Fitness Scandinavia Blog

Cum slabesti mai rapid cu un antrenament scurt si intens?

Thursday, 21 May 2020 / Posted by Fitness Scandinavia in: Weight Loss

This article is available only in Romanian version.
   Un antrenament intens este mult mai eficient decat un antrenament lung, care nu face altceva decat sa te conduca mai rapid pe drumul supraantrenamentului si intarzierii rezultatelor. Din acest motiv, am ales sa iti prezint astazi cateva modele de antrenamente metabolice, menite sa te ajute sa iti accelerezi metabolismul si, in cele din urma, sa iti atingi obiectivul final de a slabi.
Read more

Exercitii cu ajutorul carora obtii un abdomen plat acasa

Tuesday, 31 March 2020 / Posted by Fitness Scandinavia in: Weight Loss

This article is available only in Romanian version.
Nu exista vreun set de exercitii care realmente ard grasimea de pe abdomen, la fel cum niciun alt exercitiu care targeteaza o anumita zona corporala nu va arde efectiv grasimea din respectiva regiune. Ceea ce fac intr-adevar este sa iti intareasca zona de core si sa iti dezvolte muschii, iar in eventualitatea in care vei arde grasimea prin deficit caloric, acestia vor fi mult mai usor vizibili.
Read more

Care sunt cele mai bune surse de antioxidanti pentru intarirea organismului?

Wednesday, 18 March 2020 / Posted by Fitness Scandinavia in: Healthy Lifestyle

In ultima perioada a inceput sa ma preocupe din ce in ce mai mult felul in care as putea sa combat efectele nocive ale poluarii, implicit a radicalilor liberi care ne invadeaza organismul si ii slabesc imunitatea. Am decis sa vedem impreuna exact ce sunt acesti antioxidanti si care sunt alimentele cu cel mai puternic efect antioxidant, menite cresterii fortei organismului.
Read more

Simptomele si remediile pentru o circulatie proasta si deficitara

Wednesday, 04 March 2020 / Posted by Fitness Scandinavia in: Healthy Lifestyle

This article is available only in Romanian version.
Poate nu numai o singura data ti s-a intamplat sa simti furnicaturi sau amorteala la nivelul membrelor. La fel cum poate nu esti strain nici de senzatia de de maini si picioare reci. Acestea ar putea arata ca sangele circula la extremitati cu o viteza mai redusa decat cea normala. La temperaturi scazute, fenomenul apare instantaneu la oricine. Insa, daca se intampla mai des, cum ar fi inclusiv la trezirea din pat, cauza trebuie investigata pentru ca ar putea avea ca factor determinant o circulatie periferica deficitara.
Read more

Recomandari de antrenament full body pentru un incepator la sala

Wednesday, 26 February 2020 / Posted by Fitness Scandinavia in: Training

This article is available only in Romanian version.
Inceputul de an aduce cu sine  si rezolutii legate de stilul de viata precum: o sa mancam mai sanatos, o sa facem mai multa miscare, o sa renuntam la fumat, etc. Din acest motiv am zis sa ne gandim la un model de antrenament fun, rapid si relativ usor de urmat daca esti un incepator la sala.

Read more

Vitamine si minerale care iti intaresc imunitatea

Tuesday, 18 February 2020 / Posted by Fitness Scandinavia in: Healthy Lifestyle

This article is available only in Romanian version.
Un sistem imunitar puternic  este foarte important.  Din pacate, in zilele noastre alimentatia devine din ce in ce mai deficitara si uitam ce rol esential joaca in sanatatea noastra. Din fericire, organismul mai poate fi ajutat si pe calea suplimentelor alimentare. Chiar si asa, e bine sa retinem ca acestea trebuie sa ramana “arma” noastra secunda, alimentele fiind in continuare cele mai potrivite surse pentru o imunitate de fier si un organism sanatos.
Read more
Facebook Messenger
WhatsApp