Buna, Carmen!
1. As vrea sa incepem cu a-mi povesti cate ceva despre tine, legat de stilul tau viata. Ai avut intotdeauna un stil de viata activ? De cat timp esti pasionata de sport si de sanatate, in general? Cand ai decis sa devii antrenor de fitness? A existat un motiv anume?
Stiu si ca ai absolvit cursurile de Antrenor Fitness si cursul de Tehnician Nutritionist din cadrul Scolii Fitness Scandinavia, spune-mi, te rog, cam ce ti-au adus nou in viata ta de profesionist in lumea sportului. Banuiesc ca nu e vorba numai despre obtinerea unor simple acreditari...

Sunt pasionata de sport de mica.  Am practicat tenis de camp pana la varsta de 17 ani. In urma cu 10 ani m-am apucat de fitness. Pe vremea aceea nu exista niciun curs acreditat in Romania, asa ca am inceput sa fac cursuri online si in strainatate, pentru mine, pentru ca pur si simplu acest domeniu ma fascina! Apoi am descoperit Fitness Scandinavia, am urmat cursul de antrenor personal si cel de tehnician nutritionist, iar dupa aceea am participat la aproape toate workshop-urile care s-au tinut. Toate acestea m-au conturat ca antrenor personal!

2. Care crezi ca sunt lucrurile care fac diferenta intre un antrenor bun si unul slab? Care crezi ca e problema cea mai mare a antrenorilor personali din ziua de astazi? Crezi ca obtinerea unei diplome de Antrenor Personal poate si un factor determinant pentru a “cerne” antrenorii?
Care sunt lucrurile care diferentiaza un antrenor bun de unul slab? … hmm... Consider ca un antrenor bun, trebuie sa fie si un psiholog foarte bun, aceste doua lucruri enumerate mai sus, merg mana in mana, bineinteles includem aici si nutritia. Daca reusesti sa imbini aceste trei elemente inseamna ca ai tot “ pachetul “!

Cred ca problema cea mai mare a antrenorilor este faptul ca sunt prea preocupati de propriul aspect fizic, in ciuda faptului ca ar trebui sa fie preocupati de aspectul fizic al clientilor! Sincer, nu cred ca o diploma este un factor determinant in a cerne care antrenor este mai bun sau mai putin bun!


3. Ai o filozofie a felului in care antrenezi sau a felului in care tratezi clientii? Ce te diferentiaza de alti antrenori?

Daca am o filosofie a felului in care antrenez? Da, pot sa spun ca mi-am creat un stil al meu. Imi place foarte mult sa lucrez functional, atat pentru slabire, cat si pentru masa musculara...contrar unor “ colegi” intrigati ca nu lucrez pe aparate. :)
Legat de subiectul cum tratez clientii, incerc sa le dau incredere , sa ii conving ca putem face orice impreuna...este incredibil cum se poate schimba, transforma, modela un om intr-o luna...nu neaparat fizic, ci si psihic! … Si ce ma diferentiaza de ceilalti antrenori? Simplul fapt ca imi pasa mai mult de clienti, decat de mine.. nu am sambata.. nu am duminica, ca este zi sau noapte... fetele stiu ca imi pot scrie!

4. Ne poti spune cateva tips-uri pentru cum sa ne mentinem motivatia vie? Care crezi ca sunt factorii principali?

Clientele mele ma iubesc :) , pentru ca le ofer tot suportul de care au nevoie! Motivatia ramane acolo daca vezi rezultate rapide ...normal ca daca faci 3/4 luni de salasi nu vezi nicio schimbare, scade si motivatia, dar daca rezultatele sunt vizibile si observi cum te transformi...iti doresti tot mai mult!

5. Ce element crezi ca e cel mai important pentru sanatatea noastra, fizica si psihica? Alimentatia sau sportul? Sau ambele? Ai mai adauga si altceva in “mix”?

Atat alimentatia cat si sportul sunt importante. Cheia succesului meu este faptul ca iubesc ceea ce fac, iar clientele ma respecta si nu vor sa ma dezamageasca!


6.Ii lasi sa mai cada prada tentatiei? Esti un antrenor si nutritionist permisiv?

Sunt un antrenor permisiv, da...ramane la latitudinea clientei daca vrea sa urmeze ceea ce ii spun eu, dar sunt convinsa ca impun un anumit respect si nu exista probleme in acest sens.

7. Ce ii poti spune unei persoane care nu a rezistat tentatiei si se simte foarte dezamagit si demotivat?

Client demotivat? Nu! Nu accept asa ceva!:) Eu sunt acolo sa ii ridic moralul si sa il sustin!


8. Facebook-ul tau e plin de postarile Ginei Pistol, te apreciaza foarte mult, am observat. Pe buna dreptate de altfel, rezultatele chiar sunt spectaculoase! Mai exista si alte persoane publice pe care le antrenezi si de care ne poti spune?

Despre Gina, pot sa iti spun ca lucram impreuna de aproape 5 luni si este o fata extraordinara! M bucur ca am cunoscut-o, ca am reusit sa o fac  dependenta de sala:), i-am facut putina ordine in alimentatie si evident un corp mai tonifiat :)!
Lucrez cu mai multe persoane publice, de exemplu, Ioana Tamas. Cu Ioana lucrez de 3 ani, cu Ale Blake de 1 an si jumatate, Beatrice Stancioiu de 1 an, dar de curand am inceput antrenamentele si cu Nicole Cherry, plus multe alte persoane publice.


9. Mi-ai putea da un exemplu de client care a obtinut rezultate spectaculoase?

Exemplu de client cu rezultate spectaculoase ...am fete care au slabit 20 / 30/ 35 kilograme. Sunt de opinie ca am rezultate cu fiecare client in parte!

10. Spune-mi cam cum arata o zi obisnuita din viata ta, o zi din viata unui antrenor personal cu cunostinte in nutritie.

Cum arata o zi normala din viata mea?... Ma trezesc in fiecare dimineata la 5, iar la ora 7 sunt prezenta in sala si imi fac antrenamentul. Apoi incep cu fetele pana la ora 12/13 cand am pauza de masa! Fug acasa , mananc, si petrec o ora-doua cu fetita mea, iar apoi ma reintorc la sala si mai ajung acasa la ora 21. Am ora dupa ora, fara pauza, de aceea am 3 mese principale si doua gustari.  

11. Cum arata alimentatia ta? Si ai cumva vreo slabiciune culinara careia nu ii rezisti?

Mananc foarte sanatos de 14 ani, sunt atenta la alimentatie , insa din pacate mereu pe fuga! Cel mai mult imi plac fructele de mare :)), daca m-ai pune sa aleg intre o prajitura si o portie de creveti, as alege clar... crevetii!!