Fitness Scandinavia Blog

Archive: Septembrie 2013 (3 posts)

DIASTASIS RECTI - SEPARAREA MUȘCHILOR DREPȚI ABDOMINALI

Monday, 30 September 2013 / Posted by Fitness Scandinavia in: Healthy Lifestyle

De fiecare dată când ideea unui articol mi se întipărește în minte, încerc să îmi dau seama cum vor prinde contur cuvintele, cum voi pune fiecare piesă din puzzle-ul subiectului pe care îmi doresc să îl abordez, care va fi impactul asupra cititorilor și, mai ales, ce plus de cunoștințe le-ar putea aduce. Cu fiecare rând pe care îl scriu, împărtășesc o părticică din ceea ce simt, din ceea ce gândesc, din ceea ce trăiesc.

După cele două articole despre sportul în perioada sarcinii, de această dată, aș vrea să vă aduc în atenție un alt subiect, pe care îl dedic în egală măsură instructorilor de aerobic/fitness, dar și mămicilor, deși nu se constituie într-un subiect exclusivist. Fără a avea pretenția că am reușit să ating toate aspectele, am convingerea că vă va trezi interesul în aceeași măsură în care mi s-a dezvăluit mie.

Ce se întâmplă cu organismul meu după naștere? Când voi arăta la fel ca înainte? Când pot să încep exercițiile fizice? Ce exerciții pot face după naștere? Iată doar câteva dintre cele mai des întâlnite întrebări pe care orice mămică le are după naștere. Poate nu imediat și poate nu în această ordine, dar acestea apar și atunci începi să te întrebi ce este de făcut.
Read more

"CALORIE VS CALORIE"- O LUPTA PENTRU SCHIMBARE

Thursday, 19 September 2013 / Posted by Fitness Scandinavia in: Nutrition

Desi in contextul nutritional se mai perpetueaza inca conceptul ¨o calorie este o calorie¨, care spune ca nu conteaza prea mult sursa caloriilor, ci mai curand numarul acestora, in acest articol sunt aratate cateva motive care vin sa contrazica acest fapt.
Read more
Facebook Messenger
WhatsApp