Veronica Alexe

Romania

Fondator Fitness Scandinavia

Veronica Miona, Brand Manager si coordonator al Scolii Fitness Scandinavia, reprezinta partea feminina din cuplul fondator al acestei institutii dedicate expertizei in sport, nutritie si viata sanatoasa inca din 2009.
Acum mai bine de 10 ani, intalnirea sa cu Richmond Bachia a rezultat nu doar intr-un parteneriat de viata, cei doi dezvoltand o relatie romantica si devenind impreuna parinti, ci a dat nastere si acestei Scoli pentru educatie fizica si mentala atat de necesara in peisajul romanesc.
In timp ce Richmond venea cu un know-how international indelungat in domeniul fitnessului, Veronica a avut ocazia sa-si onoreze, pe de o parte, traditia familiei sportive in care s-a nascut, a copilarit si s-a format (cu tatal campion la lupte greco-romane si mama lucratoare la Federatia de Fotbal), dar si sa-si puna in aplicare abilitatile de management si marketing antrenate in cadrul Academiei de Studii Economice (ASE) din Bucuresti, pe de alta.
Desi nu se afla la prima sa incercare de a pune pe roate si de-a administra un business profitabil – spiritul de antreprenor al Veronicai s-a materializat prima oara la 21 de ani, prin mica Galerie de Arta pe care si-a deschis-o, iar mai apoi printr-un magazin de lumini si o agentie de design interior pe care le-a detinut si coordonat pana acum 4 ani –, Scoala Fitness Scandinavia este locul unde mostenirea de familie, abilitatile personale si pasiunea pentru o viata sanatoasa se combina pentru a desavarsi misiunea ei profesionala si sufleteasca.
Mama a doi copii, partenera de nadejde, coordonatoare administrativa si, mai nou, profesor formator de yoga – la cei 39 de ani ai sai, Veronica Miona este una dintre acele femei active si pline de energie care jongleaza cu toate aceste roluri mereu optimista, increzatoare si cu zambetul pe buze, fie ca manageriaza partea de vanzari si publicitate din spatele biroului, fie ca indruma in sala viitori antrenori instruiti in cadrul Scolii Fitness Scandinavia.


Parteneri
Fitness Scandinavia

Inregistreaza-te la

27 Septembrie - 14 Noiembrie 2024 / Constanta

Curs PILATES MAT INTERNATIONAL EDUCATION™ Constanta

Acest curs are 24 credite

Scoala Fitness Scandinavia va invita la cursul PILATES INTERNATIONAL EDUCATION ™. Programul a fost creat de maestrul international de fitness din Italia, director general si fondatorul Asociatiei de Fitness din Italia (IFA) - Stefano Crocetta si adus de catre noi in Romania.
detalii
28 Septembrie - 24 Noiembrie 2024

Curs Nutritie Sportiva

Acest curs are 24 credite

Bine ați venit la noul nostru curs de Nutriție Sportivă de vârf!
Suntem mândri să vă prezentăm o oportunitate unică de a vă transforma cunoștințele și abilitățile în domeniul nutriției sportive. Acest curs online, desfășurat pe o durată de 3 luni, este perfect adaptat pentru toți cei pasionați de sănătate, performanță și fitness.
Indiferent dacă sunteți un antrenor personal, un coach, un antrenor de sport de performanță sau doar un amator pasionat de fitness, acest curs vă va oferi o perspectivă profundă asupra nutriției sportive și a științei din spatele acesteia. Pregătirea noastră vă va oferi instrumentele esențiale pentru a vă optimiza regimul alimentar pentru a obține rezultate maxime în sala de fitness și în competițiile sportive.
detalii
29 Iunie 2024 - 19 Ianuarie 2025 / Bucuresti

Curs Calificare Instructor Fitness

Acest curs are 24 credite

Începe o călătorie transformatoare de 8 luni în cadrul cursului nostru cuprinzător pentru instructori de fitness, unde știința se întâlnește cu mișcarea. Aprofundează cunoștințele despre corpul uman prin studii ample în anatomie, fiziologie și biomecanică. Stăpânește arta nutriției pentru a alimenta atât pasiunea ta, cât și potențialul clienților tăi.

Îmbogățește-ți competențele în antrenamentul personal, ajustându-ți abilitățile de comunicare pentru a inspira și ghida pe alții în călătoria lor fitness.
Adâncește-te în teoriile antrenamentului și periodizării, creând antrenamente strategice și eficiente.

Devino maestru în dinamica antrenamentului în grup, orchestrând sesiuni care unesc și motivează. Învață secretele auto-promovării și marketingului, asigurându-te că drumul tău către succes este la fel de convingător ca antrenamentele tale.

Crează programe de antrenament transformatoare, amestecând cu înțelepciune știința și creativitatea. Descoperă lumea antrenamentului pentru hipertrofie, sculptând corpuri cu precizie și scop. Acest curs nu este doar despre fitness; este despre stăpânirea științei din spatele mișcării, împuternicindu-te să formezi vieți și corpuri cu încredere.
Ești pregătit să redefinești noțiunea de fitness?
detalii
mai multe evenimente
Facebook Messenger
WhatsApp