Yoga Festival Romania, 19-20 Noiembrie 2016

COUNT-DOWN pana la inceputul festivalului

Let's do YOGA together!

Va invitam pe 19-20 Noiembrie la cel mai frumos festival de Yoga din Romania!

Ne-au confirmat prezenta instructori de Yoga Internationali si nationali, vom avea o expozitie si multe alte surprize.

Gazda evenimentului: Hotel Ramada Plaza.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la numerele: + 40 735559251 sau + 40 727347761. Join now!
Vezi program

Locatie festival

Hotel Ramada,
Bld Poligrafiei nr 3-5, Sector 1, Bucuresti, Romania 013704

Orele evenimentului

Sambata (09.00 - 19.15)

Duminica (09.00 - 19.15)

Pret

300.00 RON(TVA inclus)

Inregistrare

SPONSORI

PARTENERI DE ORGANIZARE

EXPOZANTI

PARTENERI MEDIA

SALI FITNESS PARTENERE

Program

SELECTIE CLASE / SEMINARII

Va rugam bifati clasele / seminariile la care doriti sa participati.

Puteti alege doar 1 clasa / seminar pentru acelasi interval.

Sâmbătă, 19 Noiembrie 2016

HALL 1 (Yoga)

HALL 2 (Yoga/Pilates)

HALL 3 (Yoga/Seminar)

SALA 5 (RAMADA)

09:00
10:15
Detalii Detalii
10:30
11:45
Detalii Detalii Detalii
12:00
13:15
Detalii Detalii Detalii
13:30
14:45
Detalii Detalii Detalii
15:00
16:15
Detalii Detalii Detalii
16:30
17:45
Detalii Detalii Detalii
18:00
19:15
Detalii Detalii Detalii

Power Yoga

Sâmbătă, 19 Noiembrie 2016 - 09:00 - 10:15

O clasa potrivita atat pentru incepatori, cat si pentru avansati, care pune accent pe variatii ale posturilor, vinyasa dinamic, posturi de echilibru si o usoara parte de forta. Este o clasa bazata pe sistemul Ashtanga din Hatha Yoga. Putina experienta in Yoga poate fi un beneficiu, dar nu este obligatoriu, intrucat Beko ofera explicatii si modificari in timpul clasei, totul pentru a avea parte de o experienta de neuitat pentru trup si suflet.

Ashtanga Yoga

Sâmbătă, 19 Noiembrie 2016 - 09:00 - 10:15

Ashtanga yoga inseamna yoga celor 8 ramuri. Astou inseamna 8, iar anga ramura. Conform tratatului “Yoga Sutra” a lui Patanjali cele 8 ramuri ale sistemului yoga sunt: yama, niyama, asana, pranayama, pratyahara, dharana, dhyana, samadhi. Cand vorbim de practica Ashtanga yoga includem toate aceste ramuri, iar rezultatul va duce la indepartarea impuritatilor fizice si mentale, impuritati care ne impiedica sa realizam care este adevarata noastra natura
Practica începe cu ce este tangibil, adică cu exteriorul, accentul fiind pus pe primele 4 ramuri: yama, niyama, asana și pranayama. Acestea se referă la modul în care ne manifestăm în lume prin yama și niyama, controlul asupra corpului prin asana și controlul respirației prin pranayama.  

Ashtanga yoga are 6 serii de posturi. Fiecare serie constă într-o înșiruire de posturi / asane care sunt foarte benefice și terapeutice atunci când sunt practicate corect.
Prima serie numită Yoga Chikitsa = yoga terapeutică este considerată fundamentul întregii practici, toate celelalte serii fiind construite ulterior pe baza ei.

De ce se numește yoga terapeutică? Pentru că are un puternic efect de purificare/detoxifiere și apoi vindecare asupra întregului corp. Fiecare postură/asana în parte are un efect specific și pregătește corpul pentru posturile următoare. De aceea e important să practicăm aceste asane în ordinea prestabilită.

Specificul practicii Ashtanga yoga constă în metoda tristhana (tri înseamnă trei, iar sthana stabilitate), adică stabilizarea în 3 acțiuni: respirație, postură și punct focal. Metoda corectă este atunci când practicăm toate cele trei acțiuni simultan.

O altă componentă specifică școlii Ashtanga este vinyasa, un sistem de coordonare al mișcării cu respirația; legatura dintre posturi se face printr-o secvență de mișcări sincronizate pe respirație.

Un alt element prezent și important în practica este dezvoltarea unor “sigilii” energetice numite bandhas (a lega, a conserva, a redirecționa); ele implică anumite ajustări musculare care ajută la păstrarea sau redirecționarea energiei, prana, în corp.

