Yoga Festival Romania, a 6-a editie

COUNT-DOWN pana la inceputul festivalului

Invitam toti iubitorii de Yoga sa participe si sa se antreneze impreuna in Romania la unul dintre cele mai apreciate evenimente;

Vor veni unii dintre cei mai cunoscuti profesori de yoga si vei avea sansa sa incerci noile lor concepte;

Nu e necesar sa fii profesor de Yoga pentru a participa. Este nevoie doar sa fii open minded si sa ai o atitudine pozitiva;
Vezi program

Locatie festival

Ramada Plaza,
Bulevardul Poligrafiei 3-5, București

Orele evenimentului

Sambata (09-21)

Duminica (09-18)

Pret special

395.00 RON(TVA inclus)

pentru inscrieri pana la data de 8 noiembrie. Dupa aceasta data pretul va fi 598 RON

Inregistrare

SPONSORI

PARTENERI MEDIA

Program

SELECTIE CLASE / SEMINARII

Va rugam bifati clasele / seminariile la care doriti sa participati.

Puteti alege doar 1 clasa / seminar pentru acelasi interval.

Sâmbătă, 30 Noiembrie 2024

HALL 1 (Terra)

HALL 2 (Mincu)

HALL 3 (Europa)

09:00
10:15
Detalii Detalii Detalii
10:30
11:15
Detalii Detalii Detalii
12:00
13:15
Detalii Detalii Detalii
13:30
14:45
Detalii Detalii Detalii
15:00
16:15
Detalii Detalii Detalii
16:30
17:45
Detalii Detalii Detalii
18:00
19:15
Detalii Detalii Detalii
19:30
20:45
Detalii

Awakening Journey: Himalayan Hatha Yoga

Sâmbătă, 30 Noiembrie 2024 - 09:00 - 10:15

Pășește în lumea transformatoare a Himalayan Hatha Yoga alături de renumitul maestru, Yogi Ashokananda, care te va ghida printr-un curs magistral de 75 de minute, diferit de oricare altul. Explorează în profunzime esența și autenticitatea adevăratei Hatha Yoga, experimentând stilul unic al lui Yogi Ashokananda, care îmbină tradiția cu inovația.
În această sesiune iluminatoare, vei descifra secretele alinierii precise în fiecare asana, deblocând puterea angajării corecte a mușchilor și înțelegând semnificația profundă a conștientizării respirației. Prin această practică, îți vei trezi corpul la un nou nivel de vitalitate, permițând energiei să curgă liber și emoțiilor să fie îmbrățișate cu grijă în viața ta de zi cu zi.
Potrivită pentru practicanți de toate nivelurile, această sesiune se concentrează pe îngrijirea sănătății articulațiilor și ligamentelor, întărirea sistemului muscular și promovarea echilibrului prin practica armonioasă a Himalayan Hatha Yoga. Experimentează un amestec unic de practici fizice și subtile, fiecare secvență fiind meticulos concepută pentru a curăța, revitaliza și împuternici.
Himalayan Hatha Yoga nu este doar un exercițiu fizic, ci o călătorie spre forța interioară, aliniere și creștere spirituală. Cu îndrumarea lui Yogi Ashokananda, vei cultiva o conexiune profundă între respirație și corp, deschizând calea pentru o practică sigură, sănătoasă și echilibrată care evoluează în timp și dedicare.
Alătură-te nouă pentru o explorare de neuitat a Himalayan Hatha Yoga, unde filosofia întâlnește practica și transformarea devine tangibilă. Îmbrățișează călătoria spre o existență mai trezită, ancorată și echilibrată, atât pe saltea, cât și în afara acesteia.

Yoga Integrata: Echilibru în Mișcare și Armonie

Sâmbătă, 30 Noiembrie 2024 - 09:00 - 10:15

Această clasă te invită să îți explorezi limitările și să descoperi armonia în mișcare, veți experimenta o călătorie de conexiune și armonie între corp, minte și spirit; eliberăm stările care ne țin pe loc, blocajele interioare, să ne recâștigăm energia și liniștea interioară.
Vă vom surprinde cu practici de Hatha Yoga, Pranayama și Tehnici de Mindfulness pentru calmarea sistemului nervos, reducerea anxietății și liniștirea minții, pentru a ajunge într-o stare de calm și relaxare. Ne vom reconecta la esența noastră interioară, vom găsi echilibrul între minte, corp și suflet și vom încerca să intrăm în starea de ecuanimitate.
Vinyasa yoga, pe de altă parte, este un stil mai dinamic și fluid de yoga care sincronizează mișcarea cu respirația.  eliberați stările care vă țin pe loc, blocajele interioare și să vă recâștigăm energia și liniștea interioară.
Deși ambele stiluri oferă beneficii fizice, cum ar fi creșterea flexibilității, a forței și a relaxării, ele au abordări ușor diferite. Hatha yoga tinde să aibă un ritm mai lent și să se concentreze pe poziții individuale, în timp ce Vinyasa yoga este mai energică și pune accentul pe legătura dintre respirație și mișcare

Unleash your inner performance!

