Fitness Scandinavia Blog

Arhiva: Iunie 2015 (2 postari)

Global Wellness Day: Sarbatoreste starea de bine

Miercuri, 10 Iunie 2015 / Postat de Fitness Scandinavia in: Stil de viata sanatos

Cand a fost ultima data cand ti-ai oferit o zi de rasfat? Sau ultima oara cand ai facut ceva pentru sanatatea ta, indiferent ca vorbim de participarea la un workshop educational, o zi petrecuta la spa, cateva momente de interiorizare prin meditatie sau cateva ore de miscare in aer liber? Sunt lucruri marunte, dar care, practicate constant, aduc stare de bine si sanatate in viata noastra.

Global Wellness Day este o miscare menita sa ne aduca aminte de importanta unui stil de viata frumos si sanatos, in care sa acordam atentie nu numai trupului, ci si mintii si spiritului. “Milioane de oameni au nevoie de un inceput care sa ii inspire, de o noua schimbare in viata lor. Si numele acestui INCEPUT este Global Wellness Day, proiect pe care cu onoare il reprezint in Romania“, afirma Larisa Marinica, Ambasadorul GWD pentru Romania.
- See more at: http://www.desprespa.ro/SPA/SPA-si-Wellness/Global-Wellness-Day:-Sarbatoreste-starea-de-bine#sthash.ffPK0RUD.dpuf
Citeste continuarea

Construieste o masina de curse

Marti, 09 Iunie 2015 / Postat de Fitness Scandinavia in: Stil de viata sanatos

Încerc de ceva timp să ating un punct sensibil, însă n-am știut cum să-l abordez până acum și să împac pe toata lumea. Unul dintre lucrurile general valabile în domeniul pe care astăzi îl numim fitness este că o foarte mare importanță o are aspectul fizic, iar cei care zic că nu sunt interesați de asta, nu mă conving așa ușor.

Pe modelul Yin Yang, orice parte pozitivă are și părți negative, iar domeniul la care fac referire în acest articol nu scapă de această regulă. În ce sens? Antrenamentele cu greutăți și kilogramele de mușchi pe care le câștigăm construiesc un corp de invidiat, iar rezultatele cresc încrederea în sine extrem de mult. Ce ne facem însă cu ceea ce ignorăm și astfel pierdem, atunci când mușchii devin destul de mari? Dacă nu știi despre ce vorbesc, gândește-te la ce puteai să faci înainte de a construi imaginea perfectă a corpului pe care îl ai acum? Mai ești capabil să alergi corect? Mai ești la fel de agil? Ai aceeași mobilitate? Poți sări fără să te doară genunchii sau să întinzi vreun mușchi? Întrebările de genul pot continua și, din păcate, sunt întrebări pe care nu ni le punem în mod normal. Ne dăm seama, de multe ori, prea târziu. Cele 100kg de mușchi nu te ajută cu nimic dacă nu poți să le miști în armonie și eficient.
Citeste continuarea
Facebook Messenger
WhatsApp