Un Antrenor Personal poate schimba viata multor oameni. Este un job full-time (6.00-23.00) si nu un job part-time! A invata tehnica corecta a exercitiilor si teoria din spatele acestui fenomen vei avea un arsenal de cunostinte importante pentru a preveni aparitia anumitor problem de sanatate, vei ajuta oamenii sa detina controlul asupra sanatatii atat fizice cat si mental si vei salva milioane de lei care se directioneaza catre marile concerne de medicamente! Dupa cum observam cu totii din ce in ce mai des avem scandaluri despre calitatea medicamentelor. Interesul acestor concerne este sa isi umple buzunarele cu bani si sa ne tina cat mai bolnavi. Hai sa facem impreuna o lume mai buna!
Despre asta este vorba cand vorbim de Antrenor Personal!

De aceea acest articol l-am pregatit pentru a va arata doar cateva optiuni pe care le puteti imbratisa dupa ce deveniti Antrenor Personal Acreditat

1.    Poti lucra pe vase de croaziera. Da! Poti calatori in jurul lumii in calitate de Antrenor Personal. Pentru a lucra pe un vas de croaziera trebuie sa fii acreditat in domeniul Fitness si sa cunosti minim Engleza. Daca cunosti si alte limbi internationale acest lucru te va ajuta. Vei primi cazare gratis, mancare gratis si vei calatori gratis in jurul lumii. In plus vei fi platit pentru serviciile de Antrenor Personal prestate! TARE NU?!?!?

2.    Vei putea lucra la domiciliul clientului. Acest tip de serviciu aduce sume importante de bani in buzunarul tau. Bineinteles depinde de mai multe componente insa poti lua intre 80 si 250 RON/ora. Daca ai 4 clienti poti face 1000 RON/zi. Cu 4 ore lucrate pe zi va las pe voi sa faceti calculele pe mai departe.


3.    Poti avea propriul gym studio de antrenamente personale. Asta iti va da optiuni. Poti deschide singur insa cu siguranta va trebuie sa te ocupi de toate cheltuielile sau poti sa te asociezi cu 2 sau mai multi colegi si sa impartiti cheltuielile. O alta idee ar fi sa lucrezi prin colaborare cu alti traineri si astfel vei putea castiga sume importante de bani care sa iti asigure continuitatea in Business.

4.    Poti lucra intr-o sala de Fitness. Poti primi clienti prin receptie. Poti fi promovat gratis de catre sala la care lucrezi. Poti avansa in sistemul organizational al acelui gym. Poti sa iti faci experienta alaturi de alti experti cu experienta si asta nu poate fi masurata in bani. Iata doar cateva avantaje care intr-un final se traduc in BANI!5.    Potia antrena clienti de acasa! Fac acest lucru insa il fac de la birou. Pana am reusit sa imi fac birou am facut de acasa. Poti amenaja in camera  ta un mic studio. In zilele noastre este necesar un smartphone, o saltea, 2 bidonase cu apa, un scaun si multa imaginatie. Am avut clienti intre orele 5.00 si 7.00 dimineata ulterior acestia putand merge linistiti la job deoarece au bifat ora de sport fara prea mult efort. Poti face la fel si sa castigi bani pana cand competitia ta se trezeste. Poti lua cati bani vrei. Limita este capacitatea ta de a livra rezultate.


Toate acestea de mai sus necesita acreditare si ulterior un plan de business

Mult success!

Florin Cujba – Fitness Coach Expert