Fitness Scandinavia Blog

Arhiva: Ianuarie 2018 (4 postari)

15 trucuri si metode pentru slabit sanatos si rapid (partea a 2-a)

Joi, 25 Ianuarie 2018 / Postat de Fitness Scandinavia in: Stil de viata sanatos

Daca in prima parte am vorbit despre metode mai pragmatice si aplicate de slabire, in partea aceasta punem in discutie notiuni care mai degraba sunt niste trucuri cu care ne crestem motivatia si ne mai putem “pacali” psihicul pana cnd se obisnuieste cu stilul de viata sanatos pe care ni-l dorim si il meritam din plin.
Citeste continuarea

10 trucuri si metode de slabit fara dieta (partea 1)

Luni, 22 Ianuarie 2018 / Postat de Fitness Scandinavia in: Stil de viata sanatos

De multe ori sunt surprinsa sa constat ca foarte multe persoane nu cunosc inca notiunile de baza ale slabitului sanatos, fara dieta. Dietele drastice de cele mai multe ori nu reprezinta solutia pe termen lung si cu fiecare ocazie incerc sa demontez ideea conform careia un rezultat fulger trebuie sa devina un obiectiv. Astfel ca astazi voi pune in discutie notiunile de baza si cateva trucuri legate de nutritie, care ne permit sa slabim constant si sanatos.
Cum slabesc sanatos?
De cand am inceput sa studiez despre nutritie am dezvoltat un principiu care nu ma lasa sa fiu de acord cu dietele "la moda", dietele restrictive sau acele renumite dietele cu termen de valabilitate, care se presupune ca ofera rezultate rapide. Niciun rezultat rapid (si cand zic rapid ma gandesc la un numar maricel de kilograme pierdute in cateva zile/saptamani) nu poate fi sustenabil si nu poate ramane fara consecinte asupra organismului si, in cele din urma, asupra siluetei.
Rabdarea, constiinciozitatea si, de ce nu educarea permanenta sunt cheile catre obtinerea aspectului si starii de sanatatea pe care cu totii ni le dorim.
Citeste continuarea

La ce ajuta o cura de detoxifiere si cat pot sa slabesc?

Marti, 09 Ianuarie 2018 / Postat de Fitness Scandinavia in: Nutritie

Curele de detox au devenit de cativa ani o moda si nu pot decat sa ma intristez cand aud ca o multime de persoane le considera o optiune excelenta pentru sanatate sau chiar pentru slabire. Nu spun ca nu exista si cateva beneficii, insa obiectivele unei cure de detoxifiere sau chiar si a postului nu sunt cele pe care multi si le propun. Prin urmare, astazi vreau sa va fac o prezentare obiectiva a avantajelor si dezavantajelor unei cure de detoxifiere.
Citeste continuarea

14 Trucuri pentru un Stil de Viata mai Sanatos

Vineri, 05 Ianuarie 2018 / Postat de Fitness Scandinavia in: Stil de viata sanatos

Imbunatatirea starii de sanatate si slabirea nu trebuie sa reprezinte o corvoada si nici nu trebuie sa reprezinte o sursa de stres. De multe ori chiar si cele mai mici schimbari insumate pot avea un impact pozitiv semnificativ asupra calitatii vietii. Una cate una, vom vedea impreuna ce putem face pentru a fi mai sanatosi si poate chiar a da cateva kilograme jos cu usurinta.
Citeste continuarea
Facebook Messenger
WhatsApp