Fitness Scandinavia Blog

Archive: August 2018 (3 posts)

Cate fructe pot manca fara a ma ingrasa?

Thursday, 30 August 2018 / Posted by Fitness Scandinavia in: Nutrition

This article is available only in Romanian version
Avand in vedere ca este sezonul cald, majoritatea incepem in mod natural sa simtim „chemarea” coloratelor si delicioaselor fructe. Daca in anii anteriori citeam despre dieta cu pepene sau curele de detoxifiere cu sucuri de fructe (https://www.fitness-scandinavia.ro/blog-post/la-ce-ajuta-o-cura-de-detoxifiere-si-cat-pot-sa-slabesc), am observat ca dezbaterea se indreapta mai mult spre cat de bine este mancam fructe cand vrem sa slabim. Prin urmare,astazi raspundem la intrebarea: fructele ingrasa sau sunt foarte bune la dieta?
Read more

Este carnitina un simplu supliment pentru slabire sau are mai multe beneficii?

Friday, 24 August 2018 / Posted by Fitness Scandinavia in: Supliments

This article is available only in Romanian version
L-Carnitina este un amino acid sintetizat la nivelul tuturor celulelor dar in special de ficat si rinichi din lizina si metionina, doi aminoacizi esentiali. Desi cel mai adesea citim ca este recomandata ca supliment pentru slabire, carnitina are mult mai multe roluri in organism, ba chiar mai sigure si importante.
Read more

Pot sa slabesc cand am probleme cu tiroida? Alimentatia pentru hipotiroidism

Thursday, 09 August 2018 / Posted by Fitness Scandinavia in: Weight Loss

This article is available only in Romanian version
Crearea unui echilibru hormonal optim trebuie sa devina unul dintre obiectivele principale pentru mentinerea unui organism functional. Probabil stiti ca afectiunile de tiroida creeaza probleme persoanelor care vor sa slabeasca si, pentru ca stiu cat de frustrant poate fi, m-am gandit sa discutam astazi despre metodele prin care tinem lucrurile sub control, de la alimentatie la micile schimbari ale stilului de viata.
Read more
Facebook Messenger
WhatsApp