Curs Consultant Nutritie Generala

Acest curs are 24 credite

OK
 • Despre
 • Termeni & Conditii
 • Examen
 • Plata
 • Inscriere

7 Septembrie 2024 - 2 Martie 2025 Curs online

4300 RON
5300 RON

Descriere

Noul curs de Nutritie Generala este conceput pentru a satisface nevoile actuale ale pietei si pentru a oferi pasionatilor in nutritie si stil de viata sanatos posibilitatea de a isi dezvolta pasiunea. Este un curs dedicat celor pasionati de nutritie sau specialisti deja in fitness sau sport care doresc sa isi extinda cunostintele intr-un domeniu adiacent.
Bine ați venit la noul curs de Nutriție Generala, o oportunitate excepțională pentru toți cei pasionați de nutriție și stil de viață sănătos. Acest curs vă oferă posibilitatea de a vă dezvolta pasiunea pentru nutriție. Indiferent dacă aveți studii medii sau sunteți deja specialiști în fitness sau sport, acest curs vă va oferi cunoștințele și instrumentele necesare pentru a vă deschide noi orizonturi.

Alegerea alimentelor corecte și adoptarea unui stil de viață sănătos au devenit o tendință globală. Pentru a răspunde acestei cereri crescânde în industrie, Școala Fitness Scandinavia vă invită să vă înscrieți la cursul de Nutriție Generala, susținut în colaborare cu unii dintre cei mai respectați profesori în domeniul nutriției și gastrotehniei, inclusiv nume precum Codruța Gabriela Nedelea, Gabriela Niculae, Adela Varzaru, Patrice Puca și Gabriela Berechet.

După absolvirea celor 7 luni de curs, veți obține informatii pretioase si relevante in Nutriție.

Cursul de Nutriție Generala este un curs complex, elaborat de experți recunoscuți în domeniu precum Dna Dr. Antoaneta Cretu, Dna Dr. Anca Popescu, Gabriela Berechet (doctor în științele ingineriei și auditor de calitate HACCP) și Gabriela Nedelea (nutritionist).
Pe parcursul celor 7 luni, veți participa la 14 sesiuni de 8 ore fiecare, desfășurate în weekenduri, cu prezență obligatorie.
Cele 7 module se desfășoară la aproximativ o lună distanță între ele și combină teoria cu aspecte practice. Partea practică a cursului include teme de acasă, proiecte prezentate și sesiuni de voluntariat.

În timpul cursului, nu se vor organiza sesiuni individuale de gătit, iar trainerii nu vor participa alături de participanți la eventualele activități desfășurate în calitate de voluntari. Evaluarea segmentului practic al cursului va fi realizată prin teste, teme și proiecte.


Vă rugăm să rețineți că acest curs este unul non-formal si nu trebuie confundat cu calificarea de Tehnician Nutriționist, Medic Specialist în Diabet Nutriție și Boli Metabolice sau Dietetician/Nutriționist, fiecare având cerințe și calificări distincte. Acest curs nu este acreditat de Ministerul Muncii

Pentru mai multe informații despre curs și condițiile de înscriere, vă invităm să ne contactați.
inscrie-te acum!

DIPLOME DE PARTICIPARE

Asociația Specialiștilor în Fitness, Nutriție și Yoga (asociația SFNY) Fitness Scandinavia este membru al asociației SFNY (Asociația Specialiștilor în Fitness, Nutriție și Yoga). Obiectivul principal al acestei asociații este de a aduce valoare adăugată instituțiilor de învățământ și absolvenților în domeniul sănătății și educației fitness.

Ce înseamnă acest lucru pentru tine?
Participarea la cursul nostru înseamnă că urmezi un curs recunoscut de asociația SFNY. Asociația SFNY va aduce o credibilitate suplimentară realizărilor tale după absolvirea cursului nostru.

Taxa de examinare
Înainte de a putea fi admis la examenul final, va trebui să plătești o taxă de examinare în valoare de 300 RON, care îți va oferi automat și calitatea de membru în asociația SFNY, valabilă timp de doi ani.

Plata pentru examen și membru SFNY
Asociația Specialiștilor în Fitness, Nutriție și Yoga
Cont RON: RO17INGB0000999913823105

Diplomele de participare
După finalizarea cu succes a cursului, vei primi două diplome de participare diferite: o diplomă de participare din partea Școlii Fitness Scandinavia și o altă diplomă de participare din partea asociației SFNY.
Diplomele nu sunt diplome de calificare si nu sunt recunoscute de Ministerul Muncii din Romania.

