Curs Nutritie Sportiva

Acest curs are 24 credite

OK
  • Despre
  • Termeni & Conditii
  • Examen
  • Plata
  • Inscriere

28 Septembrie - 24 Noiembrie 2024 Curs online

3400 RON

Descriere

Bine ați venit la noul nostru curs de Nutriție Sportivă de vârf!
Suntem mândri să vă prezentăm o oportunitate unică de a vă transforma cunoștințele și abilitățile în domeniul nutriției sportive. Acest curs online, desfășurat pe o durată de 3 luni, este perfect adaptat pentru toți cei pasionați de sănătate, performanță și fitness.
Indiferent dacă sunteți un antrenor personal, un coach, un antrenor de sport de performanță sau doar un amator pasionat de fitness, acest curs vă va oferi o perspectivă profundă asupra nutriției sportive și a științei din spatele acesteia. Pregătirea noastră vă va oferi instrumentele esențiale pentru a vă optimiza regimul alimentar pentru a obține rezultate maxime în sala de fitness și în competițiile sportive.
inscrie-te acum!

Ce puteți aștepta de la acest curs:

1.    Expertiză în Nutriție Sportivă: Vom explora în profunzime conceptele și tehnici specifice legate de nutriția sportivă, astfel încât să puteți dezvolta planuri de alimentație personalizate pentru clienții dvs. sau pentru propria dvs. performanță sportivă.
2.    Aplicații Practice: Vom furniza studii de caz, exemple practice și strategii concrete pentru a vă ajuta să aplicați cunoștințele în mod eficient în sala de fitness sau în competiții sportive.
3.    Suplimente și Dietă: Vom analiza rolul suplimentelor în nutriția sportivă și vom învăța cum să le integrați în mod corespunzător în regimul alimentar al sportivilor.
4.    Diploma de participare: La finalul cursului, veți obține o diplomă de participare de la Asociația Specialiștilor în Fitness, Yoga și Nutriție, precum și de la școala noastră, Fitness Scandinavia.
5.    Acces Online Ușor: Cursul este live online, permițându-vă să învățați din confortul propriei case
6.    Crescând Performanța Sportivă: Pentru sportivii de performanță, acest curs vă va ajuta să vă maximizați potențialul prin optimizarea nutriției pentru performanță.
7.    Pentru Amatori și Alergători de Maratoane: Indiferent dacă sunteți un sportiv amator sau un alergător de maratoane, veți învăța cum să vă alimentați corect pentru a vă atinge obiectivele de fitness și de performanță.
Alăturați-vă nouă în această călătorie către cunoașterea profundă a nutriției sportive, indiferent de nivelul dvs. de experiență. Haideți să construim împreună un viitor mai sănătos și mai performant în lumea sportului și a fitnessului. Așteptăm cu nerăbdare să vă avem alături în acest curs captivant!

Diploma

La finalizarea cursului nostru de nutriție sportivă de 3 luni, veți primi o diplomă de participare de la școala noastră în colaborare cu Asociația SFNY (Asociația Specialiștilor în Fitness, Nutriție și Yoga).

Scopul principal al acestei asociații este de a aduce valoare adăugată instituțiilor de învățământ și absolvenților din domeniul sănătății și fitnessului.

Ce înseamnă acest lucru pentru dumneavoastră?
Participarea la cursul nostru înseamnă că vă înscrieți la un curs recunoscut de către Asociația SFNY. Asociația SFNY va adăuga credibilitate realizărilor dumneavoastră după absolvirea cursului nostru.

Taxa de examinare
Înainte de a putea fi admis la examenul final, va trebui să plătiți o taxă de examinare în valoare de 300 RON, care vă va oferi automat membru în Asociația SFNY pentru o perioadă de doi ani.

Plată pentru examen și membru SFNY
Asociația Specialiștilor în Fitness, Nutriție și Yoga
Cont RON: RO17INGB0000999913823105

Plata

Pretul pentru acest curs este de: 3400.00 RON
Plata poate fi efectuata prin card de credit, transfer bancar, cash sau prin Pay Pal.

  • Rata 1: 1900 RON - la înregistrarea la curs
  • Rata 2: 1800 RON - înainte de a doua sesiune

Termeni & Conditii

ÎNREGISTRAREA DUMNEAVOASTRĂ LA ACEST CURS ESTE OBLIGATORIE ODATĂ CU EFECTUAREA PLĂȚII.

Aveți 5 zile pentru a plăti prețul cursului pentru a vă păstra locul în cursul pe care l-ați ales. Prețul înregistrării nu este rambursabil, cu excepția cazului de boală sau accidentare. În acest caz, vom solicita un certificat medical de la un medic autorizat. Ultima zi de anulare în caz de boală sau accidentare este cu 14 zile înainte de începerea cursului. După aceea, prețul cursului nu este rambursabil.

