Fitness Scandinavia Blog

Archive: Decembrie 2011 (7 posts)

BOSU BALANCE TRAINER

Tuesday, 27 December 2011 / Posted by Fitness Scandinavia in: Training


Ce este Bosu?

Inventat de David Weck, BOSU Balance Trainer a aparut  în anul 2000 şi a devenit rapid un produs(accesoriu) de antrenament  pentru sportivi de performanta,  cu mare succes folosit apoi si in fitness.

Cum actioneaza BOSU?
Read more

STRETCHING

Sunday, 18 December 2011 / Posted by Fitness Scandinavia in: Healthy Lifestyle

Alege sa faci STRETCHING!

Stretchingul practicat zilnic, in timp, reduce riscul accidentarilor. Unele dintre metodele de stretching sunt mai usor de aplicat, altele mai dificil.  Toate ar trebui efectuate sub supraveghere, aparitia unor senzatii neplacute indicand faptul ca pozitiile utilizate au fost alese gresit. Acestea trebuie revazute . Exercitiile de intindere sunt efectuate cu scopul imbunatatirii supletei si nu pentru a solicita in vreun fel articulatiile si ligamentele!
Read more

INCALZIREA, UN GEST ABSOLUT NECESAR!?

Saturday, 17 December 2011 / Posted by Fitness Scandinavia in: Training


Incalzirea, un gest absolut necesar!?

In orice sport, inainte de un antrenament trebuie facuta incalzirea. Acest lucru ajuta sa evitam eventualele accidentari, permite masei musculare sa lucreze eficient prin ridicarea temperaturii corpului si pregateste inima, plamanii, sistemul nervos pentru antrenamentul propriu-zis.
Read more

FOLOSESTE FIECARE SECUNDA PETRECUTA IN SALA DE FITNESS

Wednesday, 14 December 2011 / Posted by Fitness Scandinavia in: TrainingFoloseste fiecare secunda in sala!Cum poti avea antrenamente mai bune, mai intense, mai distractive? Am uitat sa precizez in doar 45 de minute. Practic nu este nevoie sa iti rezervi zilnic 2-3 ore pentru a veni la sala, nu este nevoie sa-ti dai peste cap tot programul in incercarea de a scapa de cateva kilograme in plus.
Read more

ALEARGA CATRE UN ABDOMEN DEFINIT!

Friday, 09 December 2011 / Posted by Fitness Scandinavia in: Training

Alearga catre un abdomen definit!


Ai reusit in sfarsit sa construiesti o masa musculara impresionanta de care poti fi mandru, dar ai ramas cu un strat considerabil de “budinca” care te impiedica sa profiti din plin de munca ta. Cum putem scapa de stratul adipos acumulat in timpul constructiei de masa musculara?
Read more

ANTRENAMENT PERSONAL IN AER LIBER

Thursday, 08 December 2011 / Posted by Fitness Scandinavia in: Training


Antrenament personal in aer liber

Pe langa sala de forta, exista multe locuri in care putem face “miscare” pentru a ne pastra organismul sanatos. Un astfel de loc ar fi intr-un parc , apropriat locuintei tale , in care poti face putina miscare alaturi de un antrenor specializat care sa iti ofere cele mai bune sfaturi pentru a ajunge la cele mai bune rezultate.
Read more

ALIMENTATIA IN SEZONUL RECE

Thursday, 08 December 2011 / Posted by Fitness Scandinavia in: Nutrition


Alimentatia in timpul sezonului rece


Corpul nostru are nevoie de energie pentru a supravietui in bune conditii. Alimentele pe care le consumam nu reprezinta altceva decat rezerve de energie stocata in legaturi biochimice, pe care organismul uman este pregatit sa le desfaca si sa extraga aceasta energie pentru a o folosi in interes propriu.
Read more
Facebook Messenger
WhatsApp