Fitness Scandinavia Blog

Arhiva: Februarie 2014 (3 postari)

Tabata Training

Vineri, 28 Februarie 2014 / Postat de Fitness Scandinavia in: Antrenament

     Respiratie dificila, batai accelerate ale inimii, ameteala, greata – acest intreg amalgam de senzatii sunt consecinte ale unui antrenament de tip Tabata, efectuat corect. Evident, ti-ai pus intrebarea de ce ar alege cineva in mod intentionat sa-si provoace asa ceva?
     ace asa ceva?
      Desi Tabata este un concept relativ nou, acesta s-a impus drept unul dintre cele mai dificile tipuri de antrenament. Insa, exista un motiv pentru care tot mai multi atleti, cat si simpli pasionati ai sportului devin adepti ai acestui interval training de intensitate inalta: antrenamentele Tabata sunt incredibil de eficiente, si o sesiune de antrenament dureaza numai 4 minute!
Citeste continuarea

CE STIM CU ADEVARAT DESPRE PILATES?

Miercuri, 26 Februarie 2014 / Postat de Fitness Scandinavia in: Antrenament

Apropierea primaverii este o perioada cu "zvac" pentru cheful de miscare, asa incat mi s-a parut un moment prielnic pentru a aborda acest subiect.
Ei bine, voi vorbi in continuare nu despre beneficiile Pilates-ului, ci despre a intelege ca Pilates-ul este o tehnica ce se invata, daca vrem sa ne bucuram si noi de rezultatele care l-au facut celebru.
Citeste continuarea

Gaseste-ti motivatia

Marti, 11 Februarie 2014 / Postat de Fitness Scandinavia in: Stil de viata sanatos

     Ti s-a intamplat sa incepi sa urmezi un program de antrenament sau un regim alimentar si in scurt timp sa te lasi de acesta? Daca raspunsul tau este “da”, sa stii ca nu esti singurul. Citeste aici cateva trucuri pentru mentinerea motivatie la cote cat mai inalte, chiar si in cele mai dificile momente.  
   
Citeste continuarea
Facebook Messenger
WhatsApp