Fitness Scandinavia Blog

Archive: Februarie 2014 (3 posts)

Tabata Training

Friday, 28 February 2014 / Posted by Fitness Scandinavia in: Training

     Respiratie dificila, batai accelerate ale inimii, ameteala, greata – acest intreg amalgam de senzatii sunt consecinte ale unui antrenament de tip Tabata, efectuat corect. Evident, ti-ai pus intrebarea de ce ar alege cineva in mod intentionat sa-si provoace asa ceva?
     ace asa ceva?
      Desi Tabata este un concept relativ nou, acesta s-a impus drept unul dintre cele mai dificile tipuri de antrenament. Insa, exista un motiv pentru care tot mai multi atleti, cat si simpli pasionati ai sportului devin adepti ai acestui interval training de intensitate inalta: antrenamentele Tabata sunt incredibil de eficiente, si o sesiune de antrenament dureaza numai 4 minute!
Read more

CE STIM CU ADEVARAT DESPRE PILATES?

Wednesday, 26 February 2014 / Posted by Fitness Scandinavia in: Training

Apropierea primaverii este o perioada cu "zvac" pentru cheful de miscare, asa incat mi s-a parut un moment prielnic pentru a aborda acest subiect.
Ei bine, voi vorbi in continuare nu despre beneficiile Pilates-ului, ci despre a intelege ca Pilates-ul este o tehnica ce se invata, daca vrem sa ne bucuram si noi de rezultatele care l-au facut celebru.
Read more

Gaseste-ti motivatia

Tuesday, 11 February 2014 / Posted by Fitness Scandinavia in: Healthy Lifestyle

   Ti s-a intamplat sa incepi sa urmezi un program de antrenament sau un regim alimentar si in scurt timp sa te lasi de acesta? Daca raspunsul tau este “da”, sa stii ca nu esti singurul. Citeste aici cateva trucuri pentru mentinerea motivatie la cote cat mai inalte, chiar si in cele mai dificile momente.  
Read more
Facebook Messenger
WhatsApp