Fitness Scandinavia Blog

Archive: Februarie 2015 (1 post)

Munca la birou- inamicul corpului tau

Tuesday, 03 February 2015 / Posted by Fitness Scandinavia in: Healthy Lifestyle

Ai un job la birou? N-ai încă un job la birou, dar îți place să petreci mult timp în fața calculatorului, la birou? Ți-au mai spus, probabil, prietenii că n-ar fi bine să stai atât timp așezat. N-au știut poate să-ți explice de ce. Uite câteva dintre efectele statului la calculator și ce poți face să eviți consecințele neplăcute!
Pe lângă faptul că orele lipsite activitate fizică îți fac viața grea, atunci când trebuie să te ridici din scaun și că o muncă de birou, în general, implică monotonie și sedentaritate (cel puțin în timpul orelor de muncă), există și consecințe palpabile în ceea ce privește corpul tău și felul în care el este afectat.
Gândește-te de câte ori ai simțit că te doare gâtul, ceafa, coloana vertebrală, picioarele, de câte ori ai simțit că trebuie să-ți miști picioarele când stai la birou. Chiar și faptul că trebuie să îți sprijin capul în podul palmei, atunci când ești aplecat spre monitor, este un semnal de alarmă pe care corpul tău îl trage și pe care tu îl ignori, mai mult sau mai puțin conștient.
Read more
Facebook Messenger
WhatsApp