Pe parcursul clasei punem accentul pe fluidizarea și coordonarea respirației cu mișcarea. Vom incerca sa patrundem cu respiratia in zone neexplorate ale corpului nostru, o vom tine sub observatie tot timpul urmarind indeaproape mesajele transmise de ea; toate acestea abordand o stare de detasare ;)

Vinyasa inversion

Sâmbătă, 19 Noiembrie 2016 - 10:30 - 11:45

Pregateste-ti sufletul sa fie energizat in aceasta clasa extraordinara de yoga! Acest master class te va ajuta sa iti pregatesti corpul pentru fluxul de energie transmis de vinyasa.

Pilates flow motion

Sâmbătă, 19 Noiembrie 2016 - 10:30 - 11:45

Este un protocol de lucru pe bază muzicala, care ajuta executarea mișcărilor fluide în exercițiile cheie ale Pilates-ului și a exercitiilor la saltea. Scopul este de a obține printr-un sistem de predare suplimentar o secvență de exerciții, folosind toate planurile de mișcare și respectând regulile de echilibru între lanțurile musculare. Mișcările sunt predate cu o pedagogie progresivă și logică. Secvențele vor fi fluide și antrenante.

bodyART

Sâmbătă, 19 Noiembrie 2016 - 10:30 - 11:45

bodyART Dynamic

Este cea mai intensa forma de pregatire in bodyART. Deschide o noua dimensiune in bodyART si permite mai multe variante de a crea o lectie bodyART armonioasa. Este o metoda de conectare a pozitiilor statice, cu secvente dinamice,prin respiratie energetica. bodyArt dinamic este esența și sinergia fluxului de mișcare, putere și respirație.

bodyART Pure
Vom intalni, intr-o singura clasa, mai multe concepte bodyART. Ne vom familiariza cu concepte precum :Flow, Dynamic,Stretch,etc...Este o clasa plina de tehnici de respiratie si tehnici de executie si predare ,care te va trece, aproape, prin toata frumusetea conceptului bodyART.

bodyART Energetic
Energia este vesnica si totul este interconectat prin aceasta "forta activa". Acest tip de clasa te va energiza, te va face sa vibrezi, vei invata, prin miscare, sa rezolvi blocajele si sa te energizezi.Vei simti fluxul de viata, cu ajutorul unor exercitii stiute, dar executate intr-o cu totul alta abordare.

BodyARTdeepWORK

Este un antrenament functional, holistic (al intregului corp ), ce te ajută să-ţi regăseşti spiritualitatea, să-ţi atingi limitele în deplina cunostinţă de cauză. Antrenamentul deep WORK cunoaşte un succes international imens, fiind un antrenament alcătuit conştient si responsabil vis-a-vis de sănătatea participanţilor şi a complexitătii mişcărilor. Din fundal te conduce muzica, ritmurile antrenantete te provoacă să te eliberezi şi să-ţi atingi propriile limite! Este indicat atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei, tuturor acelora ce doresc să simtă adevărata provocare şi menire! deepWORK™ este răspunsul pentru spiritul interior: te ajută sa-ti descoperi propriile limite fără prejudecăți.
Pe scurt, este logic să te uiți la o persoană ca la un întreg și prin urmare, de a instrui pentru a atinge obiectivele mari la nivele mentale și fizice.

Satyananda Yoga

Sâmbătă, 19 Noiembrie 2016 - 12:00 - 13:15

Clasa de Satyananda Yoga predata de Avi va va ajuta sa va concentrati asupra întineririi corpului și a minții prin mișcări atente blânde si sincronizate cu respiratia si prana. Clasa va prezenta filozofia tradițională de yoga și va ajuta participanții să dezvolte o înțelegere mai profundă a corpului lor, a mintii si a emotiilor, lucru ce ajuta în cultivarea sănătății și a fericirii. Clasa este potrivita atat pentru incepatori, cât și pentru cei care au interactionat cu acest concept de Yoga & Mindfulness.

Power Yoga

Sâmbătă, 19 Noiembrie 2016 - 12:00 - 13:15

Această clasă este o interpretare de yoga la nivel fizic, o clasa viguroasa,  în care flexibilitatea , forța, echilibrul și rezistența sunt principii esențiale. Respirația este strict sincronizata cu mișcarea. O formare de stimulare care crește tonusul corpului și sporește capacitatea de concentrare, reducand stresul. Acesta este motivul pentru care mulți sportivi au ales această metodă pentru a îmbunătăți performanța și echilibrul lor fizic

Feminitudine

Sâmbătă, 19 Noiembrie 2016 - 12:00 - 13:15

Un ritual profund  in care ne vom reaminti de forta feminina din noi  si vom celebra impreuna pasiunea, iubirea, frumusetea, increderea  si binecuvantarea de a fi femei in viata asta. Clasa va combina tehnici de dezvoltare personala, story- telling, traditii stravechi de feminitate si  meditatie prin dans.  

PS: Zeita din voi si-ar dori sa purtati o rochita/fustita lejera in timpul activitatii.

