Fitness Scandinavia Blog

Arhiva: Noiembrie 2012 (5 postari)

DIETA VS ALIMENTATIA SANATOASA

Miercuri, 28 Noiembrie 2012 / Postat de Fitness Scandinavia in: Nutritie

Dietele sunt facute pe un anumit numar de oameni, lucru ce tie nu-ti va garanta ca te va ajuta in a-ti obtine un corp armonios. In marea lor majoritatea iti vor provoca deficiente de nutrienti (vitamine, minerale, enzime, grasimi sanatoase...etc) toate acestea datorita numarului mic de alimente ce va trebui sa-l consumi, atat cat sa nu depasesti restrictia de calorii impusa de dieta.
Citeste continuarea

ANEMIA

Joi, 15 Noiembrie 2012 / Postat de Fitness Scandinavia in: Stil de viata sanatos

Cuvantul anemie a devenit deja sinonim cu lipsa de putere, paloarea, oboseala. Majoritatea persoanelor se gandesc la un nivel scazut al fierului atunci cand vorbesc de anemie, insa exista si alte substante a caror carenta duce la anemie, cum ar fi vitaminele din grupul B si acidul folic.
Citeste continuarea

EXERCITIUL FIZIC

Marti, 13 Noiembrie 2012 / Postat de Fitness Scandinavia in: Antrenament

"Omul este creat pentru a se misca; impreuna cu un regim de viata sanatos, reprezentat de o alimentatie sanatoasa, odihna si eliminarea stresului cotidian, putem tinde fara nici un fel de retinere catre un echilibru perfect care sa ne ajute sa ne dezvoltam sanatos, sa gandim pozitiv si sa desfasuram activitatile zilnice la capacitate maxima."
Citeste continuarea

ANTRENAMENTUL DE ACASA

Luni, 05 Noiembrie 2012 / Postat de Fitness Scandinavia in: Antrenament

Cele mai multe persoane prefera sa mearga in parc pentru ca numai asa gasesc motivatia necesara sa-si inceapa sau sa-si continue programul de antrenament. Altii prefera sa mearga la sala, fiind siguri ca aici isi vor gasi jumatatea sau persoane carora sa le impartasesca parerile lor despre diferite subiecte dar in acelasi timp incercand sa faca si antrenamentul preferat: piept cu biceps.
Citeste continuarea
Facebook Messenger
WhatsApp