Plata

Pretul pentru acest curs este de: 4300.00 RON
Plata poate fi efectuata prin card de credit, transfer bancar, cash sau prin Pay Pal.

 • Rata 1: 1800 RON - Când vă înregistraţi pentru curs
 • Rata 2: 1400 RON - De achitat cu minim 2 luni inainte de inceperea cursului
 • Rata 3: 1400 RON - De achitat cu minim o luna inainte de inceperea cursului

Termeni & Conditii

ODATA INREGISTRAT, CURSANTUL SE OBLIGA SA PARTICIPE

Aveti la dispozitie 5 zile pentru a achita pretul cursului ca sa va puteti asigura locul. Taxa de participare nu este returnabila, exceptie facand cazurile de boala. In aceste cazuri solicitam un certificat medical eliberat de un medic competent. Ultima zi in care participarea poate fi anulata in caz de boala este cu 14 zile inainte de inceperea cursului. Dupa acest termen, taxa de participare este nereturnabila.

In cazul aparitiei unei boli sau afectiuni pe parcursul cursului sau pana la inceperea cursului, taxa nu va va fi returnata dar vi se va oferi posibilitatea de a participa la un alt curs dupa cum urmeaza: in cazul unei afectiuni va vom putea reprograma la un alt curs/ eveniment intr-o perioada de maxim 6 luni; in cazul sarcinii va vom putea reprograma la un alt curs/ eveniment intr-o perioada de maximum un an si jumatate. In acest caz solicitam un certificat medical eliberat de un medic competent care sa ateste situatia medicala.

Nu ne facem responsabili in nici un fel de boala sau afectiune aparuta in timpul cursului.

Va recomandam ca pentru inscrierea la curs sa fiti in forma si sa aveti o stare generala a sanatatii buna. Prin inscrierea dvs. la curs va exprimati acordul privind recomandarea noastra si confirmati faptul ca sunteti apti din punct de vedere fizic si al sanatatii pentru a participa la curs si ca sunteti de acord cu faptul ca nu ne facem responsabili de nici o boala sau afectiune pe care ati putea sa o dobanditi in timpul cursului.

Ne rezervam dreptul de a schimba continutul, orele, datele, locatia si profesorii acestui curs.

Va rugam sa respectati regulile si regulamentul pe parcursul intregii durate a cursului.

Sistemul de examinare

Durata cursului se întinde pe 7 luni în care veți obține informatii pretioase, relevante și practice in domeniul nutriției.
Pe parcursul celor 7 luni, veți participa la 14 sesiuni on-line, live de 8 ore fiecare, împărțit in 7 module desfășurate în weekenduri, cu prezență obligatorie, conform calendarului care va fi comunicat în prealabil.
Fiecare din cele 7 module lunare combină teoria cu aspecte practice. Partea practică a cursului include teme pentru acasă, proiecte prezentate și sesiuni de voluntariat. Pe lângă sesiunile online vor fi parcurse un numar de ore de studiu individual și dedicat elaborării proiectelor finale, care vor sedimenta și contribui la însușirea pe deplin a cunoștințelor acumulate pe parcursul perioadei de studiu.

Evaluarea segmentului practic al cursului va fi realizată prin teste, teme și proiecte.

Prin înscrierea la acest curs, ați luat la cunoștință  că există un proces propriu de examinare al Fitness Scandinavia srl care are loc în ultima zi a cursului și că participarea la examenul cu Comisia de Examinare (comisie ce este formată din reprezentanti din cadrul FITNESS SCANDINAVIA SRL), este condiționată de promovarea testelor, a predării temelor, a efectuării stagiului de practică și o lucrare tip studiu de caz. Invitația pentru participarea la acest examen va depinde de prestația individuală a Beneficiarului în cadrul proiectelor, a temelor și a testelor date pe parcursul celor 7 luni de curs.

De asemenea, prin înscriere sunteți de acord că în vederea susținerii examenului aveți acces la  maximum 3 sesiuni de a fi evaluat, după cum urmează:

-la finalul cursului, moment in care evaluarea este gratuitĂ;
-la finalul altor cursuri, în decurs de un an de zile de la incheierea cursului la care s-a participat, achitând 300 RON, taxa de evaluare/reevaluare.

La examenul final vor lua parte doar cursantii care au parcurs întreaga program de curs.
Atat examenul teoretic, cat si cel practic, se vor sustine in aceasi zi in format on-line.

Data examenului final va fi adusa la cunostinta cursantilor cu minim 14 zile inainte.
Nu pot participa la examenul final acei cursanți care nu au dosarul completat cu 14 zile inainte de examen, care nu au taxele achitate la zi sau care nu au rezolvat proiectele si temele intermediare obligatorii.

