Yoga Festival Romania, a 3-a editie

COUNT-DOWN pana la inceputul festivalului

Ana Popescu

Romania

Yoga Terapeut , Maestru în terapia prin sunet & Actriță
Fondatoare  Pawan.World
www.pawan.world


Profesor de yoga, expertă în terapia prin sunet, având peste 4000 de ore de studiu, practică și certificări, Ana predă Kundalini Yoga as taught by Yogi Bhajan, Hatha Yoga, Khalsa Way Prenatal Yoga, Gong Bath Sound Healing, Mindfulness și diverse tehnici de respirație și meditație.

Studiul și practicarea Kundalini Yoga au purtat-o în Hawaii, Lisabona, Londra, Roma și Amsterdam, unde a predat și a lucrat cu oameni din întreaga lume.

Dintre profesorii de top la nivel mondial cu care Ana a studiat și de la care s-a inspirat fac parte: Guru Dharam, Mahankirn Kaur Khalsa, Dr. Joe Dispenza, Dr. Jeffrey Thompson, Deborah Coehn, Gurmukh Kaur Khalsa, Amanbir Joe Singh, Don Conreaux, Mooji, Angelo & Katia Surinder, Guru Dev și Gurumarka Khalsa.

În 2017, ghidată de profesori și de propria ei busolă interioară, Ana și-a urmat misiunea și vocația pentru această practică și s-a întors în România, deschizând Pawan Studio of Yoga & Sound Healing care în anul 2020 s-a transformat în spațiul virtual prin Pawan.World, platforma ce oferă o varietate de clase, tehnici și practici de dezvoltare personală.

Pentru Ana, impărtășirea acestei înțelepciuni străvechi exprimă credința ei adâncă în puterea acestor tehnici și este o expresie a recunoștinței pentru propria libertate și transformare. Sat Nam Rasayan, terapia prin sunet și Kundalini Therapy Medicine sunt cele mai îndrăgite tehnici pe care le aplică și lucrează cu studentii ei, atât în clase deschise cât și în conferinte.

Funky și plină de energie, Ana este este un profesor de yoga atipic. Ea locuieste atat in Olanda cat si in Romania, își continuă dezvoltarea profesională și, în prezent, studiază Medicină Chineză la Amsterdam. Nu a abandonat pasiunea pentru teatru și film, dansează, predă terapia prin sunet, studiază și călătorește în întreaga lume organizând conferințe de yoga și sesiuni de public speaking & coaching pentru artisti.

Bucuria, recunoștința și afectiunea mea se îndreaptă către toți profesorii mei care m-au ghidat pe calea propriei mele cautari și m-au invatat cum să-mi îmbrățișez într-un mod plin de grație sinele mai înalt, cum să rămân pe calea conștientizării și cum să fiu un ghid pentru cei care au nevoie de unul.
Sunt pe deplin dedicată împărtășirii lucrurilor pe care le-am învățat și a tehnologiei transformaționale a Kundalini Yoga în scopul progresului tău și al umanității în ansamblu.
Ana

Pace, lumină și iubire,
Ana Popescu - Prem Shaki Kaur

Clase / Seminarii

Introduction in Kundalini yoga as taught by Yogi Bhajan

Sambata, 30 Noiembrie - 15:00 - 16:15

Meditație, frecvență și Gong bath

O introducere scurtă și eficientă în kundalini yoga, yoga conștientizării ... principiile de bază ale meditației kundalini yoga, mantrele și vindecarea sunetului.

"Trebuie să vă dezvoltați mintea prin meditație pentru a vă da pozitiv, astfel încât prin propriul har și conștiință să puteți găsi neutrul acestuia. În acest fel, puteți ajunge la dimensiunile subtile, rafinate și spirituale ale vieții și ale relațiilor voastre .“ Yogi Bhajan

Ca o busolă, kundalini kriya ne ghidează prin povestile noastre interioare, hărțile minții, durerea fizică și emoțională, curățarea
subteranul de gunoi și devenind mai ușor, conștient, neutru, cu un zâmbet strălucitor.

Bucurați-vă de o clasă prietenoasă care explorează barierele mintale prin conștientizarea controlului corpului, meditațiile active, scandarea mantrei și închiderea cu o baie subțire de gong pentru a calma sistemul nervos.
O minte ascuțită și concentrată duce la capacitatea de a vă controla viața, de a vă urmări obiectivele și de a vă dezvolta și de a vă distra mult mai puțin în mediul înconjurător.


"Dacă putem stăpâni folosirea și conducerea minții, ne putem bucura de această lume și putem trăi în mod sincer, grațios și prosper"
Yogi Bhajan
Facebook Messenger
WhatsApp