În cazul bolii sau accidentării în timpul cursului sau înainte de acesta, nu veți primi rambursare, dar vi se va oferi posibilitatea de a urma cursul la o altă ocazie potrivită, cum ar fi următoarea: în cazul accidentării, vă vom putea programa într-un alt curs/eveniment într-un termen maxim de 6 luni; în cazul sarcinii, vă vom putea programa într-un alt curs/eveniment într-un termen maxim de un an și jumătate. Vom solicita un certificat medical de la un medic autorizat care să confirme boala sau accidentarea dumneavoastră.

Nu ne vom asuma responsabilitatea pentru orice boală sau accidentare survenită în timpul cursului.

Este necesar să fiți în formă și sănătoși pentru a participa la cursul nostru. Înregistrarea dumneavoastră la acest curs este consimțământul nostru la cerințele noastre. Înregistrarea dumneavoastră la acest curs este, de asemenea, asigurarea că sunteți în formă și sănătoși pentru a participa la cursul nostru și că sunteți de acord că nu ne vom asuma responsabilitatea pentru orice boală sau accidentare survenită în timpul cursului.

Ne rezervăm dreptul de a schimba conținutul, orele, datele, locația și profesorii acestui curs.

Vă rugăm să respectați regulile și regulamentele noastre pe durata întregii perioade a cursului.

Sistemul de examinare

Examinarea va consta într-un examen teoretic la sfârșitul cursului și evaluări care vor fi efectuate atât pe parcursul cât și la sfârșitul cursului de pregătire.

Temele pentru acasă vor fi atribuite de la o sesiune de educație la alta, iar modul în care le realizați va determina cât de bine vă descurcați în rezultatul examenului final.

Plata

Pretul cursului: 3400.00 RON

Metode de plata acceptate:
Cash, direct la sediu
Transfer bancar
Online prin card debit/credit Visa & Mastercard
Online prin PayPal

  • Rata 1: 1900 RON - la înregistrarea la curs
  • Rata 2: 1800 RON - înainte de a doua sesiune
Inscrie-te acum!

Inscriere

Pentru informatii despre cursuri

Eugenia Gheorghe

+40 727 347 761

Maria Constantin

+40 735 559 252

VA RUGAM SELECTATI METODA DE PLATA:

Datele dvs. personale vor fi utilizate pentru inscrierea dvs. la curs, pentru a vă îmbunătăți experiența pe acest site și pentru alte scopuri descrise în politica de confidențialitate

(citeste mai mult)

Inscriere

Se proceseaza

Comanda dumneavoastra este in curs de procesare...
Acest lucru este posibil sa dureze cateva minute, va rugam nu inchideti fereastra din browser pana la finalizarea comenzii.

Succes!

Eroare!

Inregistreaza-te la

8 - 23 Iunie 2024 / Bucuresti

Curs Personal Trainer (Nivel 2) Bucuresti

Acest curs are 12 credite

Descoperă Oportunitățile Într-o Carieră în Fitness!

Scoala Fitness Scandinavia îți deschide ușa către o carieră de succes în domeniul fitnessului! Absolvenții facultăților de sport și instructorii fitness sunt invitați să se alăture Cursului Personal Trainer (Nivel 2), un program structurat pentru a-ți dezvolta abilitățile în trei categorii fundamentale:

1. Antrenament pentru Performanțe Sportive: Explorează secretele maximizării performanței atletice și obține cunoștințele necesare pentru a lucra cu sportivi de top.

2. Rezistență și Creșterea Nivelului Fitness pentru Diverse Categorii de Populație: Învață tehnici avansate pentru a ajuta persoanele de toate vârstele și condițiile fizice să-și atingă obiectivele de fitness și să trăiască o viață sănătoasă.

3. Afacerea în Domeniul Antrenamentului Personal: Descoperă cum să-ți transformi pasiunea pentru fitness într-o afacere profitabilă și durabilă, obținând competențele necesare pentru a-ți dezvolta propria afacere de succes.

Acest curs este creat pentru a îmbogăți cunoștințele și abilitățile instructorilor de fitness și pentru a le oferi posibilități concrete de dezvoltare în carieră. Alătură-te nouă și pregătește-te să-ți urmezi pasiunea și să faci din fitness o profesie de succes!
detalii
7 Septembrie 2024 - 2 Martie 2025

CURS NUTRITIE GENERALA

Acest curs are 24 credite

Noul curs de Nutritie Generala este conceput pentru a satisface nevoile actuale ale pietei si pentru a oferi pasionatilor in nutritie si stil de viata sanatos posibilitatea de a isi dezvolta pasiunea. Este un curs dedicat celor pasionati de nutritie sau specialisti deja in fitness sau sport care doresc sa isi extinda cunostintele intr-un domeniu adiacent.
detalii
27 Septembrie - 14 Noiembrie 2024 / Constanta

Curs PILATES MAT INTERNATIONAL EDUCATION™ Constanta

Acest curs are 24 credite

Scoala Fitness Scandinavia va invita la cursul PILATES INTERNATIONAL EDUCATION ™. Programul a fost creat de maestrul international de fitness din Italia, director general si fondatorul Asociatiei de Fitness din Italia (IFA) - Stefano Crocetta si adus de catre noi in Romania.
detalii
mai multe evenimente