Fitness Scandinavia Blog

Archive: Martie 2018 (5 posts)

Cat de nocivi sunt indulcitorii artificiali si cu ce inlocuim zaharul?

Thursday, 29 March 2018 / Posted by Fitness Scandinavia in: Nutrition

This article is available only in Romanian version
Am fost intrebata recent cu ce este bine sa inlocuim zaharul. Si, avand in vedere ca indulcitorii artificiali au tot fost desfiintati, am decis sa cercetez mai bine tema si sa aflu care sunt cei mai buni inlocuitori ai zaharului, daca indulcitorii naturali sunt cea mai buna alegere si daca cei artificiali chiar ne afecteaza sanatatea asa cum se zvoneste.
Read more

Isi pastreaza toti nutrientii fructele si legumele congelate?

Monday, 26 March 2018 / Posted by Fitness Scandinavia in: Healthy Lifestyle

This article is available only in Romanian version.
Cred ca nu mai vin cu vreo noutate daca spun ca legumele si fructele sunt sanatoase, pline de nutrienti si ca este recomandat sa reprezinte o mare parte din alimentatia zilnica. Totusi stiu ca inca mai exista nelamuriri legate de calitatea variantelor congelate. Sunt ele la fel de nutritive ca si cele proaspete sau isi pierd din calitati odata inghetate? Sa exploram impreuna.
Read more

Cum vezi rezultate mai rapide la sala? Cum crestem intensitatea?

Thursday, 15 March 2018 / Posted by Fitness Scandinavia in: Training

This article is available only in Romanian version
Cum pot creste in masa musculara mai repede? Cum vad rezultate mai rapid la sala? ... Probabil ca acestea sunt doua dintre intrebarile cele mai vehiculate pe forumurile de fitness si culturism. Invariabil raspusurile graviteaza in jurul crearii unui plan alimentar pentru masa musculara si cresterea intensitatii antrenamentelor. Astazi vom discuta despre cea de-a doua regula a obtinerii rezultatelor la sala si anume: cum sa crestem intensitatea unui antrenament pentru a fi atat eficient, cat si mult mai putin plictisitor.
Cum crestem intensitatea antrenamentelor la sala pentru rezultate rapide?
Read more

Cum pot sa mananc si sa nu ma ingras?

Thursday, 08 March 2018 / Posted by Fitness Scandinavia in: Nutrition

This article is available only in Romanian version
Va doriti sa slabiti si sa aveti un corp mai sanatos, corect? Ce bine ar fi daca atingerea acestor obiective ar fi simpla si la indemana oricui. Din pacate insa, nu exista metode miraculoase care sa ne ofere rezultate durabile, indiferent de ceea ce veti citi pe un site sau altul... daca cineva va promite ca slabiti rapid si sanatos, atunci cu siguranta va minte si nu isi urmareste anumite interese. In randurile urmatoare, va voi detalia cateva dintre modalitatile prin care putem da jos kilogramele, toate subordonate metodei supreme de slabire: accelerarea metabolismului.
Read more

Dieta pentru o minte sanatoasa, memorie imbunatatita si concentrare optima

Tuesday, 06 March 2018 / Posted by Fitness Scandinavia in: Nutrition

This article is available only in Romanian version
Ati observat vreodata cum un anumit tip de alimente va influenteaza starea generala? Acest fenomen se explica prin faptul ca micro si macronutrientii din mancare calatoresc prin intermediul sistemului circulator catre creier. Astfel orice aliment consumam ne va influenta capacitatea de a lucra, a gandi si a ne concentra. Organizatia Mondiala a Sanatatii chiar ne indica faptul ca daca am consuma cel putin 80% alimente „curate” si nutritive, am putea observa o imbunatatire a capacitatilor cognitive cu pana la 20%.
Read more
Facebook Messenger
WhatsApp