Este vorba despre un nou accesoriu de  fitness care s-a nascut din necesitatea de a imbunatati calitatea stilului de viata si de fitness. Poate fi folosit atat individual, acasa , cat si in cadrul unor activitati de grup.  Se aseamana cu o placa de surf care are un sistem de elastice pentru efectuarea unor exercitii dinamice si functionale.

FREESTYLER permite diferite tipuri de antrenamente cu cresterea nivelului de intensitate, dinamism si complexitate. Este recomandat tuturor iubitorilor de fitness deoarece este distractiv ,simplu si foarte eficient. Poate fi folosit pentru antrenamentele personale ,de grup,in antrenamentul sportivilor de performanta,reabilitare.
La un antrenament se pot folosi diferite tipuri de elastice (easy, mediu, strong, sport) asa avem garantia ca fiecare individ poate avea un antrenament propriu, eficient, alegand intensitatea de lucru dorita. Avantajul antrenamentului cu FREESTYLER este ca volumul de munca este raspandit la nivelul tuturor grupelor musculare. Acest lucru inseamna ca nu exista niciun disconfort, avem minim de efort si randament maxim!

Beneficii:

- dezvoltarea fortei
- imbunatatirea sistemului cardiovascular
- imbunatatirea echilibrului
- imbunatatirea coordonarii
- arderea unui mare numar de calori intr-un singur antrenament