Antrenament personal in aer liber

Pe langa sala de forta, exista multe locuri in care putem face “miscare” pentru a ne pastra organismul sanatos. Un astfel de loc ar fi intr-un parc , apropriat locuintei tale , in care poti face putina miscare alaturi de un antrenor specializat care sa iti ofere cele mai bune sfaturi pentru a ajunge la cele mai bune rezultate.

Chiar daca esti un fan declarat al salii de forta, profita de zilele insorite si fa cateva antrenamente afara – vei vedea ca aceasta schimbare de scenariu iti va prinde bine. Circuitele cu intervale combinate de alergare-forta iti obliga organismul sa se adapteze la ceva nou, cu care nu ai fost obisnuit, si in acest fel iti vei imbunatati radical conditia fizica. Unul dintre principalele beneficii ale antrenamentelor in alte conditii decat cele “standard” dintr-o sala de fitness este imbunatatirea si constientizarea pozitiei propriului corp.

Eu iti propun o combinatie de antrenament cardio, bazat pe alergare, impreuna cu exercitii de forta cu greutatea corpului, pentru ca daca vrei sa fii in forma, ai nevoie atat de o inima rezistenta la efort, cat si de forta musculara.

Studiile demonstreaza ca daca ai grija sa iti tonifici muschii si ligamentele, vei beneficia de mai multa forta si stabilitate la alergare, ceea ce in final iti va reduce riscul de accidentare, atat in sala, cat si afara, la alergare.

De asemenea consumul energetic al unui antrenament facut afara este mai mare decat daca ai face un antrenament similar in sala – deci daca ai probleme cu niste kilograme in plus nu mai ai nici un motiv sa stai pe ganduri. Parc, plaja, padure – alege tu ce vrei. Important este sa alternezi sala cu alergatul o perioada si sa faci antrenamentele pe care ti le propun in aer liber.
Durata aproximativa a unui antrenament difera de la 30 minute la 90 minute in functie de gradul de dificultate al antrenamentului si de nivelul tau de pregatire.
Deci daca te-ai hotarat sa schimbi putin antrenamentul obijnuit si vrei sa il personalizezi putin contacteaza-ma!