Yoga Festival Romania, 19-20 Noiembrie 2016

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Emanuel Vetro

Italia

Emanuel Vetro s-a născut în Palermo pe 07.12.1979. El a avut o pasiune pentru artele umaniste aratand abilitățilesale muzicale și artistice deosebite.  Precum copil, a fost foarte interesat în a face sport, practicand diferite discipline competitive de succes cum ar fi inot si arte martiale. După aceea, a experimentat partea de fitness si culturism si a câștigat o certificare ca antrenor personal la cele mai bune scoli: FIF (Federatia Italiana de Fitness), MSP (Movimento Popolare Sportivo) și CONI (Comitato OlimpicoNazionale Italiano).
In timpul vacantei sale de studiu în California, a luat legătura cu cei mai cunoscuți profesori: Rodney Yee și Brian Kest. În 2005 a început să se specializeze in Power Yoga (formă dinamică și energică pentru Hathayoga), în Covatech Pilates și, mai târziu, în Yogi-lează (sinergia între Yoga și Pilates), angajandu-se  într-o varietate de domenii de la coaching-ul la terapia fizica. După ce a luat parte la cursuri de perfecționare anuale, a colaborat la evenimente, etape, convenții și master-class-uri, cu cele mai importante școli naționale și internaționale de formare don țări diferite, cum ar fi Spania, Republica Ceha., Turcia, Grecia, Rusia, Lituania, Germania si Marea Britanie .

Clase / Seminarii

Power Yoga

Sambata, 19 Noiembrie - 12:00 - 13:15

Această clasă este o interpretare de yoga la nivel fizic, o clasa viguroasa,  în care flexibilitatea , forța, echilibrul și rezistența sunt principii esențiale. Respirația este strict sincronizata cu mișcarea. O formare de stimulare care crește tonusul corpului și sporește capacitatea de concentrare, reducand stresul. Acesta este motivul pentru care mulți sportivi au ales această metodă pentru a îmbunătăți performanța și echilibrul lor fizic

Power yoga flow

Duminica, 20 Noiembrie - 18:00 - 19:15

Prin excelenta, aceasta clasa este o interpretare dinamică pentru Yoga.. Este o provocare fizică și cardiovasculară, în cazul în care energia curge dintr-o secvență de asane legate între ele cu o tranziție dinamică specială . Cueing-ul este reprezentat de  mișcarile și expresiile corpului. Este o clasa in care se simte, nu se vorbeste!
Facebook Messenger
WhatsApp