La Brutaria MamaPan paine cu maia alegem cu grija ingrediente sanatoase, nu folosim niciun fel de adaosuri chimice, nici amelioratori, ci doar faina neaditivata, apa, sare si seminte bio. Mai mult, modalitatea de preparare a acestora respecta principiile fermentarii lente, diferita de modalitatea de fabricare in mod industrial a painilor din comert. Facem paine cu maia cu seminte si diferite tipuri de faina, iar la acestea se adauga placintele cu mere sau placintele din faina integrala cu mere si fara zahar, fursecurile cu unt si saratelele cu chimen, lipiile, cozonacul cu fructe confiate si cu nuca, cornuletele si biscuitii cu seminte dulci, fara zahar, sarati sau fara gluten.
Ne place sa spunem despre produsele noastre ca sunt facute cu suflet, deoarece Brutaria MamaPan paine cu maia este un proiect de economie sociala, la care lucreaza mame cu multi copii sau care isi cresc singure copiii. Brutaria MamaPan e un model altfel de a face produse naturale, sanatoase si gustoase, din dorinta de a sustine persoane pentru care ar fi mult mai greu sa isi gaseasca un loc de munca si care sunt in situatii de viata dificile si din dorinta de a oferi clientilor si clientelor noastre produse sanatoase, gustoase si sigure pe care sa le poata consuma toti membrii familiei.

Va asteptam sa va intalniti cu produsele #MamaPan la Yoga Festival in weekend-ul 19-20 noiembrie! Mai multe detalii despre produsele noastre gasiti pe site-ul nostru: www.mamapan.ro! Va asteptam cu drag!