Sâmbătă, 30 Noiembrie 2024 - 09:00 - 10:15

Descoperă puterea interioară și atinge noi niveluri de performanță și concentrare în clasa noastră de yoga "Eliberează-ți Potențialul Interior". Această sesiune intensă și revitalizantă este inspirată din stilul Ashtanga, cunoscut pentru structura sa dinamică și beneficiile profunde asupra corpului și minții.
Ce vei experimenta:
•    Flow Inspirat din Ashtanga: Vom explora o serie de posturi conectate prin mișcări fluide și sincronizate cu respirația, care te vor ajuta să-ți construiești forța, flexibilitatea și echilibrul.
•    Tehnici de Respirație (Pranayama): Învățarea și aplicarea tehnicilor de respirație corectă pentru a îmbunătăți concentrarea și a spori energia vitală.
•    Conectare Minte-Corp: Focalizarea pe alinierea corectă și conștientizarea corporală pentru a aduce armonie între minte și corp.
•    Eliberarea Tensiunilor: Practici menite să elibereze stresul și tensiunile acumulate, promovând o stare profundă de relaxare și liniște interioară.
Beneficiile Clasei:
•    Îmbunătățirea Stării de Sănătate: Prin mișcări controlate și respirație conștientă, vei stimula circulația sanguină și detoxifierea organismului.
•    Creșterea Energiei și Vitalității: Flow-ul dinamic te va ajuta să îți ridici nivelul de energie și să te simți revitalizat.
•    Claritate Mentală și Concentrare: Îmbunătățirea focusului mental și a capacității de a te concentra pe obiectivele tale zilnice.
•    Echilibru Emoțional: O stare de bine mentală și emoțională, esențială pentru gestionarea stresului zilnic.
Indiferent dacă ești un practicant experimentat sau nou în yoga, această clasă este concepută pentru a te ghida și inspira să îți atingi potențialul maxim. Vino și alătură-te nouă pentru o experiență transformatoare!
Te aștept la clasă!

Budokon yogic mobility

Sâmbătă, 30 Noiembrie 2024 - 10:30 - 11:45

O fuziune de posturi de yoga și secvențe de mobilitate, toate îmbinate într-un flux continuu în cadrul aceleași practici. Beneficiile ambelor lumi se unesc într-una singură! Această sesiune este la fel de stimulatoare pentru minte, cât și pentru corp. Lasă-te purtat și doar curgi în acest joc unic de mișcare hibridă. Alătură-te lui Beko (practicant Budokon din 2006) pentru această experiență exploratorie de mișcare mixtă!

Getting Grounded: Standing Āsanas for Stability

Sâmbătă, 30 Noiembrie 2024 - 10:30 - 11:45

Pentru majoritatea dintre noi, ne petrecem cea mai mare parte a vieții stând în picioare. Posturile în picioare reenergizează picioarele obosite prin trezirea forței naturale și sensibilității în picioare și gambe. În acest atelier ne vom concentra pe acțiunile picioarelor, lucrând cu lanțul de articulații gleznă-genunchi-șold cu o aliniere scheletică rafinată. De fapt, posturile bune în picioare sunt cheia pentru "deblocarea" șoldurilor, permițând accesul la āsane mai complexe.

Exploring Yoga Essence: Asana, Pranayama, Dharana

Sâmbătă, 30 Noiembrie 2024 - 10:30 - 11:15

Alătură-te pentru într-o călătorie transformatoare în care împletim puterea respirației și grația asanelor. În această clasă, ne scufundăm adânc în arta respirației conștiente, sincronizând-o cu mișcarea conștientă prin diverse posturi de yoga. Prin practica pranayama, canalizăm energia îndreptându-ne atenția spre interior pentru a cultiva o concentrare profundă și claritate mentală. Această clasă oferă spațiul pentru a explora uniunea dintre corp, respirație și minte, îndreptându-ne către o stare de bine și armonie interioară.

Elevate & Harmonize: A Kundalini-Yin Fusion Experience

Sâmbătă, 30 Noiembrie 2024 - 12:00 - 13:15

Pășește într-o călătorie transformatoare unde puterea revigorantă a Kundalini se întâlnește cu îmbrățișarea liniștitoare a Yin Yoga. "Elevare și Armonizare" nu este doar o clasă; este o experiență menită să-ți trezească spiritul și să-ți armonizeze întreaga ființă.
Simte cum energia dinamică a Kundalini se ridică în interiorul tău, spărgând blocajele și ridicându-ți conștiința. Apoi, cufundă-te în posturile profunde și restaurative ale Yin Yoga, permițându-ți corpului și minții să se relaxeze și să se reînnoiască. Această fuziune unică creează un echilibru perfect, îmbinând activul și pasivul, focul și calmul, pentru a te lăsa revitalizat și centrat.
Perfectă pentru toate nivelurile, această sesiune promite să cultive pacea interioară, să îți îmbunătățească flexibilitatea și să îți sporească bunăstarea generală. Fie că ești nou în yoga sau un practicant experimentat, "Elevate & Harmonize " îți va stârni curiozitatea și te va invita să explorezi adâncimile potențialului tău.

Roll away your neck & shoulder tension with rad roller

Sâmbătă, 30 Noiembrie 2024 - 12:00 - 13:15

Îmbunătățește-ți postura și deblochează-ți complet coloana toracală cu RAD ROLLER. O postură corectă este esențială pentru menținerea sănătății coloanei vertebrale, reducând semnificativ riscul de dureri de spate și gât. Alinierea corectă îți îmbunătățește nu doar respirația și digestia, ci și nivelul de energie și capacitatea de concentrare. Reducând tensiunea musculară și oboseala, promovezi sănătatea musculo-scheletică pe termen lung. Dezvoltarea acestui obicei este o investiție puternică în bunăstarea ta fizică și mentală, influențând pozitiv viața de zi cu zi și vitalitatea viitoare.
Exercițiile noastre, prietenoase pentru începători, sunt perfecte pentru oricine petrece multe ore stând sau efectuând în mod repetat aceleași mișcări zilnice. Descoperă beneficiile transformative ale unei posturi mai bune cu RAD ROLLER astăzi!

