Fitness Scandinavia Blog

Archive: Mai 2018 (3 posts)

13 alimente care scad tensiunea arteriala

Thursday, 31 May 2018 / Posted by Fitness Scandinavia in: Healthy Lifestyle

This article is available only in Romanian version
Fara indoiala ca alimentatia joaca un rol esential pentru sanatatea noastra. Daca am fost diagnosticati cu hipertensiune arteriala, medicul ne va recomanda sa aducem cateva modificari in stilul nostru de viata, iar ceea ce mancam va trebui analizat cu ceva mai multa grija. Sa vedem impreuna cum ar trebui sa arate stilul de viata si alimentatia care ne ajuta sa scadem tensiunea.
Read more

Rolul grasimilor pentru sanatate si in cura de slabire

Thursday, 24 May 2018 / Posted by Fitness Scandinavia in: Healthy Lifestyle

This article is available only in Romanian version
Spre surprinderea mea, inca mai aud foarte des persoane care sunt de parere grasimile trebuie evitate, ca ele ne pun in pericol atat silueta cat si sanatatea si ca cel mai bine e sa ne orientam spre optiunile cu 0% din acest nutrient. Greseala acestor persoane este ca nu au depus efortul de a se interesa care este rolul lipidelor pentru sanatatea noastra si cat de nociv este de fapt sa le evitam cu orice pret. Astazi facem dreptate grasimilor si discutam despre tipurile lor si importanta pe care o au in organism.
Read more

Beneficiile si efectele carnii asupra sanatatii

Thursday, 17 May 2018 / Posted by Fitness Scandinavia in: Nutrition

This article is available only in Romanian version
Cat de nociva este carnea? E mai sanatos sa renuntam la ea? Sunt mai sanatoase sursele vegetale de proteine? Este nejustificat sa alegem calea vegetariana sau vegana? Dupa ce am auzit o dezbatere pe tema a fi carnivor sau a fi vegetarian, am decis sa vorbim astazi despre beneficiile consumului de carne si de ce de multe ori argumentele vegetarienilor pentru dieta exclusiv vegetala nu sunt justificate.
Read more
Facebook Messenger
WhatsApp