Himalaya hatha yoga

Sâmbătă, 19 Noiembrie 2016 - 13:30 - 14:45

Experimenteaza efectul Yin si Yang in aceasta clasa de Yoga. Clasa de Himalayan Hatha Yoga este predata cu o secventa unica ce promoveaza o experienta dinamica si relaxanta. Aceasta clasa incorporeaza toate aspectele unei clase de Hatha yoga traditionala: respiratie, meditatie si posturi.

In acesta clasa accentul se pune pe intarirea si relaxarea corpului oferind concentrarea necesara pentru o respiratie stabila. Corpul tau se va simti deschis si puternic, respiratia libera si mintea calma si linistita.

La ce sa te astepti la o clasa cu Rezan? Cel mai important, referitor la Yoga Sutras ale lui Patanjali: disciplina, statornicie, claritate mentala si o inima deschisa. In realitate, aceasta inseamna o prezentare echilibrata si rationala a textelor yoghine, cu importanta contextului spiritual in viata de zi cu zi si o minuntata secventa de miscari pe exceptionale ritmuri ale muzicii. Razi, Transpira, Iubeste, Respira. S-ar putea sa iti placa!

Postural

Sâmbătă, 19 Noiembrie 2016 - 13:30 - 14:45

Posture Training

Dupa ce a intampinat cateva probleme medicale, Lyora a creat o clasa de antrenament postural care a ajutat-o atat pe ea cat si pe clientii sai sa isi continue vietile cu mai putina durere si o forma fizica buna. Din pacate, putini oameni au o postura buna, mai ales una perfecta. De fapt, postura incorecta dezvolta deseori probleme medicale (dureri de spate si de gat, blocaje, raniri rapide), incat nu apuci sa observi decat cand nu iti mai poti misca un umar de exemplu. Din fericire, iti poti corecta postura introducand in atrenamentul tau anumite exercitii simple si stretching.

Proper Posture Defined

Buna postura rezulta din aliniamentul perfect al corpului, permitand miscarile eficiente. Atunci cand muschii si articulatiile corpului sunt in echilibru si sprijinite cum trebuie, poti sa iti duci la bun sfarsit mult mai usor activitatile zilnice ca aplecarea dupa rufe sau coborarea pe scari. Cand aliniamentul corpului tau nu este cum trebuie, articulatiile corpului tau nu se intrepatrund cum trebuie. Acest lucru cauzeaza deficienta in activitatea anumitor muschi din corp. In timp, acei muschi devin tensionati, in timp ce altii se trezesc, creandu-se astfel dezechilibru muscular care duce la postura incorecta. In timp ce postura devine din ce in ce mai deficienta, apare durerea, blocajul muscular si pierderea controlului corpului. Daca repari aceste dezechilibre, postura ti se va imbunatati.

Prenatal Yoga

Sâmbătă, 19 Noiembrie 2016 - 13:30 - 14:45

Fie ești graviduță sau instructor de gimnastică prenatală te invit la acest flow interactiv dedicat gravidei și bebelușului.

Vei învăța diferite metode de confort menite să ajute gravida în perioada sarcinii, travaliului și nu numai. Tehnicile de respirație, relaxare, posturile de yoga sunt modificate în funcție de perioada de sarcină și forma sportivă a fiecărei graviduțe în parte.

Toate aceste excerciții stimulează și echilibrează sistemul nervos și endocrin, ajutând ca graviduța să aibă cât mai mult curaj pentru a-și folosi instinctul foarte necesar în a-și menține calmul pe parcursul sarcinii, travaliului și chiar după. Graviduța învață să-și perceapă durerile și orice senzație de disconfort adoptând o atitudine mai pozitivă, ajutându-se de respirație și anumite exercitii yoga.  

Inteligent power yoga

Sâmbătă, 19 Noiembrie 2016 - 15:00 - 16:15

Reprezinta un flux viguros de asane si pranayama (vinyasa) care creste tonusul, flexibilitatea si cultiva constientizarea.

Ganesha creative flow

Sâmbătă, 19 Noiembrie 2016 - 15:00 - 16:15

Se poate legana un elefant pe…o panza de paianjen ?
Da !
Fiecare din noi este un elefant. Viata poate fi la fel de fragila precum panza de paianjen. Cu yoga, invatam sa ne pastram echilibrul in orice situatie si sa ducem starea de calm si autocontrol dincolo de salteluta de yoga, in viata de zi cu zi.


Va invit la o clasa provocatoare ce poate fi abordata la orice nivel in practica yoga cu adaptari si ajustari, daca vom rezista tentatiei de ne compara sau a concura cu ceilalti.

In mitologia hindusa, Ganesha este zeul elefant, cel care inlatura obstacolele si deschide noi drumuri. Provocarile sunt oportunitati pentru crestere si dezvoltare. Vom combina forta si echilibrul intr-un sirag de asane, mudre, meditatie si pranayama. Precum Ganesha, ne vom ancora in chakra radacina - Muladhara Chakra, ca sa ramanem echilibrati, puternici si increzatori. Va astept cu iubire ! www.doradinu.com

Transformational hatha yoga

Sâmbătă, 19 Noiembrie 2016 - 15:00 - 16:15

O practica transformatoare, care te ajuta sa valorifici, sa exploatezi si sa directionezi, in mod eficient si constient, propriile resurse energetice, in scopul dorit.