Yoga Beyond Asana

Sâmbătă, 30 Noiembrie 2024 - 12:00 - 13:15

Yoga este mai mult decât exerciții fizice; este o explorare profundă a întregii existențe, nu doar a unor aspecte selective precum corpul, mintea sau emoțiile. Această explorare este numită meditație, iar pentru a ajunge la ea, practicăm Antar Mouna, o tehnică care ne pregătește mintea pentru a atinge starea de liniște, denumită în sanscrită Pratyahara. Aici, mintea se retrage din stimuli și devine calmă, capabilă să perceapă energia interioară. Prin practici precum pranayama și japa meditation, adâncim această experiență. Folosind o manrtă, reglăm atât respirația, cât și fluxul gândurilor, ușurând astfel intrarea în meditație. În această stare, trecem dincolo de construcțiile mentale, ne pierdem în experiență și regenerăm complet energia noastră.

Slowing Down and Dissolving: The Finishing Postures

Sâmbătă, 30 Noiembrie 2024 - 13:30 - 14:45

Mulți sunt atrași de vigoarea practicii de Aṣṭāṅga Vinyāsa Yoga - dar ce se întâmplă cu eleganța? Măsura în care corpul tău poate executa posturi provocatoare este direct legată de măsura în care poți încetini și te poți elibera complet la sfârșitul practicii tale. Posturile de încheiere pregătesc corpul și sistemul nervos pentru relaxarea profundă pe care o oferă Śavāsana. În acest atelier vom analiza ritmul secvenței de încheiere, strategii pentru încetinire și vom practica variații ale faimoaselor, dar oarecum greșit denumite posturi Shoulderstand și Headstand, respectiv Regina și Regele āsanelor.

Bending Back into Bliss: Exploring the Art of Backbends

Sâmbătă, 30 Noiembrie 2024 - 13:30 - 14:45

Bending Back into Bliss: Explorând arta backbend-urilor" este o clasă unică de yoga care se concentrează pe practica backbend-urilor. Backbend-urile sunt o modalitate puternică de a elibera tensiunea și de a crește flexibilitatea coloanei vertebrale, în timp ce deschid inima și extind plămânii.
În această clasă, veți învăța alinierea corectă și tehnica pentru o varietate de poziții de backbend, de la backbend-uri ușoare pentru începători, la poziții mai avansate precum roata sau cămilele. Clasa este potrivită pentru toate nivelurile, deoarece vor fi oferite modificări și variații pentru a se potrivi diferitelor niveluri de abilitate.
Prin practica backbend-urilor, veți fi încurajați să lăsați deoparte frica și rezistența și să abordați pozițiile cu un sentiment de curiozitate și deschidere. Veți învăța, de asemenea, cum să utilizați respirația pentru a vă susține practica backbend-urilor și cum să cultivați un sentiment de calm și relaxare chiar și în poziții mai dificile.
Clasa va începe cu o secvență de încălzire pentru a pregăti corpul pentru backbend-uri și va include suficiente oportunități pentru a vă întinde și a elibera tensiunea în șolduri, umeri și coloana vertebrală. Clasa va încheia cu o secvență de răcire blândă pentru a aduce corpul înapoi la o stare de relaxare și echilibru.
Indiferent dacă doriți să vă aprofundați practica backbend-urilor, să eliberați tensiunea și stresul sau pur și simplu să explorați arta backbend-urilor, "Bending Back into Bliss" este clasa perfectă pentru voi. Vino și experimentează puterea transformatorie a backbend-urilor și descoperă un nou sentiment de libertate, deschidere și fericire în corp și minte.

Locul meu ca si profesor de yoga : Atelier de Constelatii Familiale

Sâmbătă, 30 Noiembrie 2024 - 13:30 - 14:45

Te invităm la un atelier experimental în care vom folosi exerciții din constelațiile familiale pentru a te ajuta să găsești răspunsuri la întrebări esențiale despre relația ta cu clienții. Împreună vom explora:
•    Care este relația mea cu clienții mei?
•    Din ce loc predau?
•    Mă simt mai mic sau mai mare decât clienții mei?
•    Ce văd clienții în mine?
•    Ce atitudine interioară pot să adopt pentru a atrage clienți?
•    Ce din mine face ca oamenii să vină la clasele mele?
Prin aceste tehnici, vei descoperi cum să îți ajustezi atitudinea și perspectivele pentru a crea o conexiune mai profundă și autentică cu cei pe care îi ghidezi. Vino să îți îmbunătățești abilitățile și să îți dezvolți înțelegerea personală într-un mediu suportiv și interactiv!

Five Elements

Sâmbătă, 30 Noiembrie 2024 - 15:00 - 16:15

Bazată pe principiile Medicinei Tradiționale Chineze, această sesiune explorează exercițiile de Chi Kung (Qigong), mișcările de Tai Chi (Taiji) și Yoga Asana pentru a accesa beneficiile lucrului direct cu organele interne, precum și indirect prin intermediul liniilor de meridian / canalele Nadi. O modalitate excelentă de a elimina blocajele fizice, mentale, energetice și emoționale, de a reîncărca sistemul și de a îmbunătăți starea noastră generală de bine.

Transcending Limitations:Himalayan Kundalini for Elevating the Lower Triangle

Sâmbătă, 30 Noiembrie 2024 - 15:00 - 16:15

Te invităm la o sesiune transformatoare de Kundalini Himalayan, concepută pentru a echilibra și a eleva triunghiul inferior - Bani, Sex și Putere. În lumea de astăzi, aceste teme domină media mainstream, modelând percepțiile și acțiunile noastre. Cu toate acestea, prin practica străveche a Kundalini Yoga, avem puterea de a depăși aceste dorințe primitive și de a accesa chakrele superioare ale iubirii, adevărului și înțelepciunii.

