Fitness Scandinavia Blog

Archive: Iunie 2012 (7 posts)

FRUCTELE SI SUCURILE DE FRUCTE

Friday, 22 June 2012 / Posted by Fitness Scandinavia in: Healthy Lifestyle

Toate fructele abunda in fitonutrienti, substante care protejeaza impotriva bolilor cardio-vasculare, cancerului si au efect benefic asupra tuturor sistemelor din organism. Majoritatea fructelor au indice glicemic mediu, deci nu determina cresteri bruste ale glicemiei si nici eliberarea de insulina.
Read more

ÎNOTUL ȘI BEBELUȘII

Wednesday, 20 June 2012 / Posted by Fitness Scandinavia in: Healthy Lifestyle

Înotul de la vârste foarte fragede a constituit de-a lungul timpului o temă extrem de interesantă și discutată pentru specialiştii şi cercetătorii în domeniu. O serie de cercetări au încercat să stabilească care este impactul contactului cu apa pentru bebeluşi (nou născuţi) şi cum se manifestă adaptarea acestora la mediul acvatic. Printre cele mai importante aspecte care au atras atenţia specialiştilor s-au numărat descoperirea beneficiilor rezultate privind dezvoltarea fizică, psihică şi emoţională a copiilor.
Read more

METODE SIMPLE PENTRU PREVENIREA ACCIDENTARILOR

Monday, 18 June 2012 / Posted by Fitness Scandinavia in: Healthy Lifestyle

Leziunile sportive sunt comune in randul sportivilor amatori cat si profesionisti deopotriva. Cu doar cateva ajustari ale rutinei de antrenament, multe dintre aceste leziuni pot fi prevenite. Mentineti corpul in forma maxima prin incorporarea acestor lucruri simple in exercitiile dumneavoastra.
Read more

PLEDOARIE PENTRU EXCELENTA

Sunday, 10 June 2012 / Posted by Fitness Scandinavia in: Training

Excelenţă, rezultate, profesionalism, cunoaştere, implicare, pregătire continuă - iată doar câteva din provocările zilnice ale unui instructor de fitness/aerobic!

Excelenţa în actul sportiv poate şi trebuie să fie prezentă şi în viaţa de zi cu zi a instructorilor sportivi, a antrenorilor şi a instructorilor de fitness si aerobic. Şi spun asta pentru că o sumedenie de situaţii întâlnite, au condus la ivirea unor întrebări ca cele de mai jos.
Read more

MASA 2: GUSTAREA

Thursday, 07 June 2012 / Posted by Fitness Scandinavia in: Nutrition

Masa 1: micul dejun, masa 2: gustare, masa 3: pranz...din nou o gustare usoara apoi cina.

Putem spune ca avem un program alimentar bine pus la punct. Pe langa faptul ca avem 3 mese principale bogate in substante nutritive, dieta este completata de doua gustari ce potolesc senzatia de foame intre mese. Totusi ce alimente se incadreaza in categoria gustari, in cadrul unei diete ce are ca scop principal scaderea stratului adipos...si de ce nu, pastrarea masei musculare?
Read more
Facebook Messenger
WhatsApp