Particularitatea acestei practici consta in integrarea unui anumit tip de respiratii si/sau mantre, in timpul succesiuniii de posturi corporale (asana). Efectul este o energizare intensa, fiind favorizata treziriea energiei primordiale - kundalini.

Exercitiile de vizualizare, meditatia si relaxarea ghidata, intregesc clasa in mod armonios, extinzand efectul practicii dincolo de nivelul fizic, emotional si energetic catre cel mental.

La finalul unei sedinte de Transformational Hatha Yoga, te vei simti plin de energie, in acelasi timp foarte lucid si echilibrat.

Ancient Yoga Flows

Sâmbătă, 19 Noiembrie 2016 - 16:30 - 17:45

Pana acum nici 50 de ani omenirea era in continuare preocupata sa redescopere izvoarele yoga, vorbind aici in special de practici si metode din yoga post-clasica – ce avea o anumita atentie spre corp si deblocarea intregului potential al acestuia, influenta alchimiei pentru a intineri, revigora corpul si prelungi viata.
Aceasta sesiune se va focaliza in a aminti si prezenta din acele practici dinamice ce au precedat chiar si Salutarile Soarelui (lui P. Jois expuse acum 150 de ani). Unele din acestea contin nume urmate de Namaskar (Salutari) sau Shakti facand apel la energizarea prin miscare – flow, alte Series fiind mai des intalnite in unele retete terapeutice. Vor fi observabile atat aspectele brute, eficacitatea si puterea detoxifianta a lor cat si altele mai subtile in functie de capacitatea, practica si sensibiltatea fiecaruia. Vei vedea ce a reusit sa functioneze mii de ani – impartasita doar cu cei care o puteau pastra neschimbata, ca asteapta in continuare sa fie re-descoperita.
Avand inclusiv aceste arome de dinamism, vom calatori, vibrand, spre izvoare de energie – experiente noi, metode vechi, acum, aici, fii prezent!

Hatha yoga for stress and hypertension

Sâmbătă, 19 Noiembrie 2016 - 16:30 - 17:45

Este o clasa de yoga care pune accentul pe scaderea tensiunii arteriale si scaderea nivelul  cortizonului si adrenalinei, hormoni care se activeaza in conditii de stress.
Prin aceasta clasa puteti veni cu atentia mai usor in interiorul vostru, acel loc in care putei  gasi raspunsul la intrebarile voastre, acest loc fiind cheia catre eliberarea stresului si activarea starii de bine prin activarea dopaminei.

Vom mentine asanele  intr-o zona confortabila pentru corp si pentru o perioada mai lunga astfel incat sistemul nervos central sa se poata echilibra si mintea sa fie absorbita in corp. Constientizarea corpului are un rol important in eliberarea stresului si aducerea starii noastre de bine.

How to manage stress

Sâmbătă, 19 Noiembrie 2016 - 16:30 - 17:45

Stresul este ceea natura ne ofera pentru a ne ajuta sa crestem, sa ne dezvoltam. Fiind un factor extern el nu poate fi "mangeriat" in mod direct. In schimb Yoga ne ofera tehnicile necesare pentru a ne "manageria" resursele proprii (corpul fizic, corpul mental si corpul energetic), pentru a ne pozitiona pe noi insine astfel incat sa transformam stresul in energie creatoare.

Yoga Fusion

Sâmbătă, 19 Noiembrie 2016 - 18:00 - 19:15

O uniune armonioasa intre minte, trup si respiratie, aceasta clasa aduce elemente de  Iyenger, Sivananda, Hatha si Ashtanga Yoga, toate imbinate perfect intr-o  vinyasa (secvente de asane/ posturi imbinate impreuna prin respiratie). Relaxarea va fi punctul cheie, focusandu-se pe meditatie, un usor stretching si exercitii de forta cu variatii care produc suficienta caldura, totul pentru a-ti da un plus de energie.

Kundalini Yoga

Sâmbătă, 19 Noiembrie 2016 - 18:00 - 19:15

Yoga Nidra

Sâmbătă, 19 Noiembrie 2016 - 18:00 - 19:15

Yoga Nidra este o tehnică de meditație ghidată ce duce la o stare de relaxare foarte profundă pe toate planurile (fizic, mental și emoțional) și la accesarea teritoriului inconștient. Starea obținută este o stare de uniune între logică și intuiție (emisfera cerebrală stângă și emisfera cerebrală dreaptă), între sistemul nervos simpatic și parasimpatic - homeostazie, este o stare ce ne ajută să pătrundem în zona cea mai creativă a ființei noastre, dincolo de minte și ego. Căpătăm acces la o fantastică putere de vindecare fizică, mentală și emoțională. Ne duce într-o zonă dincolo de cele 5 simțuri, o “zonă cu stres zero” în care intențiile, dorințele, rugăciunile noastre capătă o forță extraordinară.

