Fitness Scandinavia Blog

CE EXERCITII RECOMANDA MEDICII PENTRU TRATAREA HERNIEI DE DISC?

Thursday, 30 January 2020 / Posted by Fitness Scandinavia in: Healthy Lifestyle

This article is available only in Romanian version.
Statisticile ne spun ca pana la 80% dintre noi suferim cel putin un episod de dureri de spate de-a lungul vietii, iar hernia de disc este cea mai frecventa cauza. Multi doctori ne induc o stare de panica si ajungem sa credem ca orice miscare ne pune in pericol, adevarul nu este chiar atat de sumbru si cu exercitiile corecte putem reveni cat de cat pe linia de plutire. Despre exercitiile pentru hernia de disc vom discuta astazi.
Read more

Efecte benefice ale consumului de cafea!

Tuesday, 28 January 2020 / Posted by Fitness Scandinavia in: Nutrition

This article is available only in Romanian version.
  Beneficiile cafelei sunt dezbatute de lumea medicala de ani de zile.
  Desi mai exista si critici ai acestei bauturi extrem de populare, tot mai multe studii sustin ca aceasta nu reprezinta numai apa cu cofeina, ci un adevarat izvor de beneficii pentru organism.
Read more

Ce sunt exercitiile pliometrice, explozive si cum crestem rezistenta fizica!?

Thursday, 23 January 2020 / Posted by Fitness Scandinavia in: Training

This article is available only in Romanian version.
  Exercitiile pliometrice reprezinta o tipologie de exercitii aerobe care sunt utilizate pentru imbunatatirea vitezei, rezistentei fizice si fortei.
  Deja sunt folosite de ani de zile de atletii profesionisti, asa ca de ce nu am cauta si noi niste optiuni mai light pentru a ne mai pipera“ antrenamentele care pot deveni cel putin plictisitoare daca nu si fara rezultat?

Read more

Cele mai bune exercitiile pentru grosimea și latimea spatelui

Wednesday, 28 August 2019 / Posted by Fitness Scandinavia in: Training

This article is available only in Romanian version.
Indiferent ca esti femeie sau barbat, sculptarea unui spate frumos trebuie sa fie un obiectiv al antrenamentelor saptamanale. Daca barbatii cauta grosime si latime in spate, reprezentantele sexului frumos isi pot propune sa creeze un efect vizual armonios pentru momentele in care isi vor etala spatele in anumite tinute. Asadar, astazi as vrea sa discutam care ar fi cele mai bune exercitii pentru dezvoltarea aspectului complet al spatelui.
Read more

Platouri de cruditati pentru cei care tin dieta

Thursday, 01 August 2019 / Posted by Fitness Scandinavia in: Healthy Lifestyle

This article is available only in Romanian version.

Sa fii vegan nu este simplu, sa fii raw vegan este chiar ceva mai greu, dar sa intinzi o masa de platouri cu cruditati potrivite pentru dieta vegetariana a vreunui invitat este chiar si mai dificil. Nu trebuie insa sa te ingrijorezi, poti avea grija ca prietenii tai sa se bucure de niste platouri senzationale fara sa fie necesar sa iti bati foarte mult capul sau sa faci rabat de la crezurile tale.
Read more
Facebook Messenger
WhatsApp