Balletone: Standing Flow™

Tot cotrobăind prin internet după programe noi şi interesante am gasit în SUA un program numit Balletone: Standing Flow™. El face parte din conceptul BALLETONE, si este unul dintre programele ce m-au atras, in afara motivelor descrise mai jos, pentru ca este o alternativă foarte bună la programele clasice oferite de salile de fitness. Majoritatea persoanelor care le-am întâlnit în clasele de aerobic au diverse obiective: să slabească, să se tonifice, să-şi crească masa musculară, dar foarte puţini se gândesc la întinderea (stretching-ul) musculaturii şi de ce nu...... plăcerea de a face mişcare pe o muzică atipică claselor de aerobic, chiar pe o muzică clasică.

Balletone: Standing Flow™ este un program de fuziune conceput special pentru non-dansatori, amestecând tehnici din dans, pilates şi fitness. Este o clasă “fun”, revigorantă, cu antrenament pentru dezvoltarea puterii, rezistenţei musculare, echilibrului dinamic şi flexibilităţii, fără utilizarea de echipamente sau alte elemente de recuzită. Vă menţine în mişcare, motivaţi şi mental concentraţi, cu un antrenament energic ce nu lasă neatinsă masa musculară.

Creat de Jody Hoegstedt ca o noua clasă menită să întăreasca organismul. Pentru a întinde musculatura şi ligamentele Balletone: Standing Flow™ creează un mix provocator de exerciţii dinamice şi exerciţii de stretching concepute pentru a lungi, întări şi energiza întregul corp cu miscări derivate dar inspirate din balet. Prin amestecarea principiilor din baletul clasic, pilates, stretching şi fitness, programul oferă o abordare unică între crearea exerciţiilor şi bucuria de a te mişca îmbinate pe o muzică apropiată sufletului.
       
BUCURAŢI-VĂ DE MIŞCARE!!!!!