Ce este FIT-BOX-ul?

Este un curs intensiv si de mare eficacitate in care ne confruntam cu un ,,adversar,, static si moale adica sacul de box. Este vorba de un workout bazat pe conceptual boxing exercise – single si de contact care are drept obiectiv imbunatatirea rezistentei cardiovasculare si a fortei musculare. Acesta reproduce intr-un mod interactiv miscarile atletice din box si kick-box.

De ce sa ne antrenam la sacul de FIT-BOX?

Antrenamentul la sacul de fit-box este unul dintre cele mai bune moduri de a avea un corp puternic si sanatos

La cest tip de antrenament se vor întari braţele, picioarele iar muschii corpului vor fi modelati în scurt timp. Aceste programe şi clase ajuta la imbunatatirea puterii interioare si a echilibrului emotional.

Cursurile de FIT-BOX includ tot felul de exerciţii aerobice şi un amestec de lovituri (sparring jabs, power punches) exercitii de apărare şi de fitness. Acest tip de antrenament intensiv va face cu siguranta corpul mai puternic.

Va permite sa  ardeti  aproximativ 350 - 500 de calorii într-o ora!
Mai mult decât atat, se îmbunataţeste viteza, rezistenta, puterea, poate spori flexibilitatea şi reflexele musculare.

Relaxarea  şi auto-motivarea sunt  alte lucruri care pot fi  dezvoltate. După antrenamentul de FIT-BOX va veti simti  uşurati şi eliberati de stres. Va ajuta sa eliminaţi furia şi frustrarea.

Astfel, dacă doriţi să aveţi un corp in forma si puternic va sfatuiesc sa va alăturaţi claselor de FIT-BOX cat mai curand posibil !