Fitness Scandinavia Blog

Arhiva: Aprilie 2013 (2 postari)

ALCOOLUL SI SILUETA

Luni, 08 Aprilie 2013 / Postat de Fitness Scandinavia in: Stil de viata sanatos

Alcoolul ar trebui privit similar grasimilor din alimentatie atat prin continutul lor caloric apropiat (7 cal/g la alcool si 9 cal/g la grasime), cat si din cauza interactiunilor care au loc intre metabolismele celor doua substante. In momentul in care alcoolul este consumat impreuna cu alimente bogate in lipide se produce un fenomen interesant: organismul considera grasimea nepericuloasa si o trimite in tesutul adipos ca rezerva, in timp ce pe alcool il neutralizeaza transformandu-l in energie, deci il arde pe post de combustibil.
Citeste continuarea

CU CORPUL LA PSIHOLOG – SPORT, RESET AND HAPPY MOOD

Marti, 02 Aprilie 2013 / Postat de Fitness Scandinavia in: Stil de viata sanatos

Ştii senzaţia aia în care râvneşti cu fiecare fibră la ceva dulce? Aia care te apasă şi te sâcâie până scapi în cofetărie ca iepurele-n trifoi sau până dai iama în brioşele colegului de birou, mârâind la oricine ar sta între tine şi doza de carbohidraţi simpli atât de imperativ cerută de corp?

Dacă ştii despre ce vorbesc, atunci cu siguranţă ai trecut şi prin depresia post-amandină, prin conversaţiile înlăcrimate cu oglinda şi strânsul pielii între degete ca să vezi exact în ce regiune a celulitei s-a adăugat momentul tău de nebunie.
Citeste continuarea
Facebook Messenger
WhatsApp