În prima parte a clasei vom practica posturi de yoga simple, de relaxare, pregătind corpul pentru partea a doua de meditație ghidată. În timpul meditației vom sta întinși pe spate în Shavasana și pe cât posibil nemișcați.
Participanții sunt invitați să își seteze o intenție (dorință sau întrebare la care caută răspuns) pe care să o potențăm împreună în Yoga Nidra.

Duminică, 20 Noiembrie 2016

HALL 1 (Yoga)

HALL 2 (Yoga/Pilates)

HALL 3 (Yoga/Seminar)

SALA 5 (RAMADA)

09:00
10:15
Detalii Detalii Detalii
10:30
11:45
Detalii Detalii Detalii
12:00
13:15
Detalii Detalii Detalii
13:30
14:45
Detalii Detalii Detalii
15:00
16:15
Detalii Detalii Detalii
16:30
17:45
Detalii Detalii Detalii
18:00
19:15
Detalii Detalii Detalii

Improvement of self-confidence yoga

Duminică, 20 Noiembrie 2016 - 09:00 - 10:15

In acest master class vei experimenta efectul pozitiv al asanelor si tehnicilor de respiratie, care iti vor duce nivelul de incredere la un alt nivel. Sufletul este cea mai buna imagine a noastra; daca esti impacat cu el, vei fi inconjurat/a doar de lucruri pozitive.

Pawanmuktasana

Duminică, 20 Noiembrie 2016 - 09:00 - 10:15

"Pawanmuktasana se traduce ca postura de eliberare a aerului ( vantului sau energiei stagnante ). Aceasta serie de miscari are ca si scop pregatirea corpului fizic pentru practica posturala propriu zisa - asana. PWM este de regula recomandata incepatorilor sau practicantilor a caror flexibilitate nu este inca foarte buna. Efectele ei se pot observa asupra musculaturii, articulatilor, sistemelor circulatoare (sanguin si limfatic) si sistemului nervos"

Vinyasa purifying flow

Duminică, 20 Noiembrie 2016 - 09:00 - 10:15

Conexiunea dintre miscare si respiratie

Vinyasa Purifying Flow este un termen ce incorporeaza un cadru larg al tipurilor de yoga. Acest stil este numit “Purifing Flow” datorita modului lin in care pozitiile se completeaza reciproc devenind asemanator unui dans. In Vinyasa Flow, miscarile sunt sincronizate cu respiratia, iar respiratia devine o ancora a miscarii in timpul trecerii dintr-o pozitie in alta cu o inspiratie sau o expiratie.

Aceasta clasa trece printr-o secventa de posturi creeand o meditatie in miscare. Bazata de traditia ashtanga, fiecare clasa de vinyasa flow este diferita avand o varietate de secvente creative din nenumarate traditii din yoga.

O clasa ritmica cu miscari centrate pe respiratie constienta ce ne va duce intr-o calatorie fizica si mentala catre nucleul fiintei noastre.
O experienta fizica profunda sustinuta de intelepciunea filozofiei Yoghine ce ne invata finetea disciplinei, importanta sinceritatii si in cele din urma necesitatea de a ne “preda”.

Yin Yoga

Duminică, 20 Noiembrie 2016 - 10:30 - 11:45

Inspirata din filozofia Daoista si bazandu-se pe principii ale Medicinii Traditional Chineze – YIN yoga nu este, in fond, decat o abordare particulara a Hatha yoga, particularitatea constand in relaxare, nemiscare, abandon in postura.

Ce castigi prin practica YIN yoga?

Spatiu!…mult spatiu! Spatiu in corpul fizic, in suflet, in minte, in viata.  

Practica YIN yoga te va purta prin cele mai adanci si profunde unghere ale fiintei, din planuri concrete, fizice pana in cele mai subtile - de la fascii, ligamente, tendoane si articulatii, pana la trairi, simtiri, ganduri.

Eliberand tensiuni din corpul fizic, te vei curata de toxinele emotionale si mentale.

Vei percepe diferit senzatiile fizice, vei invata sa asculti linistea si nelinistea, vei descoperi, vei intelege, vei accepta.

La finalul unei clase de YIN yoga iti vei ocupa si locui corpul cu mult mai multa prezenta si constienta de sine.

Pilates Mat-work

Duminică, 20 Noiembrie 2016 - 10:30 - 11:45

Pilates Matwork poate fi predat pe trei niveluri diferite: incepător, intermediar și avansat. Toate nivelurile sunt predate cu cea mai buna metodologie de predare, urmarindu-se normele și standardele disciplinei. Poate fi un antrenament foarte bun terapeutic sau atletic pentru toate tipurile de oameni.