În această clasă dinamică, ne vom concentra pe trezirea și armonizarea energiei primelor trei chakre, ghidându-te într-o călătorie de autodescoperire și transformare. Prin kriyas-uri puternice, pranayama și tehnici de meditație, vom elibera blocajele, vom dizolva limitările și vom cultiva o profundă stare de echilibru interior și armonie.

Pe măsură ce transcendem triunghiul inferior și abordăm calitățile iubirii, adevărului și înțelepciunii, nu numai că ne ridicăm propria viață, ci și contribuim la conștiința colectivă, făcând lumea un loc mai armonios și mai bun pentru toate ființele.

Explorând echilibrul interior prin PsihoYoga - Atelier practic și teoretic

Sâmbătă, 30 Noiembrie 2024 - 15:00 - 16:15

PsihoYoga este o abordare personala a lui Nico, unde vom explora conexiunea dintre minte, corp și spirit, prin practici combinate de yoga și psihologie, ne vom concentra pe echilibrul interior și pe cultivarea stării de bine în viața de zi cu zi.
Atelierul practic și teoretic va cuprinde etapa de explorare a conexiunii minte-corp-spirit, prin tehnici de respirație și mișcare pentru a aduce conștiența în prezent și pentru a elibera tensiunile mentale și fizice. Vom efectua câteva exerciții practice pentru gestionarea stresului, anxietății și depresiei prin tehnici de yoga și strategii psihologice.
Totodata, vom aborda conexiunea cu sine și cu ceilalți prin practici de comunicare conștientă și de dezvoltare a relațiilor sănătoase pe baza înțelegerii și empatiei reciproce.
La final, vom avea sesiunea de meditație și de reflecție pentru a consolida învățăturile și pentru a integra experiența în viața de zi cu zi.
Toate acestea, intru "Yogah citta-vritti-nirodhah", versetul 1:2., Yoga Sutra, Patanjali.
Om

Breathing techniques

Sâmbătă, 30 Noiembrie 2024 - 16:30 - 17:45

În majoritatea timpului nu suntem conștienți de propria respirație, se întâmplă în afara conștiinței noastre, fiind un proces involuntar. Pentru a folosi respirația ca instrument pentru starea noastră de bine, trebuie să dezvoltăm o relație cu aceasta și asta este exact ceea ce vom face în cadrul acestui eveniment. Vei  învăța sa respiri corect, vei înțelege procesul  respirației, vei putea face diferența între o respirație toracică(cunoscuta ca fiind respirația superficiala) o respirație abdominala, respirație diafragmatică, si cea completa( sau yogina ) și vom experimenta câteva tehnici simple pe care le vei putea lua cu tine pentru a le utiliza la nevoie  sau ca  practică personală zilnică

Embrace Fluidity

Sâmbătă, 30 Noiembrie 2024 - 16:30 - 17:45

Prin această practică vreau sa aduc pentru noi blândețe în mișcare, conectare la fluiditate si curgere si constientizare a acestui spațiu al creativității din corpul nostru.

Te invit să te descoperi prin intermediul corpului și să îl asculti in timpul acestei practici, să vezi cum iti este să te exprimi din spațiul cele de-a 2 chakre.

Vom face la nivel fizic mișcări de dans imbinate cu yoga și balet, aceste imbinari vin sub numele de Portdebras; apoi vom continua cu o meditație de conexiune cu Swadhisthana , chakra a 2-a și vom termina cu sunetele vindecatoare create de Koshi și Hangdrum.

Ritualuri ayurvedice impotriva oboselii cronice

Sâmbătă, 30 Noiembrie 2024 - 16:30 - 17:45

Da-ti voie sa experimentezi intr-un atelier interactiv cum poti face fata oboselii cronice prin aplicarea principiilor de baza din ayurveda. Supranumita 'stiinta vietii' si fiind unul din cele mai vechi sisteme de medicina din luma, ayurveda este extrem de actuala prin imbinarea simplitatii si a naturii. Vei invata cum sa iti recapeti energia inapoi, cu ritualuri din culturi ancestrale, mapate pe realitatea zilelor noastre.

Unlocking Potential: A Prana Kriya Yoga Odyssey

Sâmbătă, 30 Noiembrie 2024 - 18:00 - 19:15

Pășește în tărâmul transformării profunde cu cursul magistral de Prana Kriya Yoga al lui Yogi Ashokananda, o călătorie în inima autenticii Kriya Yoga. Indiferent de nivelul tău de pregătire fizică, îndrumarea expertă a lui Yogi Ashokananda te va conduce să explorezi adâncurile celei mai înalte conștiințe, dezvăluind principiile fundamentale ale acestei practici sacre.
În această sesiune dinamică și împuternicitoare, vei aprofunda detaliile și experiențele Prana Kriya Yoga, unde alinierea corpului fizic și subtil se întâlnește, alimentată de fluxul ritmic al respirației pentru a canaliza energia în tot corpul tău. Potrivită pentru practicanți de toate nivelurile, această sesiune îmbină delicat Kriyas blânde și subtile cu puterea respirației, sunete primordiale și mudras, având un efect vindecător asupra corpului fizic și subtil.
Prana Kriya Yoga este o uniune armonioasă între mișcarea fizică (kriya) și puterea energetică, trezind potențialul tău creativ și aliniind acțiunile tale cu dorințele cele mai profunde. Îmbrățișează înțelepciunea maeștrilor antici, pe măsură ce Prana Kriya Yoga devine un instrument puternic pentru manifestarea obiectivelor și aspirațiilor tale în plan material, emoțional și spiritual.
Descoperă potențialul transformator al Prana Kriya Yoga, pe măsură ce îți întinerește corpul, mintea și spiritul, încetinind procesul de îmbătrânire prin revitalizarea sângelui și trezirea energiei latente (kundalini) din interiorul tău. Eliberează-te de lanțurile credințelor limitative și ale vechilor tipare și pornește într-o călătorie către o eliberare profundă și realizare de sine.

