This article is available only in Romanian version
Cu totii ne dorim o viata plina de succes. Ca si mine cu totii aveti vise si dorinte pe care doriti sa le impliniti. Indiferent de ceea ce va doriti in cariera, a avea o atitudine construita in aceasta directie este secretul. Daca iti setezi o atitudine potrivita, vei atinge orice scop mult mai repede si astfel vei avea posibilitatea de a trece la alt nivel. Fiecare succes are la baza un plan de pasi mici sau mai mari pentru a reusi. Fiecare pas te duce mai aproape de ceea ce ti-ai propus insa nu vei reusi niciodata daca nu ai o atitudine indreptata catre succes.

7 sfaturi pentru a avea de Succes

1.    Succesul nu este o destinatie exclusivista. Este o destinatie deschisa pentru toti insa, intra doar cei care identifica permisiunea! Asa este nu?
2.    Tu si doar tu iti poti da permisiunea! Asta e tare... stiu ! Insa nu elimina posibilitatea invitatiei deoarece poate veni si din exteior. Din acest motiv au fost create parteneriatele, nu?
3.    Inlatura tendinta de a ajuta pe toata lumea. Atunci cand ai succes tendinta este de a ajuta pe toata lumea. Nu este responsabilitatea ta fericirea altora. Fii selectiv deoarece a atinge succesul nu este greu insa pentru al pastra este nevoie de mult efort. Orice efort in afara drumului tau ingreuneaza calatoria.
4.    Meriti sa ai succes! De cate ori ai ocazia, trebuie sa-ti reamintesti ca meriti sa ai succes. Mentorul meu imi reaminteste constant. Da! Am un mentor la fel cum ar trebui fiecare dintre voi sa aveti. Costa? Da! Dar progresul este de 2 ori mai rapid.
5.    A-ti da permisiunea de a avea succes nu inseamna ca poti deveni arogant. A-ti da permisiunea de a avea succes inseamna ca iti declari startul de a face lucruri pentru a atinge succesul.
6.    Concentreaza-te pe propria persoana si evita sa te compari cu alti oameni. Intotdeauna va exista cinve acare are mai mult si cineva care are mai putin. Este o pierdere de timp a te concentra pe ce au altii.
7.    Prezinta-te ca o persoana de succes. Este posibil sa nu fii unde iti doresti insa nu lasa loc de dubii ca si cum nu te-ai afla pe drumul catre succes. Atitudine, limbaj si chiar compania pe care o ai langa tine determina succesul tau.
8.    
Vreau sa te felicit ca ai facut primul pas: ti-ai permis sa ai succes! Meriti!

Multumesc,

Florin Cujba – Fitness Coach