Breathing manifestation

Duminică, 20 Noiembrie 2016 - 10:30 - 11:45

"Într-o percepție brută, Respirația este Spiritul, iar acțiunea ei este însăși Viața. Toate organismele vii, euglena verde, plante, chiar și oamenii împărtășesc această  experiență numită respirație. În spatele detaliilor observabile pentru care yoga își dezvoltă cel mai înalt interes, yoga recunoaște și natura ei divină; nelipsita prezență de „prana” – această energie numită de chinezi și Qi – cu atribute asemănătoare celulelor stem, este susținătoare în domeniul fizic atât al trupului cât și al minții, gândului.

Respirația astfel ajunge să ne influențeze pe deplin, iar într-un mod excepțional noi oamenii avem libertatea să influențăm respirația.
Ce înseamnă asta și din manifestările respirației va voi prezenta în următorul workshop"

Tribal Yoga

Duminică, 20 Noiembrie 2016 - 12:00 - 13:15

Clasa Tribal Yoga se bazeaza foarte mult pe miscari influentate de Yoga Egiptului Antic si Arte Martiale, profitand din plin de un soundtrack pe masura ( Sehbek Ka/ Kemetic Yoga/ African Yoga). Pregateste-te sa explorezi originile Artelor Yoghine si Martiale cu posturi precum “crocodil”, “sfinx”, “luptator” si “piramida”, incluzand in acelasi timp miscari pe un ritm tribal ce te va ajuta sa eliberezi energia din coloana si solduri.

Muscle tone traditional yoga

Duminică, 20 Noiembrie 2016 - 12:00 - 13:15

75 de minute  cu posturi din Yoga Traditionala, menite sa mareasca focul digestiv si sa tonifice musculatura cu un efort minim, incarcandu-te cu energie.

Daca esti asemeni mie si nu iti place sa transpiri sau sa obosesti, dar iti doresti un tonus muscular EXCELENT, atunci te astept sa practicam impreuna posturi, sa respiram, sa ne antrenam mintea, iar la final sa ne relaxam in sunete naturale si boluri tibetane!

Don’t take life too seriously yoga

Duminică, 20 Noiembrie 2016 - 12:00 - 13:15

Te invit la o ședința de yoga cu semnatura Flowrina Yoga. Aceasta este o solutie perfectă pentru cei care vor să iasă din rutină sau pentru acei practicanți și instructori de yoga care vor să adauge niște conditemente picante la practica lor de yoga.
Seminarul va conține elemente inspirate din Kids Yoga, elemente Acro Yoga, yoga tradințională, Thai masaj.
Un seminar unde te vei cunoaște nu ca o persoană serioasă, plină de responsabilități și griji... Ci vei cunoaște ființa acea veșnic tânără din interiorul tău, plină de zâmbet, curaj, încredere, iubire.
Vei simți iubirea atunci când sulfetul tău se bucură de momentul "acum", atunci când creierul tău împreună cu fiecare părticică din corpul tău devine mai oxigenat, atunci când obții acea satisfacție puerila prin simplul fapt că ai facut o postură nouă. Vei simți iubirea pentru că ești și realizezi acest lucru în adevaratul sens al "a fi-ului", al "acum-ului".

Cu siguranță vei râde, te vei întinde și extinde, probabil vei ieși din zona ta de confort (doar așa ne dezvoltăm) și în același timp vei arde și calorii.

Condiții: yoga începător sau orice alt nivel; să mănânci cu minim 2 ore înainte de a veni la yoga.

Yoga Chakra Breathing

Duminică, 20 Noiembrie 2016 - 13:30 - 14:45

Aceasta este o clasa pentru oricine face sport, indiferent de nivelul de rezistenta. Intra intr-o lume diferita si pasnica, unde te vei putea relaxa 60 de minute fara intrerupere! Chakrele tale se vor energiza prin tehnici speciale de respiratie si ASANE.

Saraswati creative flow

Duminică, 20 Noiembrie 2016 - 13:30 - 14:45

De cate ori viata ne poarta spre o rascruce de drumuri, in care avem nevoie de o indrumare, de o directie…? Dar cum sa distingem intre vocea tematoare a sinelui inconstient si intuitie ? Cu practica yoga, prin care aducem discernamant si atentie constienta in fiecare postura. In linistea dobandita din meditatia in miscare vom putea asculta vocea intuitiei. Va invit sa experimentam impreuna Saraswati creative flow.

In mitologia hindusa, Saraswati este Zeita Intuitiei, artelor, intelepciunii si creativitatii. In sanscrita, Saraswati inseamna Cea care curge. Asa va fi si clasa noastra de yoga: o curgere lina de asane, mudre, meditatie, mantre, pranayama, avand in centrul practicii inteleciunea zeitei Saraswati.