În urma examenului, se vor elibera  2 diplome, respectiv de participare la acest curs și diploma din partea Asociației SFNY (Asociația Specialiștilor în Fitness, Nutriție și Yoga).

Parteneriatul cu Asociația Specialiștilor în Fitness, Nutriție și Yoga (asociația SFNY) are ca scop menținerea unui standard înalt în actul de educație și predare în domeniul nutriției și sportului, obiectivul principal al acestei asociații este de a aduce valoare adăugată instituțiilor de învățământ și absolvenților în domeniul sănătății și educației fitness. Mai multe detalii despre asociație aici:

https://sfny.ro/

Taxa de examinare

Suplimentar față de costul cursului, înainte de a putea fi admis la examenul final, se va achita o taxă de examinare în valoare de 300 RON, care îți va oferi automat și calitatea de membru în asociația SFNY, valabilă timp de doi ani.

Plata pentru examen și membru SFNY
Asociația Specialiștilor în Fitness, Nutriție și Yoga
Cont RON: RO17INGB0000999913823105

Ce documente veți primi în urma absolvirii examenului de mai sus:

În urma promovării examenului de verificare a conținutului și practicilor predate,  vei primi două diplome de participare diferite:

-    o diplomă de participare din partea Școlii Fitness Scandinavia și
-    o altă diplomă de participare din partea asociației SFNY.

Diplomele mai sus menționate nu sunt diplome de calificare și nu sunt recunoscute de Ministerul Muncii sau de Ministerul Educației.

Plata

Pretul cursului: 4300.00 RON

Metode de plata acceptate:
Cash, direct la sediu
Transfer bancar
Online prin card debit/credit Visa & Mastercard
Online prin PayPal

 • Rata 1: 1800 RON - Când vă înregistraţi pentru curs
 • Rata 2: 1400 RON - De achitat cu minim 2 luni inainte de inceperea cursului
 • Rata 3: 1400 RON - De achitat cu minim o luna inainte de inceperea cursului
Inscrie-te acum!

Inscriere

Pentru informatii despre cursuri

Eugenia Gheorghe

+40 727 347 761

Maria Constantin

+40 735 559 252

VA RUGAM SELECTATI METODA DE PLATA:

Datele dvs. personale vor fi utilizate pentru inscrierea dvs. la curs, pentru a vă îmbunătăți experiența pe acest site și pentru alte scopuri descrise în politica de confidențialitate

(citeste mai mult)

Inscriere

Se proceseaza

Comanda dumneavoastra este in curs de procesare...
Acest lucru este posibil sa dureze cateva minute, va rugam nu inchideti fereastra din browser pana la finalizarea comenzii.

Succes!

Eroare!

Inregistreaza-te la

30 Noiembrie - 1 Decembrie 2024 / Bucuresti

Yoga Festival Romania, a 6-a editie

Aceasta conventie are 6 credite

Invitam toti iubitorii de Yoga sa participe si sa se antreneze impreuna in Romania la unul dintre cele mai apreciate evenimente;

Vor veni unii dintre cei mai cunoscuti profesori de yoga si vei avea sansa sa incerci noile lor concepte;

Nu e necesar sa fii profesor de Yoga pentru a participa. Este nevoie doar sa fii open minded si sa ai o atitudine pozitiva;
detalii
7 Septembrie 2024 - 2 Martie 2025

CURS NUTRITIE GENERALA

Acest curs are 24 credite

Noul curs de Nutritie Generala este conceput pentru a satisface nevoile actuale ale pietei si pentru a oferi pasionatilor in nutritie si stil de viata sanatos posibilitatea de a isi dezvolta pasiunea. Este un curs dedicat celor pasionati de nutritie sau specialisti deja in fitness sau sport care doresc sa isi extinda cunostintele intr-un domeniu adiacent.
detalii
13 Septembrie 2024 - 6 Martie 2025 / Bucuresti

Curs profesor Yoga (TTC 200 ore acreditat Yoga Alliance), Indian Yoga Academy™ ( RYS) Bucuresti

Acest curs are 24 credite

Indian Yoga este specializata in toate aspectele  legate de yoga, in special in ceea ce priveste  educatia in yoga. Indian Yoga Academy a fost contruita pe fundamentul nevoii sincere  de a extinde practica autentica yoga catre partea vestica a lumii intr-o maniera stucturata si comprehensiva  acestei zone.
detalii
mai multe evenimente