Yoga Festival Romania, 02-03 December 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

DORA DINU

Romania

Dora Dinu
www.facebook.com/DoraDinuPhD/
www.doradinu.com
Kundalini Yoga teacher in certificare KRI, E-RYT 500- Profesor Yoga experimentat.

Dora lucreaza cu copiii si adultii de peste 37 de ani. A invatat yoga in India in doua mari centre spirituale, Mysore si Rishikesh. A studiat Yoga ca terapie cu doi dintre cei mai buni terapeuti yoga si Ayurveda din lume: Ganesh Mohan/Svastha Yoga in traditia Krishnamacharya si Indu Arora/YogSadhna..A studiat cu Guru Rattana si se pregateste cu Kundalini Research Institute, singura institutie din lume abilitata sa certifice Kundalini Yoga as taught by Yogi Bhajan. Studiaza psihologia si se pregateste sa devina psihoterapeut.

Pe Dora o gasiti pe blogul ei www.doradinu.com, unde provoaca mintile si incalzeste inimile cu articole din zona Psihologie/ Dezvoltare personala/ Yoga/ Spiritualitate. In timpul liber organizeaza retreaturi spirituale in tara si in India. Ii place sa citeasca, sa scrie, sa gradinareasca, sa cante si sa priveasca viata cu veselie ☺ Este recunoscatoare pentru fiecare zi, asa cum vine de la viata!

Clase / Seminarii

Full moon Kundalini Yoga

Duminica, 3 Decembrie - 13:30 - 14:45

Full moon Kundalini Yoga. As taught by Yogi Bhajan.

Luna plină este o perioadă cu cele mai înalte niveluri de energie. Putem folosi această energie puternică cu ajutorul tehnicilor si meditatiilor Kundalini Yoga. Va puteti reconstrui transformându-vă corpul mental, emoțional și fizic, de la vibrații reduse (frică, furie sau confuzie) la o vibrație ridicată (claritate, conștiință și fericire).

Vom sărbători împreună Luna plină la Festivalul Yoga cu o Kryia speciala pentru acest eveniment (așa cum a fost transmisa de Yogi Bhajan). Veți elibera stresul, lucrand cu corpurile fizice, emoționale și energetice și deschizând blocajele din centrul inimii.

Luna plină are puterea de a vă ajuta să vă deschideți chakra inimii și să vă iubiți necondiționat. Puteti astfel să vă vindecați pe voi înșivă și pe ceilalți la un nivel sub-celular profund.

Va sugeram sa va acoperiti capul si sa purtati o tinuta alba, comoda. Luati paturica sau un sal mai gros pentru relaxarea finala.


♥ Dora Dinu
www.facebook.com/DoraDinuPhD/
www.doradinu.com
Kundalini Yoga instructor in certificare KRI, E-RYT 500- Profesor Yoga experimentat. Consilier si Art Terapeut. In formare pentrua deveni Psiholog si Psihoterapeut
Facebook Messenger
WhatsApp