Fitness Scandinavia Blog

Categorie: Accesorii fitness(8 postari)

Liderul global al tehnologiei vibrațiilor Power Plate

Vineri, 19 Februarie 2016 / Postat de Fitness Scandinavia in: Accesorii fitness

Liderul global al tehnologiei vibrațiilor Power Plate a obtinut recunoașterea internațională, fiind soluția ideală pentru menținerea sănătății, performanță fizică și recuperare medicală.

Antrenamentele cu Power Plate aduc importante beneficii persoanelor de orice vârstă, de la creșterea forței fizice și flexibilitate, la echilibru și rezistență, dar și reale beneficii pentru sănătate, prin reducerea greutății corporale, a durerii, a stresului, îmbunătățirea circulației sangvine și detoxifierea organismului.


Citeste continuarea

FITBALL

Miercuri, 01 August 2012 / Postat de Fitness Scandinavia in: Accesorii fitness

Ce este fitball-ul si care sunt beneficiile utilizarii lui? Exerciţiile cu fitball-ul implică, în primul rând, activarea musculaturii stabilizatoare în scopul susţinerii posturii corecte a organismului pe parcursul exerciţiului propus.
Citeste continuarea

GYMSTICK: O METODA REVOLUTIONARA IN LUMEA FITNESS-ULUI

Miercuri, 18 Ianuarie 2012 / Postat de Fitness Scandinavia in: Accesorii fitness

Ce este Gymstick-ul?

Gymstick-ul este conceput si realizat in Finlanda. S-a plecat de la ideea elaborarii unui singur mijloc de antrenament, combinand bara cu benzile elastice.

Gymstick, intr-adevar poate reprezenta un mijloc de antrenament eficient acasa, la birou, la sala, in grup sau singuri. Utilizarea corecta permite stimularea tuturor grupelor de muschi si poate fi folosit in cadrul antrenamentelor cardiovasculare, de tonifiere, mobilitate si flexibilitate, dar si atunci cand vrem sa pierdem din greutate
Citeste continuarea

ANTRENAMENTUL CU TRX SAU ANTRENAMENTUL SUSPENDAT!

Vineri, 25 Noiembrie 2011 / Postat de Fitness Scandinavia in: Accesorii fitness


Ce inseamna antrenamentul suspendat?

In forma sa cea mai simpla, Suspension Training se refera la ansamblul miscarilor unice bazate pe masa corporala  proprie.

Aceste miscari sunt executate sub indrumarile unui antrenor in baza principiilor de functionare a antrenamentului suspendat.

Aceste noi miscari de antrenament se diferentiaza de exercitiile conventionale prin faptul ca mainile sau picioarele utilizatorului sunt  in general ...
Citeste continuarea
Facebook Messenger
WhatsApp