Toti avem creativitate si intelepciune. Insa putini reusesc sa le acceseze. Aceasta clasa, bazata pe Hatha Yoga Traditionala si elemente din Kundalini yoga, va fi structurata intr-un flow creativ. Timp de 1 h 30 ne vom deschide corpul, mintea si sufletul, pentru ca izvorul creativitatii si intuitiei sa poata curge fara piedici. Va astept cu iubire la intalnirea cu Saraswati, sa eliberam energia creativa inchisa in fiecare din noi !

Traditional Himalayan Hatha Yoga

Duminică, 20 Noiembrie 2016 - 13:30 - 14:45

Hatha Yoga este desori percepută ca fiind o practică fizică, dar este doar parţial corect. Hatha Yoga este în primul rând uniunea dintre corp, minte si spirit cu ajutorul respiratiei, partea fizică venind doar în completarea părţii spirituale. HathaYoga înseamnā uniunea dintre soare si luna, dreapta si stanga, rational si intuitiv, cald si rece, samd. Yoga înseamnā constientizarea faptelor noastre si asumarea lor. Yoga înseamnā relatia pe care o am cu mine, cu cei din jur si natură si cum se simte aceasta relatie. Se simte bine, se simte rāu? De ce se simte rāu? Cum imi pot îmbunātāti aceastā relatie? Cum pot sa fac sa am o viatā fericitā, sānatoasā, armonioasā, prosperā si constructivā? Rāspunsurile la aceste întrebāri se afla in noi, iar practica Yoga ne ajutā sa le scoatem la suprafatā.

Beneficiile Hatha Yoga:

◦ Cresti rezistenta fizica treptat, urmarind sa obtii si forta musculara
◦ Intaresti muschii fara efort fizic intens
◦ Dezvolti si imbunatatesti atentia si concentrarea
◦  Elimini tensiunile si anxietatile
◦ Tonifici intregul corp
◦ Excelent pentru eliminarea toxinelor
◦ Maresti flexibilitateala nivelul articulatiilor si coloanei vertebrale
◦ Elimini durerile de cap si de spate
◦ Recomandata celor care vor sa isi imbunatateasca circulatia sanguina, mai buna oxigenare a sangelui
◦ Stabilizezi mintea

Balinese yoga ritual

Duminică, 20 Noiembrie 2016 - 15:00 - 16:15

O ceremonie vinyasa flow de asane, mantre si meditatie inspirate din cultura balineza, unde suntuncopac a petrecut mai bine de doua luni in jungla si in capitala spirituala, imbratisand disciplina yoga la un alt nivel. 

Ultimate Pilates

Duminică, 20 Noiembrie 2016 - 15:00 - 16:15

Ultimate pilates este o abordare noua si complet originala a exercitiilor clasice de Pilates. Metoda a fost dezvoltata de catre Cori Gramescu si ii incununeaza cu success activitatea in domeniul sportului de amator si antrenamentelor de grup. Este o metoda extrem de sigura si eficienta, potrivita unei game largi de clienti. De la adolescenti la seniori, ajungand la clientii obisnuiti ai unei Sali de fitness, Ultimate Pilates ofera o solutie fiecarui client in parte.

Ultimate Pilates mentine siguranta elementelor si principiile de baza care au construit fundatia metodei clasice, dezvoltata de catre Joseph Pilates, adaugandu-i-se in plus ultima generatie de concepte din sport: ANTRENAMENT ORIENTAT CATRE REZULTATE, ANTRENAMENT FARA INCALTARI, POSTURA si ECHILIBRU si BLOCURI DE EXERCITII.

Open the gates to the ecstatic heart (Meditation)

Duminică, 20 Noiembrie 2016 - 15:00 - 16:15

O calatorie spre interiorul nostru in care vom experimenta bucuria pura a existentei prin intermediul asanelor, pranayama, meditatie, kryia si muzica.

Yogilates

Duminică, 20 Noiembrie 2016 - 16:30 - 17:45

Yogilates este o activitate care se concentreaza pe  starea de bine si armonie a persoanei.  Combina exercitii fizice atat din Yoga, cat si din Pilates impreuna cu viziunea psihologica, filozofica si spirituala a yoga: o minte clara, inteleapta si linistita…
Metoda Yogilates are niveluri de dificultate, insa nu este dificila. Unul dintre principiile importante pe care le aplicam in cadrul claselor este ca toata lumea trebuie sa lucreze potrivit nivelului sau; numai din acest punct se poate progresa, in ritmul propriu. Clasele de Yogilates combina posturi Yoga cu exercitii de Pilates si momente de relaxare, in tot timpul acesta mentinand atentia asupra respiratiei si asupra starii interioare.
Care sunt principalele 5 motive pentru care sa mergem la o clasa Yogilates.ro?
● Pentru a avea grija, a aprecia si a fi recunoscatori pentru corpul nostru.
● Pentru a avea grija si a invata despre mintea noastra.
● Pentru a avea o apreciere mai mare pentru a fi, pentru prezenta si pentru momentul prezent.
● Pentru a invata sa ne iubim pe noi insine.
● Pentru a iubi Viata.

