Liderul global al tehnologiei vibrațiilor Power Plate a obtinut recunoașterea internațională, fiind soluția ideală pentru menținerea sănătății, performanță fizică și recuperare medicală.

Antrenamentele cu Power Plate aduc importante beneficii persoanelor de orice vârstă, de la creșterea forței fizice și flexibilitate, la echilibru și rezistență, dar și reale beneficii pentru sănătate, prin reducerea greutății corporale, a durerii, a stresului, îmbunătățirea circulației sangvine și detoxifierea organismului.

Power Plate permite un antrenament complet al întregului corp, cu exerciții și mișcări de stretching, echilibru, balans, forță și masaj, în mai puțin de 30 de minute. Exerciţiile efectuate cu Power Plate antrenează 98% din masa musculară, inclusiv grupe de muşchi mai greu de lucrat în timpul exerciţiilor obișnuite. Aparatele Power Plate își găsesc locul perfect în sălile de fitness, dar există și posibilitatea de a face antrenamentele acasă, utilizând produsul nou, special creat pentru a se integra în intimitatea căminului, Power Plate Personal.

Cel mai important aspect pentru care recomandăm Power Plate este ajutorul excepțional în domeniul medical prin contribuția pe care o aduce la recuperarea medicală a pacienților și în managementul durerii cronice. Beneficiile pentru sănătate aduse de utilizarea aparatului sunt notabile, printre acestea fiind:
• scăderea durerii specifice și nespecifice la pacienții cu diverse afecțiuni
• recuperarea rapidă a mușchilor lezați, tendoanelor, ligamentelor și părților moi
• îmbunătățirea circulației sangvine și a drenajului limfatic;
• recuperarea pacienţilor cu reconstrucţie ACL și post accident vascular cerebral / CVA;
• îmbunătățirea plasticității neuronale și funcției senzoriale în leziuni ale coloanei vertebrale;
• imbunătăţirea tonusului muscular, scăderea durerii şi creşterea nivelului de motricitate al pacienţilor cu fibromialgie;
• combaterea celulitei și scăderea în greutate;
• prevenţia şi tratamentul unor patologii precum: osteoporoza, neuropatia idiopată periferică, scleroza multiplă, Parkinson, artrita reumatoidă, atrofia musculară, AVC.

Power Plate oferă rezultate deosebite anti-îmbatranire, realizând totodată tratamente de reabilitare și masaj. Antrenamentele îmbunătățesc tonusul muscular și echilibrul, funcția metabolică, stabilitatea coloanei vertebrale și reechilibrează tonusul general al organismului. De asemenea, Power Plate este recomandat femeilor după vârsta menopauzei pentru a preveni sau a stopa osteoporoza. Vibrațiile și mișcarea stimulează circulația sangvină și pe cea limfatică, iar ligamentele și oasele sunt solicitate mult mai puțin.

Pentru calitatea antrenamentelor, scurte, intense și foarte eficiente, Power Plate este folosit de foarte multe vedete internaționale, artiști, prezentatori de emisiuni, sportivi și echipe sportive, fiind promovat de renumite centre medicale și de recuperare din diferite țări. Madonna, Kylie Minogue, Tiger Woods, Claudia Schiffer, Julia Roberts, Clint Eastwood, Hilary Swank, Joanna Krupa, Sting sunt doar câteva dintre vedetele care se antrenează cu Power Plate și laudă performanțele acestor aparate.

In România, la București, se pot face antrenamente cu Power Plate la studiouri fitness specializate, care dispun de aceste aparate. Vă oferim mai multe informații pe www.phoenixfitmed.com