Fitness Scandinavia Blog

Category: Fitness accessories(8 posts)

FITBALL

Wednesday, 01 August 2012 / Posted by Fitness Scandinavia in: Fitness accessories

Ce este fitball-ul si care sunt beneficiile utilizarii lui? Exerciţiile cu fitball-ul implică, în primul rând, activarea musculaturii stabilizatoare în scopul susţinerii posturii corecte a organismului pe parcursul exerciţiului propus.
Read more

GYMSTICK: O METODA REVOLUTIONARA IN LUMEA FITNESS-ULUI

Wednesday, 18 January 2012 / Posted by Fitness Scandinavia in: Fitness accessories

Ce este Gymstick-ul?

Gymstick-ul este conceput si realizat in Finlanda. S-a plecat de la ideea elaborarii unui singur mijloc de antrenament, combinand bara cu benzile elastice.

Gymstick, intr-adevar poate reprezenta un mijloc de antrenament eficient acasa, la birou, la sala, in grup sau singuri. Utilizarea corecta permite stimularea tuturor grupelor de muschi si poate fi folosit in cadrul antrenamentelor cardiovasculare, de tonifiere, mobilitate si flexibilitate, dar si atunci cand vrem sa pierdem din greutate
Read more

ANTRENAMENTUL CU TRX SAU ANTRENAMENTUL SUSPENDAT!

Friday, 25 November 2011 / Posted by Fitness Scandinavia in: Fitness accessories


Ce inseamna antrenamentul suspendat?

In forma sa cea mai simpla, Suspension Training se refera la ansamblul miscarilor unice bazate pe masa corporala  proprie.

Aceste miscari sunt executate sub indrumarile unui antrenor in baza principiilor de functionare a antrenamentului suspendat.

Aceste noi miscari de antrenament se diferentiaza de exercitiile conventionale prin faptul ca mainile sau picioarele utilizatorului sunt  in general ...
Read more
Facebook Messenger
WhatsApp