Feel the Yin

Duminică, 20 Noiembrie 2016 - 16:30 - 17:45

Yin yoga este o clasa de meditație in mișcare. Este o clasa complementara stilurilor cunoscute de yoga, permițând corpului si minții sa se elibereze de stresul cotidian. Posturile sunt in asa fel alese, ordonate si menținute astfel încât tensiunile acumulate in mușchi si mai ales in fascie si tendoane sa fie eliberate. Pe măsura ce tensiunile sunt eliberate din corp mintea începe sa se liniștească si ea.
Clasa este o invitație la a simți energia yin pe pielea ta. 

Nirvana Fitness

Duminică, 20 Noiembrie 2016 - 16:30 - 17:45

Este o clasa structurata pe 8 secvente ,cu elemente din Pilates Yoga dinamica si Tai Chi ,pentru tonifierea musculaturii intregului corp,muzica chill si sunetul bolului Tibetan pentru relaxarea mintii si undele Tetha Wave pentru o memorie mai buna si gandire pozitiva. Noi facem lumea sa respire impreuna !!! Tuki Romania! ( Tuki inseamna Sunt aici !)

Power yoga flow

Duminică, 20 Noiembrie 2016 - 18:00 - 19:15

Prin excelenta, aceasta clasa este o interpretare dinamică pentru Yoga.. Este o provocare fizică și cardiovasculară, în cazul în care energia curge dintr-o secvență de asane legate între ele cu o tranziție dinamică specială . Cueing-ul este reprezentat de  mișcarile și expresiile corpului. Este o clasa in care se simte, nu se vorbeste!

Hotpod Yoga

Duminică, 20 Noiembrie 2016 - 18:00 - 19:15

Hotpod Yoga este o variantă foarte accesibilă de hot yoga vinyasa într-un spaţiu unic - un studio gonflabil încălzit. Spaţiul poate găzdui 20 de persoane; căldura plăcută şi lumina subtilă te vor transpune la ani-lumină distanţă de lumea cotidiană, în timp ce profesorii îţi vor oferi o oră de exerciţiu fizic intens dar în acelaşi timp relaxant prin hot yoga.

www.hotpodyoga.ro

www.facebook.com/hotpodyogaBucharest

Hatha Yoga

Duminică, 20 Noiembrie 2016 - 18:00 - 19:15

O clasa de 75 min de yoga, de-a lungul careia vom aduce in corpul nostru concentrare, echilibru si focus interior.
Pe parcursul clasei vom invata cum sa initiem si cum sa mentinem fiecare postura in mod corect, prin fiecare postura ne vom pregati corpul pentru urmatoarea, vom folosi respiratia noastra pentru a lucra cat mai echilibrat si cat mai controlat de-a lungul practicii, ne vom tonifia muschii si vom lucra cu flexibilitatea articulatiilor.
Avem nevoie de o vestimentatie lejera, care sa permita pe parcursul clasei executarea asanelor (posturilor) cu usurinta.

Inregistrare

Pentru informatii despre conventii

Cristina Anghel

+40 727 347 761

Georgiana Ionescu

+40 735 559 252

VA RUGAM SELECTATI METODA DE PLATA:


(citeste mai mult)

Inscrie-te acum!

Se proceseaza

Comanda dumneavoastra este in curs de procesare...
Acest lucru este posibil sa dureze cateva minute, va rugam nu inchideti fereastra din browser pana la finalizarea comenzii.

Succes!

Eroare!

Unde sunt mai multi, si forta e mai mare!

Scoala Fitness Scandinavia este mandra sa aiba alaturi cei mai buni parteneri la organizarea evenimentelor sale. Le multumim sponsorilor nostri, tuturor partenerilor si expozantilor care ne sustin in ridicarea standardelor de calitate din fitness-ul romanesc.

SPONSORI

PARTENERI DE ORGANIZARE

EXPOZANTI

PARTENERI MEDIA

SALI FITNESS PARTENERE

Pentru orice intrebari, contactati-ne la unul din numerele

Cristina Anghel

+40 727 347 761

Georgiana Ionescu

+40 735 559 252

Pentru intrebari legate de parteneriate

Veronica Alexe

+40 733 591 129

Contact

Str. Putul lui Zamfir, Nr. 39,
Sector 1, Bucuresti

www.fitness-scandinavia.ro

Se proceseaza

Mesajul dumneavoastra este in curs de procesare...
Acest lucru este posibil sa dureze cateva secunde, va rugam nu inchideti fereastra din browser pana la finalizarea acestui proces.

Succes!

Mesajul a fost trimis cu succes! Va multumim ca ne-ati contactat!

Eroare!

Mesajul nu a putut fi trimis. Va rugam incercati din nou. Daca eroarea persista, contactati echipa Fitness Scandinavia

Facebook Messenger
WhatsApp