Tehnologia a simplificat în ultimul secol viețile oamenilor mai mult decât în toate celelalte secole la un loc. Nu mă credeți? Încercați să ajungeți de la București la Cluj fără tehnologie. Ar dura trei zile și jumătate de mers continuu, 24 ore pe zi. Sau puteți ajunge în 10 ore cu trenul (electric, nu cu aburi), 7 ore cu mașina sau 50 de minute cu avionul. Suntem convinși că tehnologia poate simplifica viața nutriționiștilor și pentru aceasta am ales să colaborăm cu Nutritio - o companie care a creat un asistent virtual pentru nutriționiști tocmai în acest scop.

Am identificat câteva probleme pe care le au nutriționiștii și care pot fi rezolvate total sau parțial prin tehnologie:

Eficiența
Timpul necesar pentru crearea unui plan nutrițional este foarte mare. Uneori poate dura cât călătoria cu mașina de la București la Cluj. Tehnologia reduce acest timp cu peste 50% iar nutriționiștii pot avea mai mult timp pentru clienți și pentru viața personală.

Comunicarea
Ca nutriționist, cât de bine comunicați cu clienții în afara vizitelor la cabinet? Comunicați prea mult sau prea puțin? Comunicați atunci când doriți dumneavoastră sau atunci când aleg clienții să vă sune? Platforma Nutritio își propune să simplifice mult procesul comunicării reducând canalele de comunicare la unul singur, încurajând clienții să comunice cu nutriționistul, dar nutriționistul are libertatea de a decide când să răspundă.

Motivarea
Voința este o resursă limitată, ca o baterie. Majoritatea clienților o consumă pe toată atunci când aleg să meargă la nutriționist pentru o dietă. Oamenii au nevoie de reîncărcarea bateriei voinței în fiecare zi pentru a ține acea dietă. Platforma Nutritio implementează constant modele de motivare cum ar fi gamificarea și grupurile de suport, preluate din alte domenii tehnologice, și este în continuă căutare de tehnici prin care să determine oamenii să își atingă obiectivul. Clienții vor fi fericiți iar dumneavoastră veți reuși să prelungiți perioada de retenție a unui client.

Tehnologia a adus, pe lângă simplificare în unele domenii, o aglomerare excesivă a vieții. O puteți folosi pentru a vă simplifica viața sau pentru a o aglomera. Vă invităm să folosiți tehnologia spre beneficiun dumneavoastră. Automatizarea și eficientizarea proceselor din cadrul activității dumneavoastră de nutriționist vă vor ajuta să economisi timp și energie pe care le puteți investi pentru a crește profesional și pentru a vă bucura de viață.
Link:www.nutritio.ro