KIRTAN: YOGA OF SOUND

Sâmbătă, 30 Noiembrie 2024 - 18:00 - 19:15

Prin această sesiune vom crea un spațiu de prezență, explorare, integrare și alchimizare prin sunet, voce și respirație conștientă. Kirtan este o practică Bhakti și Nada Yoga care facilitează integrarea tuturor aspectelor noastre în armonia sufletului; și asta se întâmplă pentru că vom cânta împreună și vom primi vibrațiile înălțătoare ale mantrelor din sanskrită și ale cântecelor vindecătoare. Vom fi susținuți de asemenea de ritm și de muzică live pentru a ne liniști sistemul nervos și pentru a ne deschide inima și mintea. Pentru această practică ai nevoie doar de o inimă și de o minte deschisă și nu de o voce 'lucrată'

Somatic Experience

Sâmbătă, 30 Noiembrie 2024 - 18:00 - 19:15

Corpul nostru este casa spiritului nostru, iar mișcarea și respirația sunt primele noastre semnături în cartea vieții.

Sunt mecanisme esențiale, instincte primare, pentru a trăi, pentru a putea supraviețui.

Cu ele ne naștem, ne însoțesc pe tot parcursul vieții și ne influențează într-o măsură covârșitor de mare conexiunea cu SINELE autentic.

Cele mai importante lucruri pe care le putem aduce în atenția noastră privind relația cu corpul, cu mintea, emoția și cu sinele nostru, sunt mișcarea și respirația.

De aici începe călătoria către atingerea Stării de bine prin redobândirea puterii interioare.

Te invit la o clasă de mișcare conștientă creată pentru toți cei ce vor să-și redobândească forța interioară și să își consolideze conexiunea cu propriul corp trecând prin stadiile de dezvoltare ale mișcării de la naștere până la maturitate. Vei învăța cum să folosești respirația și mișcarea conștientă ca unelte de transformare și auto-descoperire. În această clasă, vei fi ghidat să recunoști și să înveți cum să îți hrănești nevoile de bază corelând mișcarea conștientă cu respirația, întorcându-te astfel la cine ești tu cu adevărat, dincolo de tot ce ai văzut, de tot ce ți s-a spus sau ai auzit de-a lungul timpului că trebuie să fii sau să manifești.

Sound Journey

Sâmbătă, 30 Noiembrie 2024 - 19:30 - 20:45

Caluzitorii in aceasta practica vor fi:

Ana Popescu
Veronica Miona
Erica Nagy
Georgiana Buta
Gloria Tone
Iulia Shanti
Marina Peteoaca
Sound Journey este o incursiune deosebită în care vom experimenta efectele terapeutice ale sunetelor. Vom începe printr-o practică simplă de deschidere a corpului, prin intonarea mantrelor și vom continua cu o meditație pe sunete de Gong, boluri tibetane si alte instrumente minunate.

În tradițiile de vindecare vedice și spirituale, sunetele specifice mantra au fost dezvoltate pentru a crea echilibru și armonie între corpul fizic, minte și sufletul omului. In muzica Indiana melodia sau fraza muzicala nu pleacă și nu se sfârșește niciodată din și în liniște ci e o dezvoltare naturală dintr-o dronă, adică sunet, vibrație continuă, care conține note sau sunete de bază, armonie fundamentală, măsură, ritm sau tempo iar în cazul Indiei cel mai cunoscut instrument dedicat este tanpura.
Fiecare parte a corpului nostru funcționează într-un anumit ritm și puls și când toate sistemele noastre sunt echilibrate și reglate unul cu celălalt, experimentăm armonie perfectă și sănătate. Pe de altă parte, orice dezechilibru din corpul nostru poate duce la o disfuncție mentală, fizică sau emoțională.

Terapia cu sunet este o modalitate foarte eficientă de a ne regenera, întineri deoarece fiecare celulă din corpul nostru este compusă în principal din apă, ceea ce le face rezonatori excelenți de sunet!

Datorită evoluțiilor recente din domeniul psihoacustic, practica antică de utilizare a energiei sonore pentru practici de vindecare holistice acum câștigă și mai multă credibilitate!

Duminică, 01 Decembrie 2024

HALL 1 (Terra)

HALL 2 (Mincu)

HALL 3 (Europa)

09:00
10:15
Detalii Detalii Detalii
10:30
11:45
Detalii Detalii Detalii
12:00
13:15
Detalii Detalii Detalii
13:30
14:45
Detalii Detalii Detalii
15:00
16:15
Detalii Detalii Detalii
16:30
17:45
Detalii Detalii Detalii

Anger Management and Self Awareness

Duminică, 01 Decembrie 2024 - 09:00 - 10:15

Te invit la o clasa Marma Yoga, dedicată gestionării furiei și conștientizării de sine! În cadrul acestei clase, vom explora tehnici și practici care te vor ajuta să iti gestionazi mai eficient furia și să dezvolti o mai mare conștientizare de sine. Vom integra principiile Marma Yoga, concentrându-ne pe punctele de presiune ale corpului pentru a elibera tensiunea și pentru a promova starea de calm interior. Alătura te si tu în călătoria către o viață mai pașnică și mai echilibrată!

