Fitness Scandinavia Blog

Arhiva: Martie 2017 (4 postari)

De ce este meseria de Antrenor Personal una din cele mai frumoasa si banoase din lume?

Luni, 27 Martie 2017 / Postat de Fitness Scandinavia in: Jurnal PT

Un Antrenor Personal poate schimba viata multor oameni. Este un job full-time (6.00-23.00) si nu un job part-time! A invata tehnica corecta a exercitiilor si teoria din spatele acestui fenomen vei avea un arsenal de cunostinte importante pentru a preveni aparitia anumitor problem de sanatate, vei ajuta oamenii sa detina controlul asupra sanatatii atat fizice cat si mental si vei salva milioane de lei care se directioneaza catre marile concerne de medicamente! Dupa cum observam cu totii din ce in ce mai des avem scandaluri despre calitatea medicamentelor. Interesul acestor concerne este sa isi umple buzunarele cu bani si sa ne tina cat mai bolnavi. Hai sa facem impreuna o lume mai buna!
Despre asta este vorba cand vorbim de Antrenor Personal!

Citeste continuarea

Ce tip de sport poti face in sarcina si care iti sunt interzise?

Joi, 23 Martie 2017 / Postat de Fitness Scandinavia in: Stil de viata sanatos

Atunci cand esti insarcinata esti bombardata cu tot felul de informatii mai mult sau mai putin adevarate, iar cele legate de cat sport si ce exercitii ai voie sa faci in timpul sarcinii isi tot fac aparitia. Trebuie sa retii ca e chiar indicat sa faci sport in aceasta perioada, iar astazi vedem impreuna si care sunt sporturile cele mai sigure si potrivite atunci cand esti gravida.
Ce exercitii si sporturi este bine sa faci cand esti insarcinata?
Citeste continuarea

Cauzele anemiei si cum o putem combate

Marti, 07 Martie 2017 / Postat de Fitness Scandinavia in: Stil de viata sanatos

Desi in urma cursului de Tehnician Nutritionist nu deprindem cunostintele unui medic, sfaturi pentru combaterea anumitor dezechilibre si deficiente putem oferi prin prisma schimbarilor alimentare. Astazi vorbim despre cum putem trata anemia cu diverse alimente.
Anemia este o boala care apare in momentul in care sangele tau nu contine suficiente celule rosii sau hemoglobina. Hemoglobina reprezinta una dintre componenetele principale ale celulelor de sange si se leaga de oxigen. Daca ai prea putine sau prea multe celule rosii sau nivelul hemoglobinei este anormal sau prea scazut, atunci celulele din organism nu primesc suficient oxigen. Anumite simptome ale anemiei – precum oboseala cronica – apar tocmai pentru ca organele nu primesc tot ceea ce au nevoie pentru a functiona la capacitate maxima.
Citeste continuarea

Hidratare completa cu apa minerala naturala Borsec

Joi, 02 Martie 2017 / Postat de Fitness Scandinavia in: Stil de viata sanatos

Odata cu venirea primaverii si a temperaturii si umiditatii mai ridicate, trebuie sa ne asiguram ca organismul nostru se mentine bine hidratat. Hidratarea completa este cheia pentru o sanatate optima, iar apa este lichidul perfect pentru hidratare, ea fiind si elementul principal din care suntem constituiti. Hidratarea corespunzatoare are o serie de beneficii pentru functionarea organismului: mentine echilibrul fluidelor si electrolitilor, protejeaza articulatiile si muschii, oferindu-le flexibilitate, mentine echilibrul pH-lui sangelui, apa fiind un bun transportor pentru nutrienti si cel mai bun detoxifiant al organismului.
Citeste continuarea
Facebook Messenger
WhatsApp