Fitness Scandinavia Blog

Archive: Februarie 2020 (6 posts)

Recomandari de antrenament full body pentru un incepator la sala

Wednesday, 26 February 2020 / Posted by Fitness Scandinavia in: Training

This article is available only in Romanian version.
Inceputul de an aduce cu sine  si rezolutii legate de stilul de viata precum: o sa mancam mai sanatos, o sa facem mai multa miscare, o sa renuntam la fumat, etc. Din acest motiv am zis sa ne gandim la un model de antrenament fun, rapid si relativ usor de urmat daca esti un incepator la sala.

Read more

Vitamine si minerale care iti intaresc imunitatea

Tuesday, 18 February 2020 / Posted by Fitness Scandinavia in: Healthy Lifestyle

This article is available only in Romanian version.
Un sistem imunitar puternic  este foarte important.  Din pacate, in zilele noastre alimentatia devine din ce in ce mai deficitara si uitam ce rol esential joaca in sanatatea noastra. Din fericire, organismul mai poate fi ajutat si pe calea suplimentelor alimentare. Chiar si asa, e bine sa retinem ca acestea trebuie sa ramana “arma” noastra secunda, alimentele fiind in continuare cele mai potrivite surse pentru o imunitate de fier si un organism sanatos.
Read more

Antrenamentul cu cele mai bune exercitii pentru cresterea testosteronului

Thursday, 13 February 2020 / Posted by Fitness Scandinavia in: Sex&Fitness

This article is available only in Romanian version.
De-a lungul anilor, atat cercetatorii, cat si antrenorii de top au incercat sa gaseasca formula de antrenament ideala pentru cresterea nivelului testosteronului (unul dintre hormonii principali care sustin dezvoltarea musculara), prin metode teoretice si empirice, bazandu-se pe diversi parametri de antrenament. Astazi vom vedea care sunt exercitiile pe care trebuie sa le includem in antrenamentul pentru cresterea acestui hormon esential cresterii in masa musculara.
Stiinta antrenamentului pentru cresterea masei musculare.
Deja se implinesc cateva decenii de cand cercetatorii au tot incercat sa gaseasca legatura intre anumite exercitii si felul in care acestea influenteaza cresterea nivelului hormonului masculin in timpul si dupa antrenament.
Read more

14 efecte benefice ale vitaminei C pentru organism

Tuesday, 11 February 2020 / Posted by Fitness Scandinavia in: Supliments

This article is available only in Romanian version.
Vitamina C este o vitamina esentiala (nu poate  fi produsa de catre corpul uman) cunoscuta si sub denumirea de acid ascorbic. Ea reprezinta unul dintre cei mai siguri si mai eficienti nutrienti, printre beneficiile sale numarandu-se protejarea organismului impotriva deficientelor imunitare, a bolilor cardiovasculare, a problemelor prenatale, a bolilor de ochi si chiar impotriva imbatranirii pielii.
Read more

Cata apa trebuie sa bem zilnic si care este rolul sau in organism?

Thursday, 06 February 2020 / Posted by Fitness Scandinavia in: Healthy Lifestyle

This article is available only in Romanian version.
Consumul de lichide este absolut obligatoriu daca vrem sa avem un stil de viata sanatos. insa desi cu totii putem conveni asupra faptului ca pentru a ne mentine organismul functional la parametri optimi, cantitatea de apa pe care trebuie sa o consumam pare ca ne da batai de cap. Care este adevarul? trebuie  toti sa consumam 2 litri de lichide zilnic sau e doar un mit?
Read more
Facebook Messenger
WhatsApp