Mandala Yoga Flow

Duminică, 01 Decembrie 2024 - 09:00 - 10:15

Mandala este un cuvânt în limba sanskrită care înseamnă ”cerc” sau ”complet”. Este un simbol spiritual străvechi care reprezintă Universul și este adesea folosit în meditații.
În timpul sesiunii vom integra modele circulare din natură, mișcându-ne corpul într-o formă de mandala înspre toate cele patru laturi ale saltelei. Vom practica înspre intenția fermă de prezență, conectare și fluiditate, ceea ce va crea o legătură între noi și elementul apă și activarea energetică a Chakrei Sacrale, sursa noastră de mișcare și creativitate.
Din punct de vedere fizic, clasa se va desfășura într-un ritm (vinyasa flow) puțin mai lent, acordând prioritate respirației. Mișcările fiind mai lente, ele sunt legate de respirație într-o manieră conștientă.
Clasă cu nivel scăzut de dificultate, însă este recomandată o experiență minimă anterioară în practica vinyasa.

Inside Flow Yoga

Duminică, 01 Decembrie 2024 - 09:00 - 10:15

Inside Flow este o fuziune armonioasă între mișcare și melodie, unde corpul vostru devine un instrument, cântând o melodie a fluidității și grației. La fel cum indivizii găsesc alinare în genuri muzicale diverse, Inside Flow oferă o varietate de secvențe stabilite la tempo-uri și stiluri variate. Această evoluție a Vinyasa Yoga îi invită pe practicanți să exploreze intersecția dintre ritm și mișcare, permițându-le să se exprime printr-o practică dinamică și entuziasmantă. Împreună, să cultivăm echilibrul și vitalitatea, descoperind puterea interioară, claritatea mentală și armonia spirituală.

Budokon Awakening: Spinal Flow

Duminică, 01 Decembrie 2024 - 10:30 - 11:45

Această sesiune se concentrează pe trezirea corpului prin mișcări dinamice ale coloanei vertebrale inspirate de Budokon. Clasa combină elemente de arte marțiale, yoga și mișcări de animale, punând accent pe fluiditate și curburile naturale ale coloanei vertebrale.
Ce să aștepți: Pregătește-te pentru secvențe blânde, dar puternice, care încurajează flexibilitatea, forța și echilibrul coloanei vertebrale. Această clasă este concepută pentru a îmbunătăți conexiunea minte-corp și sănătatea coloanei vertebrale, fiind ideală pentru cei care doresc să își crească mobilitatea și să atenueze tensiunea din spate.
Potrivit pentru: Toate nivelurile sunt binevenite, fiind deosebit de benefică pentru persoanele care doresc să îmbunătățească postura și alinierea coloanei vertebrale.

Sūrya Namaskāra: Building Your Sun Salutation

Duminică, 01 Decembrie 2024 - 10:30 - 11:45

Sūrya Namaskāra este rutina de încălzire în practica ta de Aṣṭāṅga Vinyāsa Yoga, precum și fundația acestei practici. Atât Sūrya Namaskāra A, cât și B, cuprind o varietate de āsane care pot constitui, ele însele, o practică completă. În acest atelier vom detalia ambele Saluturi ale Soarelui, vom practica alinierea corectă și respirația corectă și vom explora forme alternative pentru fiecare vinyāsa.

Chakra Alchemy: Prana Kriya Yoga Unleashed

Duminică, 01 Decembrie 2024 - 10:30 - 11:45

Cufundă-te în puterea transformatoare a Prana Kriya Yoga cu acest masterclass al l lui Yogi Ashokananda, unde tehnicile de respirație și kriyas converg pentru a trezi centrele energetice din interiorul tău. Prin tehnici specifice ghidate de Yogi Ashokananda, explorează adâncurile ființei tale, folosind respirația și sunetul pentru a debloca energia vibrantă a chakrelor și pentru a dizolva orice blocaje care împiedică alinierea energetică.
În această sesiune, experimentează fluxul armonios al kriyas, sunetelor primordiale și tehnicilor de respirație, pe măsură ce acestea stimulează și echilibrează energia chakrelor, pregătind sistemul nervos pentru trezirea energiei kundalini. Simte energia intensificată curgând prin fiecare chakră, influențând profund diverse aspecte ale bunăstării tale fizice și psihologice.
Pe măsură ce energia se mișcă, aduce cu sine o cascadă de beneficii care reverberează la fiecare nivel al ființei tale. Fizic, această practică servește ca un remediu puternic pentru afecțiuni precum depresia, stresul, insomnia și problemele cardiovasculare, în timp ce promovează și o stare de meditație și liniște. Emoțional și spiritual, vei parcurge un proces de reînnoire și transformare, eliberând vechile poveri și descoperind un nou sentiment de vitalitate și claritate.
Alătură-te nouă în această călătorie de auto-descoperire și revitalizare, pe măsură ce Prana Kriya Yoga devine un catalizator pentru vindecare profundă și creștere, atât în interiorul, cât și în afara ta.

Intuiția, Inima și Prosperitatea

Duminică, 01 Decembrie 2024 - 12:00 - 13:15

Sesiunea este orientata către descoperirea și explorarea conexiunii noastre cu noi înșine, prin practici puternice de Kundalini Yoga, mantre, meditație și baie de gong.  

Practica se concentreaza pe eliminarea blocajelor, eliberarea stagnării la nivel fizic și energetic, deschiderea centrului inimii, echilibrarea energiilor karmice, activând intuiția și accesând cele mai prețioase resurse interioare care vizează compasiunea, echilibrul interior și prosperitatea.

