Echipează-te pentru sportul preferat
EXPO SPORT ŞI AGREMENT
se deschide pe 25 februarie, la ROMEXPO

Expoziţia de articole sportive, echipamente şi accesorii – EXPO SPORT ŞI AGREMENT (www.exposport.ro) va avea loc între 25 şi 28 februarie, în Pavilionul C6 al Centrului Expoziţional ROMEXPO.
Evenimentul îşi doreşte promovarea sportului în rândul tuturor categoriilor de vârstă, de la cei mici până la bunici, prin crearea unui spaţiu de interacţiune între ofertanţii de articole şi servicii destinate sportului şi publicul interesat de activităţi recreative.
Pe parcursul celor patru zile ale manifestării, pasionaţii şi practicanţii diverselor sporturi vor avea acces atât la echipamente şi accesorii, cât şi la sfaturi provenind din partea producătorilor, distribuitorilor şi  profesioniştilor din domeniu.

Aţi auzit de schiul de vară?
Noi discipline sportive încep să prindă la români, cum ar fi schiul-role.

Iubitorii schiului alpin, ai snowboarding-ului sau al schiului fond au posibilitatea, în cadru evenimentului de la Romexpo, să testeze echipamente care oferă posibilitate practicării acestor sporturi şi în extrasezon.
Aceste echipamente au fost concepute pentru a ţine în formă, pe timpul verii, sportivii profesionişti, existând campionate mondiale de schi-role chiar în calendarul competiţional al Federaţiei Internaţionale de Schi.

La Expo Sport şi Agrement se găsesc echipamente pe role, cu durabilitate mai bună, datorată noilor tehnologii care sunt destinate creşterii performanţei în manevrabilitate. Pentru vizitatorii expoziţiei, în perioada 25-28 februarie 2016, se aplică reduceri cuprinse între 10 şi 20%, la precomenzile pentru achiziţionarea unor astfel de produse.

Pardoseli pentru diferite discipline sportive
 
Companii din domeniul amenajărilor interioare şi exterioare pun la dispoziţia vizitatorilor EXPO SPORT ŞI AGREMENT oferte diverse de produse indispensabile practicării diferitelor sporturi.
Printre produsele care vor fi prezentate se numără şi pardoselile destinate unor sporturi precum: atletism, schi, tenis, baschet, futsal (fotbal de sala), hochei, etc.
Publicul interesat va avea acces la pardoseli sportive atât pentru exterior, cât şi pentru interior, moderne şi uşor de instalat, aparţinând unor branduri internaţionale cunoscute.

Reduceri semnificative, pentru suplimente nutritive de top,
la EXPO SPORT şi AGREMENT
Deoarece dietele şi un stil de viaţă modern presupun suplimente nutritive pure, evenimentul de la Romexpo vine în întâmpinarea vizitatorilor cu o zona amenajată cu astfel de produse. Astfel, cei preocupaţi de un stil de viaţă sănătos şi de activităţi sportive ce presupun un efort susţinut şi un consum caloric mare vor găsi la târg suplimente nutritive prezente în premieră pe piaţă românească. Calitatea acestora este dată de faptul că sunt lipsite de arome artificiale sau îndulcitori, conţinând numai ingrediente autentice şi naturale. Pe parcursul zilelor de târg, acest tip de nutrienţi pot fi achiziţionaţi la preţuri speciale, cu un discount de cel puţin 20%.

Demonstraţii de “baseball românesc”
Sportul naţional, oină, va fi prezent în cadrul Expo Sport şi Agrement 2016, în cadrul proiectului Iubesc Oină. Astfel, pe tot parcursul desfăşurării competiţiei vor avea loc sesiuni de iniţiere în oină, o serie de concursuri şi meciuri demonstrative, care să promoveze şi să educe copii şi adulţii în sensul practicării acestui sport.  

Spiritul nordului întruchipat de echipamente sportive moderne
La Expoziţia de articole sportive, echipamente şi accesorii - Expo Sport şi Agrement, vizitatorii vor putea achiziţiona echipamente de calitate superioară produse de firme cunoscute din ţările nordice renumite pentru produse modern, în acord cu nevoile consumatorilor.
Din cadrul expoziţiei nu vor lipsi accesoriile şi articolele destinate sporturilor extreme. Vizitatorii vor putea asista şi la diverse demonstraţii, prin care se urmăreşte promovarea sportului în rândul copiilor şi tinerilor.

Pe parcursul Export Sport şi Agrement 2016 se vor desfăşura sesiuni de networking între specialişti, sportivi începători şi profesionişti, autorităţi în domeniu şi asociaţii de profil.
Evenimentul este organizat în aceeaşi perioada cu Târgul de Turism al României-ediţia de primăvară (www.targuldeturism.ro ) şi TMA – Festivalul de spiritualitate, medicină alternativă şi terapii complementare (www.tma-expo.ro ).

Program de vizitare:
    25 – 27 februarie 2016 (joi-sâmbătă): intre 10.00 si 18.00
    28 februarie 2016 (duminică): intre 10.00 si 16.00
Loc de desfasurare:
Pavilionul: C6
Acces:
Bilet intrare adulti / studenti: 10 lei/zi
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita.
Tarif acces parcare : 3 lei/ ora
Biletele pot fi achizitionate si online, prin accesarea platformei  de vanzare bilete de pe website-ul www.exposport.ro

ORGANIZATORI SI PARTENERI:

Pentru alte informaţii de presă, vă rugăm, contactaţi: Andreea Caitas, PR Coordinator Romexpo, mailto:andreea.caitas@romexpo.ro, tel: 0752.1888.57 / 0758 837 759.