Fitness Scandinavia Blog

Archive: Aprilie 2012 (6 posts)

SEXUL FEMININ VERSUS ANTRENAMENTUL CU GREUTATI LIBERE

Thursday, 19 April 2012 / Posted by Fitness Scandinavia in: Training

Sexul feminin practicant al fitnessului se intreabă cum ar putea să se antreneze diferit față de cel masculin. Mare greșeală. Află cum ar trebui să se antreneze doamnele și domnișoarele fără să se teamă de greutăți libere!

Câteodată femeile se intreabă cum ar putea să se antreneze fără să folosească greutăți libere, acesrea fiind folosite mai mult de către bărbați. Femeile au tendința să creadă că ele au nevoi speciale și dacă se antrenează în același mod ca un bărbat vor căpăta acceași conformație, crescându-le mai mult masa musculara decât și-ar fi dorit..

Din păcate aceasta este o greșeală din partea lor.
Read more

PROBLEMA RADICALILOR LIBERI

Wednesday, 18 April 2012 / Posted by Fitness Scandinavia in: Nutrition

Cum ne afecteaza radicalii liberi?

Riscul activităţilor radicalilor liberi face parte din viaţă în mod firesc, însă în lumea atât de stresantă şi agitată de azi este posibil să fiţi supraexpuşi şi să suportaţi consecinţe mai grave ale răului provocat de radicalii liberi.
Read more

TU CATA ENERGIE AI?

Tuesday, 17 April 2012 / Posted by Fitness Scandinavia in: Training

Pentru a elabora un antrenament reusit trebuie sa tinem cont de folosirea fiecarui tip de energie la timpul lui.

Tu cata energie ai? Chiar daca esti un tip energetic sau unul foarte sedentar, cu siguranta dispui de trei sisteme energetice ce iti stau la dispozitie in timpul antrenamentelor obositoare. Gandestete la ele ca la un rezervor de benzina impartit in trei parti inegale. Daca sti cum sa le accesezi iti garantez ca vei trece la un nou nivel, superior, in antrenamentele tale si desigur rezultatele nu vor intarzia sa apara.
Read more

PENTRU GRAVIDE

Sunday, 15 April 2012 / Posted by Fitness Scandinavia in: Healthy Lifestyle

Cate kilograme trebuie sa catige o femeie pe perioada sarcinii?

A avea un copil este, fara indoiala, cel mai mare privilegiu al unei femei, dar si o responsabilitate enorma. Sarcina este acea perioada din viata unei femei in care alimentatia sanatoasa si echilibrata devine OBLIGATORIE, pentru ca dieta nu priveste doar mama, ci este determinanta in formarea, evolutia si buna dezvoltare a copilului.
Read more

DE CE AS AVEA NEVOIE DE UN PERSONAL TRAINER

Thursday, 05 April 2012 / Posted by Fitness Scandinavia in: PT Journal

De ce as avea nevoie de un antrenor personal cand ma pot antrena de unul singur?  

De ce as avea nevoie de un antrenor personal cand ma pot antrena de unul singur? Cu siguranta pot alege cateva antrenamente de pe internet si sa le fac in fiecare zi in sala.
Read more

BARBATII SI ZUMBA FITNESS: O CHESTIUNE DE CURAJ

Monday, 02 April 2012 / Posted by Fitness Scandinavia in: Fitness concepts

De ce nu participă masculii la orele de Zumba Fitness?

Întrebarea nu este deloc deplasată iar subiectul merită categoric să fie prezent în spațiul public. Este un fapt cert că bărbații strălucesc prin absență la orele de Zumba Fitness® și este un fapt cert că mulți dintre ei ajung la sala de fitness din dorința de a scăpa de kilogramele în plus. Cum la o oră de Zumba Fitness® se ard minim 800 de calorii, avem distracție maximă, tonifiere și o mulțime de fete, rezultă că ceva este în neregulă cu partea masculină iar motivele invocate de domni pentru a scuza absența de la aceste ore merită dezbătute.
Read more
Facebook Messenger
WhatsApp