Sunetul și vibratia gongului completează practica, inducând o stare de relaxare totală menită să refacă și să liniștească în profunzime sistemul nervos.

Face yoga

Duminică, 01 Decembrie 2024 - 12:00 - 13:15

Părțile corpului cel mai expuse la elemente sunt fața și mâinile, totuși ele sunt adesea cele mai neglijate în rutinele noastre de fitness, sănătate și bunăstare! În această sesiune ne vom distra cu diverse exerciții faciale pentru a tonifia mușchii, a menține elasticitatea și a ne ajuta să rămânem tineri. În plus, veți fi introduși în câteva tehnici de drenaj limfatic pentru a stimula sistemul imunitar. Vor fi explorate exerciții din diverse discipline precum Yoga, Medicina Tradițională Chineză și Qigong pentru a energiza, reîntineri și a spori strălucirea. De asemenea, ne vom răsfăța cu puțină grijă personală delicioasă, cu un masaj facial și corporal pentru a te face să te simți minunat!

What is fascia and why is it important?

Duminică, 01 Decembrie 2024 - 12:00 - 13:15

Cât de bine îți cunoști anatomia? Dacă nu ai auzit niciodată de fascie, nu ești singur! Fascia este prezentă peste tot în corpul tău, iar în această sesiune relaxantă de o oră, te vom ajuta să eliberezi tensiunea ca niciodată până acum. Descoperă tehnici pentru a-ți îmbunătăți mobilitatea și dobândește abilități valoroase de terapie miofascială pe care le poți încorpora în practica ta de yoga și în stilul tău de viață activ de zi cu zi.
Indiferent dacă ești nou în yoga, te întorci la practică sau ești un student experimentat, această sesiune va ameliora restricțiile și va oferi rezultate de durată. Pleacă de la sesiune simțindu-te mai deschis, mai înalt, mai mobil și mai echilibrat, gata să îți continui ziua cu energie și încredere reînnoită.

Yoga for better posture & Yoga Nidra

Duminică, 01 Decembrie 2024 - 13:30 - 14:45

Îi vom aminti  cu delicatețe coloanei vertebrale de  toate planurile de mișcare pentru care a fost creată - răsuciri, aplecări înainte, arcuirea înapoi, îndoirea și rotirea în fiecare parte. Stabilim fundația cu respirații profunde și mișcari blânde, apoi vom permite magiei timpului să facă restul. La final, Yoga Nidra îți va oferi destul timp pentru a te așeza, pentru a promova o odihnire profundă și pentru a-ți reumple rezervorul de energie. Yoga Nidra este instrumentul perfect pentru reducerea stresului și anxietății, inducerea unui somn odihnitor și îmbunătățirea răspunsului de relaxare al corpului tău.

Playful yoga

Duminică, 01 Decembrie 2024 - 13:30 - 14:45

Yoga este simultan o stare și o colecție de unelte/tehnici de a atinge, cultiva și stabiliza această stare. Modul în care facem un lucru este modul în care facem toate lucrurile. De aceea vă invit să testăm și o abordare mai relaxată  a practicii posturale, respirației și atenției deschizând ușor drumul către aspectele mai subtile ale experienței. Clasa este deschisă tuturor nivelelor.

Yoga of Presence

Duminică, 01 Decembrie 2024 - 13:30 - 14:45

Yoga of Presence, o combinație de ashtanga yoga, hatha yoga și Pilates, este o practică care aduce armonie atât în corp cât și în minte, permițându-ne să percepem, să observăm și să fim interesați de Prezență, "curentul" invizibil dincolo de tot ceea ce există.

Cosmic Orbit Qigong

Duminică, 01 Decembrie 2024 - 15:00 - 16:15

O practică antică daoistă și șamanică care încorporează mudre, mantre, exerciții de respirație, vizualizare și mișcare, pentru a promova vindecarea prin ghidarea, activarea și autocultivarea Qi-ului (energia noastră internă intrinsecă). Nu este necesară nicio experiență anterioară, deoarece vom lucra prin practică pas cu pas.

Budokon Remembering Animal Flow

Duminică, 01 Decembrie 2024 - 15:00 - 16:15

Explorează mișcările explozive și expresive ale Budokon, concentrându-te pe Animal Flow. Această clasă este un amestec energic de arte marțiale, calistenie și yoga, concepută pentru a spori forța, flexibilitatea și conștientizarea corporală.
Ce să aștepți: Participă la mișcări dinamice și fluide care imită mișcările naturale ale animalelor. Această clasă îi provoacă pe participanți să își depășească limitele fizice, exprimându-se prin secvențe puternice, care implică întregul corp.
Potrivit pentru: Deschisă pentru toate nivelurile. Este ideală pentru cei care doresc să își revigoreze rutina de fitness cu mișcări creative și energice care îmbunătățesc fitnessul general și controlul corporal.

Calm your mind and bring clarity to life: Kundalini Yoga and Gong Bath

Duminică, 01 Decembrie 2024 - 15:00 - 16:15

Te invit într-o călătorie hrănitoare pentru suflet cu Kundalini yoga și Baia Gong, unde înțelepciunea străveche îndeplinește nevoile zilelor noastre.

Lasă-te să explorezi un sanctuar al stării de bine, unde fiecare respirație devine o punte către liniște și fiecare mișcare o cale către claritate.

Prin posturile dinamice și prin respirația conștientă din Kundalini yoga, vei debloca potențialul de creștere personală profundă și claritate mentală.

Vibrațiile eterice ale Băii Gong te vor învălui, topind tensiunea și restabilind armonia minții, corpului și spiritului.

