Fitness Scandinavia Blog

Archive: Noiembrie 2012 (5 posts)

DIETA VS ALIMENTATIA SANATOASA

Wednesday, 28 November 2012 / Posted by Fitness Scandinavia in: Nutrition

Dietele sunt facute pe un anumit numar de oameni, lucru ce tie nu-ti va garanta ca te va ajuta in a-ti obtine un corp armonios. In marea lor majoritatea iti vor provoca deficiente de nutrienti (vitamine, minerale, enzime, grasimi sanatoase...etc) toate acestea datorita numarului mic de alimente ce va trebui sa-l consumi, atat cat sa nu depasesti restrictia de calorii impusa de dieta.
Read more

APA – COMPONENTA VITALA A FUNCTIONARII OMULUI

Saturday, 24 November 2012 / Posted by Fitness Scandinavia in: Healthy Lifestyle

“Unde exista apa, exista si viata, iar unde apa lipseste, viata este o continua lupta pentru supravietuire” Trebuie sa intelegem ca pentru organismul uman, apa reprezinta mediul in care se desfasoara toate reactiile biologice, corpul nostru fiind alcatuit mai mult de 70% din apa.
Read more

ANEMIA

Thursday, 15 November 2012 / Posted by Fitness Scandinavia in: Healthy Lifestyle

Cuvantul anemie a devenit deja sinonim cu lipsa de putere, paloarea, oboseala. Majoritatea persoanelor se gandesc la un nivel scazut al fierului atunci cand vorbesc de anemie, insa exista si alte substante a caror carenta duce la anemie, cum ar fi vitaminele din grupul B si acidul folic.
Read more

EXERCITIUL FIZIC

Tuesday, 13 November 2012 / Posted by Fitness Scandinavia in: Training

"Omul este creat pentru a se misca; impreuna cu un regim de viata sanatos, reprezentat de o alimentatie sanatoasa, odihna si eliminarea stresului cotidian, putem tinde fara nici un fel de retinere catre un echilibru perfect care sa ne ajute sa ne dezvoltam sanatos, sa gandim pozitiv si sa desfasuram activitatile zilnice la capacitate maxima."
Read more

ANTRENAMENTUL DE ACASA

Monday, 05 November 2012 / Posted by Fitness Scandinavia in: Training

Cele mai multe persoane prefera sa mearga in parc pentru ca numai asa gasesc motivatia necesara sa-si inceapa sau sa-si continue programul de antrenament. Altii prefera sa mearga la sala, fiind siguri ca aici isi vor gasi jumatatea sau persoane carora sa le impartasesca parerile lor despre diferite subiecte dar in acelasi timp incercand sa faca si antrenamentul preferat: piept cu biceps.

Read more
Facebook Messenger
WhatsApp