anunțul prealabil de prezentare a acestor modificări pe www.fitness-scandinavia.ro .
Citeste continuarea

Adrian Dumitrascu lanseaza a cincea editie a bootcamp-ului de fitness “Survival of the fittest”

Miercuri, 03 Februarie 2016 / Postat de Fitness Scandinavia in: Evenimente fitness

Daca ar fi sa alegem trei cuvinte care il caracterizeaza cel mai bine pe Adrian Dumitrascu, Instructor de Fitness si Antrenor Personal, am folosi: ambitie, devotament si creativitate. Adrian este unul dintre antrenorii personali atipici ai breslei din care face parte si asta pentru ca imbina cu succes trei elemente necesare pentru a schimba atitudini vis-a-vis de fitness si sport in general. Ambitia de a fi cel mai bun il determina sa puna pasiune in tot ceea ce face, fie ca vorbim despre antrenamente de grup, antrenamente personale, workshop-uri si bootcamp-uri de fitness. O data cu aceasta, Adrian Dumitrascu isi arata devotamentul fata de fiecare activitate in parte, fiind aproape de „elevii” sai in cele mai importante momente ale schimbarii catre un stil de viata sanatos. Iar creativitatea face ca fiecare antrenament si actiune pe care o desfasoara sa fie diferita de ceea ce cunoastem in materie de fitness.
Citeste continuarea

FISH PHILOSOPHY

Joi, 06 Iunie 2013 / Postat de Fitness Scandinavia in: Evenimente fitness

Weekend-ul trecut mi-a aparținut în totalitate! Am participat cu mare drag la workshop-ul de AEROBIC DANCE și STEP (1 - 2 iunie 2013) – susținut de Jorge Mix. Sunt adepta și susțin acest principiu al instructorului care își dorește să se perfecționeze încontinuu. Și pentru că Step Dance este tipul de clasă pe care îl prefer cel mai mult, nu puteam să ratez participarea la acest workshop!

Jorge Mix nu mai are nevoie de prezentare! Îl cunoașteți cu toții de la Conventia Internationala de Fitness 2013, organizată anual de catre Scoala Fitness Scandinavia în luna martie, unde ne-a încântat cu clasele sale de dance!

Citeste continuarea
Facebook Messenger
WhatsApp