Alătură-te acestei clase pentru a liniști zgomotul minții, pentru a te reconecta cu adevarata ta esență și pentru a lăsa lumina interioară să-ți călăuzească viața prin pace și bucurie.

Journey Within: Atma Kriya Meditation Mastery

Duminică, 01 Decembrie 2024 - 16:30 - 17:45

Începe o călătorie profundă de auto-descoperire și transformare interioară alături de Yogi Ashokananda, maestrul Atma Kriya Meditation. Ghidat de expertiza sa, cufundă-te într-o practică de meditație concepută pentru a armoniza natura ta interioară și exterioară, canalizând energia și conștientizarea către interior pentru a atinge o stare de pace extatică.
Atma Kriya Meditation servește ca un canal pentru a direcționa forța vieții (prana) prin corpul tău către o conștiință superioară, utilizând puterea respirației, concentrarea blândă și conștientizarea subtilă. Prin această practică, îți oferi energia sinelui tău superior, aliniindu-te cu esența ființei tale. Experimentează beneficiile profunde ale Atma Kriya Meditation, pe măsură ce îți rafinează concentrarea și memoria, îți hrănește sistemul nervos și ameliorează afecțiuni precum depresia, anxietatea și stresul, promovând o conștientizare de sine mai profundă și iubire de sine.
Spre deosebire de practicile tradiționale de meditație, Atma Kriya Meditation te invită să pătrunzi mai adânc în străfundurile ființei tale, ancorându-te în momentul prezent și conectându-te cu esența sinelui (Atma). Pe măsură ce te adâncești în centrul ființei tale, vei descoperi liniștea, claritatea și un sentiment reînnoit de energie și vitalitate.
Permite Atma Kriya Meditation să-ți calmeze mintea, să-ți relaxeze sistemul nervos și să-ți umple viața cu vibrații pozitive și vindecătoare. Experimentează un simț al inteligenței și percepției amplificate, alături de o conexiune mai profundă cu tine însuți, cu ceilalți și cu o sursă mai mare, aliniindu-ți natura interioară și exterioară pentru a cultiva libertatea interioară și împlinirea.

Hormoni Fericiti : Yoga și Nutriție pentru Echilibrul Feminin

Duminică, 01 Decembrie 2024 - 16:30 - 17:45

Aceasta clasa de yoga si nutritie te va invata cum poti influenta intr-un mod pozitiv sanatatea ta hormonala, prin tehnici specifice practicii yoga dar si prin oferirea de informatii utile si relevante despre echilibrul hormonal feminin, pentru o viata mai echilibrata si mai implinita.
De la alimentație la mișcare și la gestionarea stresului, totul influențează echilibrul nostru hormonal.
De-a lungul acestei clase de yoga si nutritie, vom trata subiecte teoretice dar si practice precum :
* Fazele ciclului menstrual și impactul lor asupra noastră;
* Hormonii și modul în care ne afectează;
* Sindromul premenstrual și modalități de gestionare a simptomelor;
* Obiceiuri zilnice pentru o sănătate hormonală optima;
* Practicarea mișcarii adecvată pentru fiecare fază a ciclului menstrual
* Folosirea tehnicilor de relaxare pentru a gestiona stresul

Relax and unwind, un flow progresiv

Duminică, 01 Decembrie 2024 - 16:30 - 17:45

O secvență scurtă de yoga (yin yoga și hatha yoga) gândit pentru a ajuta corpul și mintea să se așeze după o succesiune de momente aglomerate și solicitante.
Acesta este un flow progresiv, ceea ce înseamnă că vom trece gradual corpul prin posturi, de la cea mai lejeră până la cea mai profundă.
Pranayama:
Dedicăm câteva minute unei practici de pranayama, menită să curețe și să pregătească în continuare corpul și mintea pentru minutele de meditație.
Meditație:
Încheiem cu momentul pentru care ne-am pregătit de fapt, cu câteva minute de meditație Anapana.

Inregistrare

Pentru informatii despre conventii

Eugenia Gheorghe

+40 727 347 761

Maria Constantin

+40 735 559 252

VA RUGAM SELECTATI METODA DE PLATA:


(citeste mai mult)

Inscrie-te acum!

Se proceseaza

Comanda dumneavoastra este in curs de procesare...
Acest lucru este posibil sa dureze cateva minute, va rugam nu inchideti fereastra din browser pana la finalizarea comenzii.

Succes!

Eroare!

Unde sunt mai multi, si forta e mai mare!

Scoala Fitness Scandinavia este mandra sa aiba alaturi cei mai buni parteneri la organizarea evenimentelor sale. Le multumim sponsorilor nostri, tuturor partenerilor si expozantilor care ne sustin in ridicarea standardelor de calitate din fitness-ul romanesc.

SPONSORI

PARTENERI MEDIA

Pentru orice intrebari, contactati-ne la unul din numerele

Eugenia Gheorghe

+40 727 347 761

Maria Constantin

+40 735 559 252

Pentru intrebari legate de parteneriate

Veronica Alexe

+40 733 591 129

Contact

Str. Putul lui Zamfir, Nr. 39,
Sector 1, Bucuresti

www.fitness-scandinavia.ro

Se proceseaza

Mesajul dumneavoastra este in curs de procesare...
Acest lucru este posibil sa dureze cateva secunde, va rugam nu inchideti fereastra din browser pana la finalizarea acestui proces.

Succes!

Mesajul a fost trimis cu succes! Va multumim ca ne-ati contactat!

Eroare!

Mesajul nu a putut fi trimis. Va rugam incercati din nou. Daca eroarea persista, contactati echipa Fitness Scandinavia

Facebook Messenger
WhatsApp